19
П'ять правил голландської освіти
Діти живуть в Нідерландах! Як мінімум це висновок експертів ЮНІСЕФ. І головна частина цього щастя не пов’язана з відсутністю «будинку» або можливістю грати в будь-який час, але до здорової атмосфери в сім’ї і емоційного благополуччя батьків. Нідерландський підхід до батьківства відрізняється від звичайних принципів, а мати завжди спокійний і збалансований. Що таке секрет?
Почуття про освіту дітей в Нідерландах, редакційна колегія "Сайт" Я переконаний, що нідерландці дійсно знають. Як згасити щасливу дитинуЗдоровий і успішний! Ці золоті принципи освіти повинні бути навчені без невдачі.
Принципи виховання батьків
Після читання цього матеріалу, більшість людей мають досить здорову вимогу, що Нідерланди мають зовсім інший рівень життя і багато інших можливостей. Так, це. Але якщо суспільство має чітко сформовану мету, буде бажання його захистити. В той час, як вітчизняна мама жертвує себе і заспокоює з дорогими діаперами, вона не отримає ніяких нових можливостей.
Не забудьте поділитися своїми думками щодо голландської освіти в коментарях!
Почуття про освіту дітей в Нідерландах, редакційна колегія "Сайт" Я переконаний, що нідерландці дійсно знають. Як згасити щасливу дитинуЗдоровий і успішний! Ці золоті принципи освіти повинні бути навчені без невдачі.
Принципи виховання батьків
- Не жертвувати себе.
«Діти не змінюють життя, вони доповнюють її». Можливо, це основний принцип, який тягне за собою всі наступні дії. У нас є жінка, яка просто зобов'язана займатися самодостатністю, платити за свою кар'єру, сім'ю і обов'язковою молоддю і красою для материнства. І пізніше, коли кричуща дитина виростає, обов'язково нагадувати йому жертви його народження і виховання вартості, щоб він не випадково очервоний без нескінченного почуття провини і обов'язки вичерпувати батьків.
ДепозитФотогалерея
Нідерландські мами, навпаки, роблять все можливе, щоб їх життя було повним і гармонійним без будь-яких жертв. Робота мами, зустріти друзів і знайти час для будь-яких інтересів і захоплень, які перебували у їхньому житті до народження дитини. У Нідерландах, що має дитину не перетворювати сім’ю в страждаючий організм, що відроджує навколо безкінечно роялого «поклоніння щастя». й
Замість постійно скаржаться на виснажливу очистку і готування - пральна машина, пилосос і попередньо підготовлені вироби, придбані в супермаркеті. Замість степідних прогулянок по дворі, щоб покласти дитину спати – спільну подорож на бізнесі, замість трьох років декрету – дитячого садка, в якому беруть наймолодші.
Але головне, Немає "Я мати".Є тільки сім'я, в якій батько не розглядає заміну діаперів на дитину або миття посуду, як щось, що погіршує його мужність.
р.
ДепозитФотогалерея - Не відчуйте себе.
Мати, які жертви використовуються для того, щоб прикрасити себе з будь-якого приводу: вона кладе капелюх на дитину або припинила грудне вигодовування занадто скоро. У Нідерландах суспільство розповідає про вас, «Помістіть кисневу маску на себе вперше, а потім на дитину». І не провинувати! Дитина не потребує вичерпної і нервової матері. Щоб бути дійсно хорошою матір'ю і одночасно залишатися людиною, людина, вам потрібно величезний емоційний ресурс, який не можна отримати з провини.
571575
ДепозитФотогалерея - Не пропустіть на речі.
Найяскравіші японські підгузники, гіпоалергенні серветки і сторонні шампуні не потрібні для дитини. Мати потрібні їм тільки так, щоб вона могла реалізувати, що вона дає дитині тільки кращий, що означає, що вона хороша мати. Практичні мешканці Нідерландів дуже схильні витрачати гроші на те, що дитина зросте в місяць або два. У Амстердамі культура другої руки і поширення вважається нормальною. Наприклад, є спеціальні ігрові кімнати для дітей по всьому місту, де можна запозичувати будь-які іграшки одночасно, як книги в бібліотеці.
р.
ДепозитФотогалерея - Природний курс речей хороший!
Нідерландські діти грають весь вільний час, тому що це в грі, що маленька людина знає найкращий світ. У будинку, на вулиці, в школі, в ресторані, в будь-яку погоду, в піском і грязі - голландська дитина грає, коли він хоче. Нідерландські мами безтурботно приймають дітей з snot до дитячого садка, лікують застуди з парацетамолом і не купують туфлі, як тільки малюк починає ходити. Шукаю всім, що шокована вітчизняна мама відразу хоче обгорнути, загострити і розслабити дитину, бо нам дуже важко прийняти цей природний перебіг речей. Але якщо вибрати між природним середовищем і теплицею, це не так? краще вибрати перший?
ДепозитФотогалерея - Взяти дитину як він.
Здавалося б, бо кожен батько любить дитину. Але є суттєва різниця між любов'ю і прийняттям - кожен люблячий батько має стабільну концепцію того, як його потомство повинна рости. Але дитина не є проектом! Ми заміняємо потреби у виконанні поставлених цілей, і ми намагаємося навчити замість того, щоб дізнатися, як навчатися, ми все одно вважаємо, що червоний диплом є запорукою щасливого майбутнього для дитини.
р.
Звичайно, голландські мати вимагають своїх неповних дітей, але вони не фіксують на оцінках і досягненнях: вони не змусять дитину вступити до престижного університету, якщо він явно не тягне цей університет, не буде катування протягом 7 років в музичній школі, якщо дитина явно не має можливості і бажання грати на фортепіано. Кожна дитина розвивається на власній швидкості, і це правда.
Але головне, що в Нідерландах ви ніколи не побачите або почуєте маму, що п'ятається на її дитину, ви не побачите, як вона тягне або покарає дитину. Ось чого виглядає. батько Очі голландської.
ДепозитФотогалерея
Після читання цього матеріалу, більшість людей мають досить здорову вимогу, що Нідерланди мають зовсім інший рівень життя і багато інших можливостей. Так, це. Але якщо суспільство має чітко сформовану мету, буде бажання його захистити. В той час, як вітчизняна мама жертвує себе і заспокоює з дорогими діаперами, вона не отримає ніяких нових можливостей.
Не забудьте поділитися своїми думками щодо голландської освіти в коментарях!
Перше, що я хочу сказати, що я красива, другий, що я красива. Це як я відчуваю про своє тіло, говорить Руслана Пісянка.
Що потрібно знати про Олександр Вертинський