Юлія Висоцька поділилася 3 простих способів втрати ваги. Немає дієт, просто...

Починалися, і погода вже влітку! І це означає, що трохи більше і приїхати на пляжний сезон. І ось кожен представник справедливого сексу доведеться переробити плоди своїх робіт у вигляді красивого преса або жиру на животі.

Якщо ви не встигли втратити вагу до цього періоду, не повинні бути зміщеними, так як є кілька разівВони допоможуть вам потрапити в гармонійний стан.

Чудова актриса і телеведуча Юлія Висоцька не приховує, що все її життя категорично відстежує її раціон. Так, є щасливі жінки, які можуть їсти все і не отримувати жир, але це обов'язково не мене. І напередодні пляжного сезону вона розкрила кілька секретів, які допоможуть вам потрапити в улюблену літню сукню і красиво виглядати в яскравому купальнику. Ці поради не нові, але вони працюють. Досить подивитися на тонку Юлію.

Як схуднути без дієти в домашніх умовах "Сайт" Я розповім вам 3. Секрет Юлії Висоцькоїй І не потрібно багато грошей!

1. Вчені довели, що якщо людина налаштовує і вважає, що він буде тонким, він працює. Хочеться втратити вагу і процес вже перебуває в дорозі. На прикладі Юлія Висоцька цитує експеримент на клітинах, коли вони зайняли один, перенесли в п'ять кілометрів. І вони скоро дізналися, що якщо ви в хорошому настрої, якщо ви в гарному настрої, якщо ви в хорошому заряді, клітинка реагує на те ж саме. Це поводиться з великим лопом енергії, а саме: енергія прогорає себе, головне – це просто настійне бажання.

Стійка настійно рекомендує уявляти себе вже струнким, в якому ідеально одягнена. А якщо ви будете їсти шматочок торта на ніч і уявіть плюс 2 кг на вагу вранці, то так що це буде! Так позбутися від шкідливих звичок і позитивних думок!

ДепозитФотогалерея

Тоді Юлія йде на мотивацію: щоб похуднути, потрібно впасти в любов. У людини, ідея, книга, що може змінити своє ставлення. На мій погляд, це дійсно чудовий спосіб! Юлія Висоцька поділилася 3 простих способів втрати ваги. Немає дієт, просто...

І нарешті, третій елемент адреналіну. Втрата ваги важлива енергія. Чим більше у вас є, тим простіше його опіків. І з її додатковими калорійами! Тут Висоцька кларіфи: отримати заряд адреналіну, не потрібно парашути або робити щось екстремально. Для того, щоб розпочати щось нове, незвичайне для себе, наприклад, навчання на машині або вертольоті.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Спробуйте дізнатися, що ви не зробили. Довірте мене, ви будете меншими.

ДепозитФотогалерея

І ще один хороший. КонсультуванняСпробуйте зменшити порції їжі. За словами актора, вона їсть все, але трохи.

«Це не страшно мати чашку еспресо з шоколадом, але тільки один!» Це набагато краще, ніж пити окуляри капучино з кришкою збитих вершків протягом дня, Юлія пояснюється. І навіть якщо ви дійсно хочете їсти жир, не заперечуйте себе.

Але це повинно бути скибочка льоду з одним шматочком чорного хліба! Якщо потрібно схуднути більше пари кілограмів, за допомогою волі, відмовтеся від наступних 10 днів від солодкого і борошна - результат обов'язково буде.

Особисто я повністю погоджуюсь з виписками Висоцької, все так, бо, дійсно, головне бажання. Але ще одне допомагає мені: останні страви повинні бути 4 години до сну, принаймні. Тільки таким чином, їжа не йде в жир і має час бути оброблена. Що часу ви йдете в ліжко не так важливо.

Я також запропоную вам дізнатися 10 порад про красу та молоді від Юлії Висоцької, яка красива актриса і телеведуча використовує кожен день.

Ви погоджуєтесь з методикою схуднення Юлія Висоцька, зробивши будь-яку з цих порад на практиці? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїм досвідом у коментарях.

І не забудьте розповісти про це. вага-контроль До Ваших друзів у соцмережах!