Перше, що я хочу сказати, що я красива, другий, що я красива. Це як я відчуваю про своє тіло, говорить Руслана Пісянка.

Відомий телеведучий і акторка Руслана Пісянка На початку своєї кар’єри вдалося зробити її чудовими формами візитної картки. Але тепер вона втратила стільки ваги, що важко розпізнати її. Руслан зробив це дуже грамотно і без шкоди для здоров'я, тому що вона втратила стільки 42 кілограми, і її шкіра не засмічує. Тепер вона щаслива і струнка поїздка. І, звичайно, радо розповідає, як досягти таких результатів у боротьбі з зайвою вагою.

Зі свого чоловіка намагалася багато дієт і тренувань, але вона зуміла досягти результату на показі про схуднення, в якому вона взяла участь з чоловіком. Редакція "Сайт" Він розповість про основні речі. лосини Руслана Пісанкі. А також про те, як зберегти досягнутий результат.

У зв’язку з тенденцією бути повним, Руслан назвав типову українську жінку. Актриса не заперечує, а головне - любить себе як він. Перше, що я хочу сказати, що я красива, другий є те, що я красива, і третій, що я красива. Це як я лікую тіло. й

Навіть як велика леді, вона взяла участь в танцювальних шоу, де вона перемогла її худі суперники. Отже, правило #1 для всіх жінок, щоб охопити себе і ваше тіло. З любов'ю до вашої фігури набагато простіше.

3610Р. 4200Р.

А актриса неодноразово сіла на різні дієти, але досягла великих результатів тільки один раз. «Я покажу вам, що не кожен може дозволити собі, не кожен може стояти його. Але ось я сидів перед вами, і я мав цей досвід, де я втратив 20 фунтів за 30 місяців, але я тільки їсти до двох вдень. Моя дієта була збалансована, тому що вона включала білок, вуглеводи, багато води. Я втратив вагу, але мій тіло не зла. й

До речі, ця дієта довго дотримана і Юлія Висоцька.

Але вирощені 42 кілограми зайвої ваги Руслана Писанк випустили тільки на шоу для схуднення. З нею працювали дієтологи та тренери. Однак, крім радості, актриса переживала депресію після участі в проекті, бо вона бореться з собою надовго. Але правило #2 є йти після вашої мети незалежно від того, що. Відчуття зникне, як тільки ви бачите вичерпені форми в рефлексії.

«Коли я пішов з лівого табору, я не хочу піти в будь-який тренажерний зал. Думка спорту, фітнесу, мотузки, преса була пригнічена. Тоді я зрозумів, що я повинен продовжуватися з тренером. Спочатку він тестував мене за те, що я можу зробити. Я зрозумів, що я можу зробити багато, і ми почали поставити 700 повторів в одній навчальній сесії. Наприклад, 50 штовхачів, 50 квацій, 50 разів ви стояти в барі, штовхаючи коліна під себе.

Я знаю, що не хочу це зробити, але мені довелося. Після всього, за 4 місяці ми були в домашніх умовах, нам довелося перекинути більше кілограмів до тих, хто впав у табір. Я втратив ще 13 кг в домашніх умовах. й

р.

Тепер Руслана повернулася до активної роботи, але продовжує навчатися з чоловіком, коли є вільний час. До речі, під час шоу чоловік втратив 40 кг. «Я хотів би перемогти себе на руках». Всі ковбаси, ковбаси, пиво I спробували. Як і в Німеччині, і не їсти ковбасу, не розуміючи мене.

Але німецькі порції настільки величезні, що навіть чоловіча частина нашої компанії не могла впоратися з ними. Я використовую для їсти суп в рази, як це. А після рибки з салатом було прийнято понад 15 000 кроків. Так правило #3 - контроль споживання їжі. Не без нього.

Зараз Руслана ще одна ж щаслива і посмішка жінка, тільки набагато більш тонка. Втрата ваги – 50% успіху, головне – зберегти результат. Тож не розслабляйтеся після досягнутого результату, тому що ви будете працювати в житті, щоб зберегти вашу нову фігуру.

Ви погоджуєтесь, що ви можете досягти бажаних результатів, особливо в боротьбі за гарне тіло, тільки з любов'ю для себе, підтримка близьких і завдяки болючій роботі, включаючи моральну роботу? Покажіть нам у коментарях, а також поділитися порадами, щоб схуднути від зірки з друзями в соцмережах!