18
Творча атмосфера в старому котеджі
Тут прибув довгоочікуваний сезон котеджів, садів і поїздок до природи. Деякі роботи над землею є тягаром, але я, навпаки, як це дуже багато. По-перше, це так чудово приїхати на країну з пилоподібного міста після важкого робочого тижня і дихати свіжим повітрям, їсти соковитий помідор безпосередньо з куща і помилуватися квітковийПрекрасно вирощений на вашому власному ліжку!
Звісно, для цього, вам доведеться працювати, але все залежить від того, як ви відчуваєте себе. Щоб створити затишне місце в країні, яке радує око, будуть потрібні матеріальні витрати, а іноді досить значні. Але ось до речі, що мій друг, Тітка Роса з Одеси, навчати мене.
Ця життєрадісна жінка вирішила зробити цікавий паркан і особливий квітковий будинок від старих і непотрібних речей, які можна легко знайти, якщо ви йдете по трусиках, обшивці або мансарді.
Квіткові клумби своїми руками від імпровізованих засобів є відмінним способом поліпшення сайту, що робить його виразним і дивовижним елементом ландшафтного дизайну.
Редакція "Сайт" Я хочу знати про 19. сади і клумбиЦе з старих речей.
Також я пропоную вам виглядати 15 ідей декоративних бордюрів для клумб з каменів. Вони також недорогі і прості варіанти оформлення дачної ділянки.
Якщо ви робите таку незвичайну клумбу на дачній ділянці, ви не тільки привернете увагу всіх сусідів і людей, які проходять, але і знайдете гарний сад. кріпленняй Не забудьте поділитися великими ідеями з друзями на соцмережах!
Звісно, для цього, вам доведеться працювати, але все залежить від того, як ви відчуваєте себе. Щоб створити затишне місце в країні, яке радує око, будуть потрібні матеріальні витрати, а іноді досить значні. Але ось до речі, що мій друг, Тітка Роса з Одеси, навчати мене.
Ця життєрадісна жінка вирішила зробити цікавий паркан і особливий квітковий будинок від старих і непотрібних речей, які можна легко знайти, якщо ви йдете по трусиках, обшивці або мансарді.
Квіткові клумби своїми руками від імпровізованих засобів є відмінним способом поліпшення сайту, що робить його виразним і дивовижним елементом ландшафтного дизайну.
Редакція "Сайт" Я хочу знати про 19. сади і клумбиЦе з старих речей.
- Незвичайна ідея клумби у вигляді струмка з старої вази.
- Ви можете перетворити стару клітку в такий горщик. Щоб зробити це, просто залийте його землею, посадіть ампельні квіти - їх пагони будуть виглядати красиво, обмотуючи тонкі металеві стрижні клітки. р.
- Старі калоші також можуть приїхати в зручний час, якщо ви вирішили творчо прикрасити ваш двір. р.
- Я здивував ідею клумби, виготовленого з фарбованих пластикових пляшок.
- Я також раджу з квітником у формі метелика. Для створення такої клумби потрібно товстий зайвий дріт, від якого можна зробити каркас. Грунт заливають в неї і рослини висаджують.
- Відхилена бочка не повинна кинутися! Ідеально підходить для створення квіткових композицій, головне - показати фантазію. Можна порізати бочку навпіл або уздовж, і залити грунт на отримані частини. Навіть якщо ви просто поставите його і висаджуєте яскраві кольори, він буде виглядати ефектно.
- Дуже стильно виглядає в дереві. Для того щоб мати достатню кількість простору для квітів, вам знадобиться колода великого діаметра - 50 см або більше. Існує також економічна версія такої клумби, коли дерев'яна коробка обшивається по довжині з гумкою, а два колоди приклеюються на кінці коробки.
- З пластикових труб ПВХ можна зробити вертикальну клумбу. Глибина таких клубів дуже мала. Ось тільки рослини з неглибокою кореневою системою будуть почувати себе добре: портулак, сукуленти. Де буде надлишок води? Якщо зробити отвори в нижній частині, брудна вода загорнеться стіни. Ви можете зробити систему поливу трубами для крапельного зрошення кожного модуля або полегшити використання такої конструкції як горщик для чашок з невеликими квітами.
р. - Оригінальна версія садової ємності для квітів виходить за допомогою м'яких форм, таких як сумка. Оригінальний горщик наповнений чимось важким і пресованим в поліетиленовий пакет, наповнений розчином. Коли форма заморожує, кладемо на неї сумку, змочену розчином рідкого цементу, краю мішка загортають всередину і змащують розчином. Важлива деталь - мотузка.
до 1 2 3 4 5+ - У гаражі будь-якого моториста буде пара шин, які подають їх призначення. Самий варіант "лази" для жопи Щоб вибрати місце рівномірно, укласти шину, засипати родючим грунтом і посадити квіти всередині. І додати клумбу привабливості, його можна пофарбувати в колір, який вам подобається, тому що гума відмінно тримає фарбу!
- А можна використовувати зламаний велосипед і покласти на нього контейнери з рослинами, міцно закріпивши їх на кермо і багажник. Краще вибрати кучеряві петунії.
- Чудовий варіант не тільки для дачі, але і для дому. Пластиковий стакан і три старі CD, і у вас є мініатюрний горщик для робочого столу або кухні.
- Використання старих меблів для висаджування квітів обмежена тільки Вашою фантазією і розміром котеджу. Старі клумби з металевими або дерев'яними стійками зовні виглядають незвичайно, можна побудувати великий квітник на них, всі рослини будуть в одному місці і відіграють основну роль в декоруванні ділянки. Ну, я дуже люблю клумбу з старого приліжкового столу, який був створений другом матері, Тітка Роса.
- Музичне ліжко в фортепіано мій сон!
- Пластикові пляшки все навколо нас. Ми відкидаємо їх щодня, але хто каже, що ми не можемо використовувати їх в країні? З великої пластикової пляшки і штукатурки можна зробити лебед або інший садовий малюнок. Це виглядає досить незвично, не так?
3459766 - Є величезна кількість ідей, які можна зробити з піддонів, але варіант клумби і в той же час собака кабіни виглядає несподівано. Пальто необхідно ретельно протерти, посушити протрюди нігті і пофарбувати так, щоб улюблений вихованець не боляче на необробленій поверхні.
- Ще одна цікава ідея - використовувати пластикові пляшки.
- Вертикальний клумба - чудова прикраса заміського будинку!
- І ще одна ідея, яку я обов'язково впровадив у своєму літньому котеджі, це груди з квітковими скарбами. Дивовижна красуня!
Також я пропоную вам виглядати 15 ідей декоративних бордюрів для клумб з каменів. Вони також недорогі і прості варіанти оформлення дачної ділянки.
Якщо ви робите таку незвичайну клумбу на дачній ділянці, ви не тільки привернете увагу всіх сусідів і людей, які проходять, але і знайдете гарний сад. кріпленняй Не забудьте поділитися великими ідеями з друзями на соцмережах!
Швидке куряче сміття з капустою в паніровці
Тепер ви не будете викинути насіння вишні для будь-якого! Черешня лікує суглоби, цукровий діабет, анемія і дефіцит вітаміну.