Тетяна Черніговська: «Для генів в цілому з дріжджами!»

Ми не розуміємо, як це працює. Є багато досліджень на цій темі, багато думок виражаються. І сьогодні ми будемо говорити про одну з цих точок зору, а саме думка Тетяна Чернігівська, російський вчений в галузі нейронауки та психолінгвістики.

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами основними точками своєї лекції робота мозку, пам'ять та гени. Чому чоловіки смарт-хана жінки, як Genes Affect Our Lives, і чи є наші Brains Cheat Us? Поділіться своїм досвідом!

Перше, що я хотів би розповісти про людський мозок і інформаційні витрати. Тетяна Чернігівська вважає, що наш мозок може пам'ятати все необхідне. Але мозок сучасної людини дуже перевантажений, адже інформаційні потоки просто неймовірні: телебачення, радіо, інтернет. Що потрібно зробити про це, оскільки перевантаження інформації погано для мозку.

ДепозитФотогалерея

І це не так. пам'ятьМозок запам'ятає все. Чернігівська розповідає: «Що достатньо місця в мозку для всього, що ви хочете». Навіть намагався розраховувати - останній рахунок, який я з'ївся, викликає мені скептицизм і відварює до наступних: якщо дивитися "Дом-2" три сотні років без перерви, ще пам'ять не заповнить, такі великі обсяги!

Але похибка може виникнути не від того, що обсяг буде заповнений, але від того, що перевантаження буде відбуватися. Жорстке кажучи, буде коротка схема. Так ви повинні бути обережними з інформаційних потоків. Варто багато зусиль, але потрібно працювати. Менше телевізорів і інтернету, більш здорові продукти харчування для розуму.

Наступним є те, що чоловіки розумні, ніж жінки. Для цього погляду Чернігівська була навіть звинена з сексуальної дискримінації. «Я фахівець, я знаю.» І я скажу без єдиного оновлення: Я не бачив жінок Моцарта, Ейнштейни, Леонардо, навіть шеф-кухар не гідна жінка! Але якщо людина є фольгою, ви не познайомитеся з фольгою. Але якщо ви розумні, це не жінка. й

Якщо ви погоджуєтесь з цим пунктом або не є вашим бізнесом. Думка досить суб'єктивна і в деяких випадках навіть суперечить самому. Чернігівська говорить про те, що вона є часом для жінки, щоб зберегти її сім'ю і відчай, не грати з іграшками. А що робить Тетяну себе?

р.

А потім є ще одна досить цікава думка, щоб подумати про. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але не наш мозок нас захищаючи? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чернігівська коментує: «Для того, що він правий!» «Це не мене, це мій мозок!» Ось і ми йдемо! Це означає, що відповідальність за дії передається навіть до розуму, свідомості, але до мозку - до тканини мозку. Це дуже серйозне питання, щоб думати про.

ДепозитФотогалерея

Наступне, мабуть, найцікавіше, є ДНК і генетика. Чернігівська говорить про те, що ДНК підозрюється, тому що це означає, що життя кожного істоти написано лише на чотири листи. Тільки історія інфузорії невелика, а у людини це розмір бібліотеки.

Це досить дивна заява, але не без «Всі на цій планеті пов'язаний. Частка людини 50% генів з дріжджами! Отже, коли ви берете на круасан, пам'ятайте, що ваша бабуся обличчя. Не кажучи вже про котів і хімпанзеів. й

ДепозитФото Генетика є дивовижним. Але насправді гени не все. Ось, наприклад, як з фортепіано спадкодавцем. Це може бути кращим фортепіано в світі, але до тих пір, поки ви навчитеся грати його, це буде непотрібно вам. Один інструмент недостатньо. Так з генами: якщо ви отримуєте поганий - це не проблема, а якщо добре - це не гарантія успіху.

Якщо ви зацікавлені в навчанні більше про наш мозок від рота Тетяни Чернігівської, обов'язково стежте за лекціями про те, як наші мозки нас почувають.

про:blank

Ці дані досить суперечливі, але це не менш цікавим. Подумайте про те, що ми думаємо. Якщо ви не приймаєте цю точку зору до вас.

Що ви думаєте про це? Як ви відчуваєте про те, що Тетяна Чернігівська та її дослідження? Зв'язатися з нами в коментарях!