8
Змащений, змащений, загорнути... Млинці з полуницею, безпрецедентна краса!
Тонкі ароматні млинці самі все ще смачні, а млинці з улюбленими ягодами і солодким кремом, і навіть в такому оригінальній презентації, перетворюються з звичайної страви в справжній шедевр. Не знаю, що здивувати будинку? Послухайте...
З цим дивовижним і простим трюком "Сайт" Ви не маєте ніяких питань. Як зробити смачні млинціЦе найкращий рецепт! Незвичайний торт з млинців з полуницею, точно ароматна троянда, радує не тільки оригінальну презентацію, але і приголомшливий смак. Написати його вниз.
Млинці торт Інгредієнти
Незвичайно смачні торти в блимку очей! Так що кількість інгредієнтів розрахована на 4 порції.
Підготовка
Хочу приготувати таку делікатесу щодня, адже це просто, і смачно і красиво. Це справжній погляд, не торт! До речі, замість вершкового сиру можна використовувати заварний або сметанний крем, а замінити полуницю будь-яким іншим ягідним або фруктовим. Тексти пісень, а це означає: І неважливо, як ти розумний, торт завжди буде чудово! Що тільки один номер варто...
Ви готові експериментувати? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
З цим дивовижним і простим трюком "Сайт" Ви не маєте ніяких питань. Як зробити смачні млинціЦе найкращий рецепт! Незвичайний торт з млинців з полуницею, точно ароматна троянда, радує не тільки оригінальну презентацію, але і приголомшливий смак. Написати його вниз.
Млинці торт Інгредієнти
- 250г борошна
- 60г розтоплене вершкове масло
- 6 ст. цукру
- 3 яйця
- 3 ст.л. молока
- 250г вершковий сир
- 80 мл вершки 15% жиру
- 150 г свіжої полуниці
Незвичайно смачні торти в блимку очей! Так що кількість інгредієнтів розрахована на 4 порції.
Підготовка
- У глибоких стравах перемішайте сіяне борошно, розтоплене вершкове масло, 3 ст. цукру (друга половина піде на вершки) і яйця. ретельно перемішати.
6661691р. - Наполягати молоко поступово, половину склянки, постійно помішуючи майбутні млинці тісто. В результаті необхідно отримати рідке тісто без грудок.
р. - Процідити тісто через сито і відправити його в холодильник на 30 хвилин.
- Поки тісто підійде, робимо крем. Покладіть вершковий сир в мисці, додайте залишилися 3 ст. цукру і ретельно збийте міксером.
- Залийте в кремову суміш і збити знову, щоб сформувати однорідну масу без грудок. Вершки готовий!
19 - Візьміть тісто з холодильника, змащуйте нагріту сковороду трохи вершковим маслом і приступайте до випікання млинців. 3 хвилини з одного боку і 1 хвилину на інший буде досить.
- Поставте готові млинці в кришку і дочекайтеся, поки вони не охолонуть. Вирізати кожен млинець в два, а потім кожну половину на два. Кожен млинець повинен зробити 4 тонкими смугами.
- Покладіть два млинці на дошку так, щоб край одного надходить до краю іншої, змастити вершками і класти суницю, нарізану тонкими скибочками, зверху краю млинця. Загорніть млинець в рулетку.
- Зробіть те ж саме з іншими млинцями, чергуючими шарами і без полуниці. Загорніть перший млинець в другому, другий в третій і так далі. При складанні млинця торт стає складно, покласти його на тарілку.
- Решта скибочки змащують вершками і ретельно викладаємо основну страву, злегка притискаючи їх.
- Надіслати готовий. Торт з полуниці У холодильнику на 20 хвилин, потім порізати і подавати апетитний ласощі до столу!
Хочу приготувати таку делікатесу щодня, адже це просто, і смачно і красиво. Це справжній погляд, не торт! До речі, замість вершкового сиру можна використовувати заварний або сметанний крем, а замінити полуницю будь-яким іншим ягідним або фруктовим. Тексти пісень, а це означає: І неважливо, як ти розумний, торт завжди буде чудово! Що тільки один номер варто...
Ви готові експериментувати? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Крохмаль замість ботокса? Моя мама використовує її. Не знаю, як старий вона дійсно є.
Цього літа, середні сукні в моді: 17 стильних нарядів для вишуканих леді