Топ секрет: 10 фраз, які ви не повинні сказати вашому чоловікові Ніколи.

Нерідко карате Ви народжуєтеся з непорозуміння: ви кажете одне, і ваш партнер чує інший. І ось ми йдемо! По-перше, доведено, що чоловіки та жінки з різних планет, психологічно. Зв'язок між любителями грає величезну роль, тому потрібно ретельно продумати про те, що ви думаєте. Після того, як все, важко-розумні чоловіки дуже вражені і доторкніться.

ДепозитФотогалерея

Психологи давно намагалися зануритися у формулу. ідеальнийй Я ще не знайшов, але я маю нагоду. Опитування представників сильної статі показало, що фрази неперевершено їх. Редакція "Сайт" 10 фраз, які ви не повинні сказати коханій людині, якщо ви не хочете зіпсувати настрій для нього або себе.

Зв'язок з чоловіком
  1. «Чи не скажи щасливий день народження моєї мами?» ?
    Ваша мама є найціннішою людиною в житті. Але ваша людина не повинна триматися в народженні та інших важливих датах ваших рідних. Ви краще нагадуєте йому, що буде приємно привітати його матір'ю. Або поставте нагадування на телефоні. Але, щоб занурити його з цим питанням не варто.

ДепозитФотогалерея
  2. Моя екс-людія була краще, ніж ви.
    Таке слово, принаймні, призведе до серйозного скандалу. Або можливо навіть отримати розлучення. Чоловіки пишаються і егостичними істотами, щоб почути, що хтось краще, нехай поодинці своїх попередників, є кошмаром. Ця фраза зрізає вуха чоловіка і серце з ножем. Але ви самі розумієте, що б перетворити таку заяву в свою адресу.

ДепозитФотогалерея
  3. «Ви нічого не помітили. Я порізав волосся і не скажеш слово.
    Ви зробили класичний боб з подовженого перевезення. Звичайно, ви щасливі, ваші очі граються в новому шляху, ваша шия відкрита. Але для чоловіка ви були красивими, і ви були. Всі деталі не обробляється. Волосся – це той самий колір, який відмінно. Те ж саме відноситься до нового одягу, форми брів, кольору лаку для нігтів. Він може помітити лише радикальні зміни. 3684677

ДепозитФотогалерея
  4. Ось так економічна (карання, смарт, дав хутряний шуб, дає машину ...)
    Ця фраза протипоказана навіть при нагріві найчистішої кварелі. Ви хочете поставити когось в опозиції до нього, тим самим змушуючи його робити щось. Але ефект протилежний. Після слухання він не вдарив пальця з гордості. Або можливо навіть сказати, що якщо вам подобається чоловіка Tankin, то йти вперед.

ДепозитФотогалерея
  5. "Ви жир (low, clobber, bald ...)"
    Не існує ідеального. Хтось має великий живіт, і хтось дуже боний. Подумайте про те, як боляче чути щось про ваших недоліків. Так робить чоловіка. Вони просто не говорять про те, що турбує їх зовнішній вигляд. Ви можете вибрати правильні слова: не критикувати, але надихнути.

ДепозитФотогалерея
  6. «Мої друзі не люблять тебе (мої колеги, сестри). й
    Похабний, але багато жінок кажуть, що. Ви вибрали чоловіка для себе або ваших подруг? Яким чином доглядати за чоловіком? Нехай вони йдуть про своє життя. Крім того, для кожного чоловіка дівчина своєї коханої жінки пов'язана, відьми і схожою. Ось чому він нічого не говорить.

ДепозитФотогалерея
  7. "Я не хочу народитися."
    Є категорія жінок, які перетворюють душу зсередини з людини, але силою до маррі. Але коли мова йде про дітей, "Я ще не готовий", "Я не хочу, щоб діти зараз." Людина не розуміє, що. Після того, як класична родина припускає присутність дітей. Кожна людина хоче дітей, бо це його продовження. Ці фрази часто викликають розлучення. р.

ДепозитФотогалерея
  8. Я збираюся до моєї мами!
    Класичне закінчення багатьох кварель. Ви думаєте, що він гонна зупинка вам, як це, повісити вас. Але насправді він думає: піти з усіх 4 сторін. Якщо ви вирішили, вжити заходів. Ултіматові ще не надихнули жодного чоловіка. І якщо це стосується матері-завдання, то його мозок автоматично перестає сприймати інформацію. 657990 р.

ДепозитФотогалерея
  9. "Я не говорю з вами."
    За допомогою цієї фрази слід додатково посилити конфлікт. Замість розв'язання проблеми, ви граєте безшумно. Ви будете першим, щоб поговорити з чоловіком. р.

ДепозитФотогалерея
  10. «Чи є жінка? ?
    Жалощі чоловічі, але в невеликих дозах. Ця фраза висловлює неможливість партнера. Є дійсно зразкові чоловіки, які не обдурюють. Але якщо ви будете тримати його з цим питанням, господиня покаже. Ви навчаєтеся самостійно.

ДепозитФотогалерея

Натхнути чоловіка, не пити його. А потім він зробить вас щасливою жінкою у світі. Звичайно, є багато більше фраз, але усунути ці 10 з вашого виступу і відносини будуть набагато краще. Чоловіки повинні знати фрази, які жінки не скажуть.

Розкажіть нам у коментарях, якщо ви погоджуєтесь з цим переліком фраз. Особливо цікаво почути, які чоловіки думають про це. Поділіться цікавими статтями в соціальних мережах!

Фото за попереднім записом.