16
Курячий Breast Pate в півгодини
Я був друг в мій будинок. Нена працює шеф-кухарем в знаменитому ресторані в столиці за 15 років. І сказав мені про рецепт, який зараз став однією з моїх улюблених.
Навіть моя дочка, яка в 6 класі, може зробити закуску на цьому рецепту!
Курячий грудний пасти - це відмінне рішення для тих, хто любить смачний хліб і одночасно не переносить печінку. Цей рецепт також підходить для тих, хто дотримується правильного харчування і здоровий спосіб життяй
Паста з курячого дріжджу зручна тим, що їх можна приготувати заздалегідь, а потім в потрібний час служити сніданки Або смачна закуска. Саме тому редакційна колегія "Сайт" Запрошуємо Вас ознайомитися з куряче філей Результат порадує навіть найдосвідченіші варті!
інгредієнти
70831
Підготовка
Редакційна колегія вважає, що кат м'ясо-платнай Однак я пропоную вам поломити стереотип і зробити його з простих варених яєць.
Запашна пашта з варених яєць, смажених ріпок, горіхів і часнику – це чудова холодна закуска, яка припаде в ручний для повсякденного і святкового столу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я впевнений, що після того, як ви спробували цей рецепт, ви не зможете купити кішку в жерсті. Після того, як ця закуска просто неможливо відірвати!
Подаруйте друзям статтю з цим корисним рецептом, не сумнівайтеся, що вам сподобається!
Навіть моя дочка, яка в 6 класі, може зробити закуску на цьому рецепту!
Курячий грудний пасти - це відмінне рішення для тих, хто любить смачний хліб і одночасно не переносить печінку. Цей рецепт також підходить для тих, хто дотримується правильного харчування і здоровий спосіб життяй
Паста з курячого дріжджу зручна тим, що їх можна приготувати заздалегідь, а потім в потрібний час служити сніданки Або смачна закуска. Саме тому редакційна колегія "Сайт" Запрошуємо Вас ознайомитися з куряче філей Результат порадує навіть найдосвідченіші варті!
інгредієнти
- 1 середня куряча грудина
- 2 велика морква
- 1 невелика цибулина
- 3 варені яйця
- 3 ст. ложки оцту
- 2 лаврові листки
- перець, кріп, сіль за смаком
70831
Підготовка
- Очистити моркву і нарізати на кілька частин, промити груди. Покладіть курячий груди і моркву в невеликій сковороді. Залити їх водою, посолити їх і, при бажанні додати горох перцю. доб.
- Варити з низьким відваром протягом 30 хвилин. До бульйону можна додати 10 хвилин перед приготуванням, 2 лаврових листків. Зніміть горщик з вогню і дайте охолонути без зливу бульйону.
- Зріжте цибулю якомога простіше і залийте його не дуже концентрованим оцтом, бажано яблуко. Залиште цибулю, щоб маринувати протягом 5 хвилин приготуванні насипу.
- З курячого грудного витяжного кісточки відокремити м'ясо від шкіри. Покинути шкіру і кістки. Пройдіть через м'ясорубку з великою морквою на грилі і м'ясним м'ясом. р.
- У отриману масу додайте натертий на крупній тертці варені яйця. Далі слід різати кріпити дуже дрібно або різати ножичками (без жорстких стебел).
- Цибулю від оцту. Змішайте його з усіма компонентами. І не забудьте поперчити і посолити пасти.
- Ніжний і серйозний снек готовий! Це буде краще, якщо ви подаєте кат з свіжою петрушки. Також можна подавати на смажені пасти. Наріжте багет на шматочки і обсмажте на сухій сковороді до світлих рум'янок і скоринкою.
Редакційна колегія вважає, що кат м'ясо-платнай Однак я пропоную вам поломити стереотип і зробити його з простих варених яєць.
Запашна пашта з варених яєць, смажених ріпок, горіхів і часнику – це чудова холодна закуска, яка припаде в ручний для повсякденного і святкового столу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я впевнений, що після того, як ви спробували цей рецепт, ви не зможете купити кішку в жерсті. Після того, як ця закуска просто неможливо відірвати!
Подаруйте друзям статтю з цим корисним рецептом, не сумнівайтеся, що вам сподобається!
Зупинити емоційне зловживання себе! 5 фраз, які допоможуть вам отримати силу.
Загальна чистка туалетної чаші! Ми детально пояснимо, як досягти ідеальної чистоти.