Як запекти домашній хліб в блендері

Я нарешті купив блендер для себе. Я використовував, щоб мати міксер, і один з радянських часів, який зламався з старого віку. У мене немає блендера, але були рецепти з ним.

Я спробував найсмачніше. свінгерий М'якоть м'яке, ароматне, а скоринка щільніше і хрусткий. Насолоджуйтеся малюком! І найкраща частина полягає в тому, що їх варять легко і швидко, особливо тісто. І це все завдяки блендеру!

Блискавка - незамінна для сучасної кухні. Це універсальний пристрій, з яким можна збивати коктейль або мус, зробити суп з розім'яним, суфле, пасти або інші смачні страви. Тексти пісень, а це означає: І тепер я зробив тісто з ним!

За тиждень я зупинився. Магазиний Тепер я запікаю себе, що дуже щасливий, і я люблю цей хліб набагато більше.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" для вас рецептий

Як випікати домашній хліб Як запекти домашній хліб в блендері

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 1кг пшеничного борошна
  • 1 ст.л. маргарина
  • 1/2 ст.л. солі
  • 150г молока
  • 150г цукру
  • 2 варена картопля
  • 15г сухих дріжджів
  • 2 ст.л. масла
  • 2 яйця

3610Р. 4200Р.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Всі інгредієнти крім борошна, розміщують в чаші блендера і ретельно збийте, перетворюючи їх в однорідну дрібну крихту. 547110

2. Залити готову суміш в зручну ємність і ретельно перемішати борошном. Перемішайте тісто до щільної консистенції. І залишити його на півгодини. Як запекти домашній хліб в блендері р.

3. Коли тісто піднімається, загортаємо руками і додаємо її необхідну форму. Розділіть тісто на 20 ідентичних штук і сформуйте плоскі коржі з них. Поставте їх на горщик, покритий пергаментом. Як запекти домашній хліб в блендері р.

4. Змастіть кожну частину тесту зверху яйцем. Нагріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо бункери на півгодини. Як запекти домашній хліб в блендері

Редакційна консультація Для змішування інгредієнтів я раджу блендер Або міксер. Вони полегшують і прискорюють процес. Однак якщо немає такої під рукою, можна розтягнути і змішати інгредієнти вручну.

Також я пропоную вам ознайомитися з дивовижним рецептом запіканка картоплі з фаршем і грибами. Ідеально підходить для сімейного вечері, особливо якщо потрібно зробити його швидше. Ми нічого не смажимо, просто запікаємо.

ДепозитФотогалерея

Цей рецепт був протестований протягом багатьох років, тому обов'язково спробуйте зробити такий смачний хліб. І поділіться цим рецептом з друзями, дайте їм приготувати це смачно!