Зупинити емоційне зловживання себе! 5 фраз, які допоможуть вам отримати силу.

Мильйони людей по всьому світу піддаються щодня. емоційне зловживанняй Це може бути насильство від батьків, другої половини або боса. Допомогти в цій ситуації дуже складно, тому що образи не залишають синців або рубців, і багато, як правило, тримати його собі. Емоційне насильство може приходити в багатьох формах: сувора словесна критика, надмірний контроль, постійне ніпрінг, жорстке обмеження в будь-якій області життя, маніпуляція та багато іншого.

р.

ДепозитФотогалерея

У будь-якому випадку, насилля повинна бути вилучена. І сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як це зробити. Учні не допоможуть тут, вам потрібно діяти!

Дуже часто люди, які мають меншу силу в відносинах, потрапляють під жаком агресора. Наприклад, агресор - єдиний, хто робить гроші в сім'ї. Але це не є підставою для обмеження свободи іншої людини. Потерпілий емоційного зловживання в цьому випадку дуже важливо висловити себе.

р.

ДепозитФотогалерея

Якщо немає можливості розбити відносини, потрібно діяти. Перший крок жертви повинен прийняти, щоб побудувати свою впевненість. Якщо ви збираєтеся змінити відносини, як це, є питання, щоб отримати цей процес. І для кожної ситуації вони різні.

1. Коли зловживач приймає рішення для вас
    Коли ви готові, ви повинні сказати aggressor, "Ви усвідомите, що ви вирішили все для мене, не запитуючи мій погляд?" Я маю власні бажання і потреби. Важливо бути впевненим і донести ідею, яку ви хочете зробити власні рішення, щоб ваші почуття також важливі. «Я незалежна людина і гідність. й

ДепозитФотогалерея

2. Коли ви схильні до суворої та неконструктивної критики
    Відправляйте, що ви відмовляєтеся почути це, що це неприпустимо: Я не люблю, коли ви поговорите мені в цьому тоні, образивши мене. Чи не ви розумієте, що болить мене?

ДепозитФотогалерея

3. Коли зловживач ігнорує ваші потреби
    Важливо захищати свою думку, не задавати допомогу. Скажіть, "Що потрібно." Я маю право зробити це, мій запит адекватний. Коли ви ігноруєте свої потреби, я відчуваю, що ви не піклуєтеся про наших відносин. Я піклуюся про вас і чекаю, щоб зробити те ж саме.

ДепозитФотогалерея

4. Коли агрегатор перетворюється на порушення
    Я знаю, що вам неприємно, але не покажешого страху: Ви намагаєтеся залякати мене? Я не знаю, що ви думаєте, але це дуже неприємний і боляче для мене. Важко жити з кимось ви боїтеся, і я хотів би відчувати себе безпечно."

ДепозитФотогалерея

5. Коли агресія спрямована на дитину
    Важливо захистити дитину від емоційного зловживання, щоб вона не впливає на його психіку. «Ви не можете лікувати дитину так». Дивись, що ви приносили його. Я не знаю про вас, але я не хочу, щоб підняти нашу дитину так. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була вам, ви можете триматися."

ДепозитФотогалерея

Звісно, це не чарівне слово, і не існує певного, що ці слова будуть працювати у вашому випадку. Ви повинні почати розмову, якщо це те, що ви хочете. І дайте їм певненість Подаруйте вам міцність! Просто пам'ятайте, що зміна зловживача дуже важко, практично неможливо. Наша консультація полягає в тому, щоб швидко позбутися від спілкування з токсичною особою. Що б не було, ви заслуговуєте краще.

Ви думаєте, що це має сенс підтримувати відносини з ким, хто морально зловживає вас, або краще позбутися від цього відносин? Чи варто тримати сім'ю за рахунок власного благополуччя? Розкажіть свою історію в коментарях!

Фото за попереднім записом.