Ольга Картункова дотримується цієї дієти майже року і продовжує схуднути! Як вона зуміла втратити більше 40 кг.

Ольга Картункова – успішна жінка, гуморист, акторка, улюблена громадська, капітан команди КВН «Місто Пятигорського», учасник проекту «Звідки в Росії» на TNT. В її особистому житті вона також добре, вона одружена з її студентами і має два діти.

Багато років вона мала лише одну проблему. зайва вагай Як тільки Ольга досягла критичної точки - 151 кілограмів. Ми не можемо витягти далі. Все, що здавалося б, не можна повернути. Але Картункова довели інакше. Актриса здатна втратити 83 кілограми і зберегти її нову вагу.

Ольга Картункова дотримується цієї дієти майже року і продовжує схуднути! Як вона зуміла втратити більше 40 кг.

Про те, як прийшов до рішення змінити, що вона зробила для того, щоб схуднути, і як вона відчувається в новому тілі, Ольга Картункова розповіла в інтерв'ю.

Ольгою було поранення ноги, яке було можливо вилікувати тільки після обшивання зайвих кілограмів, питання було життєво важливо. Саме там, де все почалося: «А нерв зламався через травму ніг. Я не можу піднімати ноги нормально, мій гай змінився. І відновити нерв в цьому місці практично неможливо. «Особливості»

«Це було випадково, що в Ізраїлі я зустрів одного з трьох фахівців у світі, які можуть зробити нервову пересадку в стопу. Операція була успішною. Але відновлення буде довго йти, і зайва вага ситуації посилюється. Це те, що поїхав мені в раціони. й

«Дівчаті, це поганий жир закриває красу у нас!» Ми просто самі. Смішка, характер, харизма. Якщо ви йдете до лікаря, починайте справу з цією проблемою, ви дізнаєтеся, що ви красиву! В одній точці я думав, що я вже приготував найсмачніші речі в моєму житті: домашня місячна місячна і сала, і борщ, і смажені добрих - все, що ми любимо на Кавказі. І перейшов на іншу їжу.

Kartunkova намагається займатися тілом і більше не уникає фізичного навантаження, принаймні легко почати: «Запобігання травми, інтенсивні види спорту протипоказані, тільки плавання доступна так далеко. й

789232

Але головна увага Ольга оплачує харчування: Я їсть 6 разів на день, але не їсти смажені і жирні, не пити соду і алкоголь. Якщо я дозволяв собі розслабитися, наступного дня я дихаю дренаж: Я їсть половину кілограма сушених абрикосів або два кілограми овочів і пити зелений чай. Вранці у мене є соснові горіхи на меню, гранульований брен і скло кефіру - і це все перед обідом.

«Всі хлібні столи для гостей. Не можна їсти фрукти після обіду, можна тільки їсти овочі, кашу, кефір. Але вночі, пара яєць корисні, але без жовтка. У мене є пластина з двох варених яєць на моєму приліжковому столі ввечері, я повільно їсти білок, а в той час як я спати, живіт працює. Необхідно постійно працювати, інакше жировий відкладений. Тепер їсти не менше 35 хвилин. Довгий час, оскільки ми в домашніх умовах їсти солодкі та п'яні соки. й

Основні правила харчування Картункова
  1. Заборона борошна, копчена, жирна і солодка.
  2. Щоденна дієта: до сьомих грамів білка, не більше сто і двадцять грам вуглеводів і до тридцять грамів жиру.
  3. Вирівнювання одночасно.

Після схуднення, Ольга відчуває себе різною: Звісно, важко, реальна молотка себе, але результат варто. Я нарешті припинив сумніви себе. Тепер я маю філософське ставлення до життя, ймовірно, приходить з роками.

7013497

Як мій чоловік сказав мені: «Ви красива жінка, Картункова, я одружений когось ще!» Ми живемо разом 20 років і тільки зараз дізналися, що я гарна. І друзі солодкі. Я використовую, щоб легко підійти, і тепер він був як другий дих.

Зателефонуйте мені в будь-який час і я готовий піти в будь-який час. У мене завжди є залізні сукні в моєму гардеробі, вілі, помади, гребінець - і йти вперед. Іноді я забуваю про лагут на нозі. Який одяг я маю в моїй шафі! Я не мріяв про це з старими формами! Ольга Картункова з чоловіком Він отримує ще краще, ніж раніше.

Ольга Картункова дотримується цієї дієти майже року і продовжує схуднути! Як вона зуміла втратити більше 40 кг. р.

Ольга Картункова тепер не соромно розміщувати свої фотографії в Instagram, оскільки вони всі красиві.

Поділитися статтю про те, Як оживала Ольга Картункова? Нехай це мотивує вас і ваших друзів, щоб перейти до мети.