18
Перелік основних англійських слів для живого спілкування
Моя вчителька англійської мови завжди попросила студентів першого класу, «Що таке призначення іноземної мови?» Якщо за професією перекладача, підготуйте до філфатрати. І елементарний Вивчіть 850 базових слів і кілька правил граматики. й
ДепозитФотогалерея
Основна англійська Скептики будуть дивуватися, але ця схема працює! І його перевага полягає в тому, що ви можете оволодіти мінімальним словником всього місяця. Ви не знаєте? Сьогодні існує унікальна можливість тестування теорії на власний досвід. Редакція "Сайт" Я приготував для вас 850 слів, які достатньо спілкуватися з мешканцем будь-якої англомовної країни.
Щоб освоїти основну лексику, не лежати і навчатися щодня. Обов'язково закріпити знання в практиці, для цих цілей будь-яка людина, яка погоджується з вами приймати іспит буде придатною.
ДепозитФотогалерея
Для більшої зручності группа: об'єкти і явища (600 слів, з яких 400 є загальними і 200 є позначеннями об'єктів); діями і рухами (100 слів), виразом якості (150 слів, з яких 100 є загальним і 50 з протилежним значенням). Кожна група представлена на малюнку. Збережіть і навчіть зараз!
850 слів для базової англійської
З цим базовим словником ви можете сміливо йти на подорож! І краще зрозуміти англійську мову і дізнатися, як покласти необхідні слова в вироки, подивитися на простий і зрозумілий стіл форм, який враховує узгодження разів.
Експерти кажуть, що ви можете дізнатися іноземну мову в будь-якому віці. Найголовніше бажання, терпіння і наполегливість. Не відмовлятися від занять на тиждень, навчатися, обов'язково практикувати розмову, читати англійські тексти, дивитися фільми без перекладу, і все вийде. Я хочу, щоб ви навчалися англійською мовою!
Напишіть нам, як ви або ваші друзі навчилися швидко. Українськай Не забудьте показати цю корисну статтю друзям.
ДепозитФотогалерея
Основна англійська Скептики будуть дивуватися, але ця схема працює! І його перевага полягає в тому, що ви можете оволодіти мінімальним словником всього місяця. Ви не знаєте? Сьогодні існує унікальна можливість тестування теорії на власний досвід. Редакція "Сайт" Я приготував для вас 850 слів, які достатньо спілкуватися з мешканцем будь-якої англомовної країни.
Щоб освоїти основну лексику, не лежати і навчатися щодня. Обов'язково закріпити знання в практиці, для цих цілей будь-яка людина, яка погоджується з вами приймати іспит буде придатною.
ДепозитФотогалерея
Для більшої зручності группа: об'єкти і явища (600 слів, з яких 400 є загальними і 200 є позначеннями об'єктів); діями і рухами (100 слів), виразом якості (150 слів, з яких 100 є загальним і 50 з протилежним значенням). Кожна група представлена на малюнку. Збережіть і навчіть зараз!
850 слів для базової англійської
- Об'єкти і явища (дизайни об'єктів)
Якщо ви навчили англійську мову в школі, більшість цих слів знайомі з вами. Не намагайтеся дізнатися все за допомогою вивчення алфавітно. Спочатку читайте слова з перекладом 2-3 рази на добу. За тиждень ви дізнаєтеся 80% з них. р.
2520718р.
Габаритний зображення
р.
р. - Об'єкти і явища (загальна)
Для слів краще запам'ятати, Скажіть їх голосно.й У вільний час, на прогулянці або в транспорті, намагайтеся ім'я об'єктів навколо вас англійською мовою. Якщо хтось перевірив свої знання 1-2 рази на тиждень.
189504
- Дії або рухи
Цей список включено ГоловнаНе тільки дієслова, але і займенники, прийменники і полоітні фрази. Ви можете навчити в будь-якому порядку або малювати діаграми з стрілами, що вказують рух або рух. - Висловлення якості (загальна)
Прикметники насичують мову, щоб вона не була офіційною. Удосконалення запам’ятовування допоможе. next вправиВізьміть будь-який об'єкт або малюнок і описайте їх з прикметниками. Чим більше слів ви використовуєте, тим краще.
- Висловлення якості (з протилежним значенням)
Щоб краще запам'ятати прикметники з протилежним значенням, виконують попередню вправу, що описує предмет за допомогою антонимів. Ви можете зробити щось інше: писати слово, а через фен, його протилежне значення.
З цим базовим словником ви можете сміливо йти на подорож! І краще зрозуміти англійську мову і дізнатися, як покласти необхідні слова в вироки, подивитися на простий і зрозумілий стіл форм, який враховує узгодження разів.
Експерти кажуть, що ви можете дізнатися іноземну мову в будь-якому віці. Найголовніше бажання, терпіння і наполегливість. Не відмовлятися від занять на тиждень, навчатися, обов'язково практикувати розмову, читати англійські тексти, дивитися фільми без перекладу, і все вийде. Я хочу, щоб ви навчалися англійською мовою!
Напишіть нам, як ви або ваші друзі навчилися швидко. Українськай Не забудьте показати цю корисну статтю друзям.
Що робити з розірваними датами до появи
У тілі людини черв'яки не є церемонією! Щоб запобігти потраплянню паразитів всередині, приклеїти до неї.