Для того щоб не потерти ноги в літньому туфлі, я завжди приносила їх з собою. 8 ефективних інструментів!

Якщо у вас є взуття, які ви любите, але ви не можете носити, тому що вони натискають жорсткий або рубати. А тепер, з майже влітку, разом з сонцем, суконь, сандаліями і великим настрійм, вони приходять до нас: пори, рани і калуси, які ми отримуємо, тому що одягаємо відкриті черевики без шкарпеток, або нові красиві взуття, які в півгодини починають рубати п'яту.

Я впевнений, що майже кожна жінка, на жаль, знайомий з державою, коли ви захоплюєте свою останню силу, втираючи ноги в крові і замісити ваші чудові балети.

І так що цей жах не буде повторюватися з вами і цим літнім виданням. "Сайт" Ось 8 порад, які допоможуть. уникати викликівй Не турбуючись в болі з новим взуттям!

Для того щоб не потерти ноги в літньому туфлі, я завжди приносила їх з собою. 8 ефективних інструментів!

ДепозитФотогалерея

Як позбутися від нудот на ногах
  1. кремовий
    Іноді буває, що ваші улюблені черевики або черевики, зроблені з натуральної шкіри після того, як стати щільною. Це океї, вони просто трохи сушать. Досить наносити товстий шар дитячого крему на них і залишити на 3 години для просочення. Після цієї процедури взуття знову буде виглядати. Застосування зволожувача до підборів і внутрішньої поверхні взуття допомагає захистити шкіру від зовнішнього вигляду запобіжниківй

Для того щоб не потерти ноги в літньому туфлі, я завжди приносила їх з собою. 8 ефективних інструментів! р.

ДепозитФотогалерея

Дезодорант-пригар
Якщо ви погано потерти з новими санвузлами або взуттям, візьміть дезодорант в паличці і нанесіть його до викликів і луків на ногах. Завдяки цьому простому способу шкіра буде виглядати краще, а нові дзвінки не утворюються на ньому.

Для того щоб не потерти ноги в літньому туфлі, я завжди приносила їх з собою. 8 ефективних інструментів! р

Сумка для льоду
Це один з найефективніших способів розтягувати занадто щільно і ВзуттяОднак не всі знають про нього. Наповніть сумку водою, викладіть її всередині балетки, які занадто затирають або натирають на вас, і поставте їх в морозильну камеру протягом одного дня.

Коли вода заморожує, взуття буде розтягувати, це стане набагато зручніше носити.

Старі газети
Змішайте на маленькі шматочки, змочіть газету водою, подрібніть її щільно в взуття, особливо в тих місцях, де почали рубати. Після того, як газета висихає, взуття збільшить розмір і зупиниться натискання. Однак не варто прискорювати процес сушіння, намагаючись викласти взуття під нагрівальною батарейкою або намагатися висихати феном. Туфлі висушить себе на добу.

Для того щоб не потерти ноги в літньому туфлі, я завжди приносила їх з собою. 8 ефективних інструментів! р.

ДепозитФотогалерея

алое вера
Ви знаєте, що гель Aloe Vera легко шкіра Дзвінки? Крім того, має антимікробний ефект, який є хорошою профілактикою інфекцій. Просто нанесіть алое вера гель до підборів і виконайте легкий масаж шкіри ніг до всмоктування гель. Добре, якщо ваші підбори вже з'явилися нудоти, використовуйте цей природний засіб 2 рази на день.

499 р.

ДепозитФотогалерея

вагітна
Застосувати трохи вазеліну ніг, щоб зволожити його і запобігти травмам і абразам. Зволоження шкіри ніг з вазеліном робить підбори гладкими, допомагає видалити від поверхні шкіри мертві клітини і запобігає появі нудотй

тальк
Тальк використовується для усунення неприємного запаху з ніг, але мало хто знає, що це також відмінний інструмент для запобігання появи дзвоників. Talc поглинає вологу, яка з'являється через потовиділення. Sweat також є фактором тертя взуття. Щоб запобігти нудоті, можна застосувати більше тальки до шкіри підборів і внутрішніх частин взуття, які контактують з цими ділянками ніг.

Фен і шкарпетки
І це чудовий спосіб для тих, хто безшумно пресує взуття. Вам знадобиться фен для волосся, так як нагрів взуття також допомагає розтягувати матеріал. Щоб зробити її роботу, покласти на щільно теплі шкарпетки, а потім взуття потрібно розтягнути, і взяти фен. Зігріваємо взуття, періодично змочуючи його водою або оцтом.

Якщо ви вже страждаєте від сухих причин, я рекомендую вам ознайомитися з 7-ма засобами для безболісне видалення цієї небажаної проблеми. Найдовший ви лікуєте, краще, тому що старі дзвінки важче видалити!

ДепозитФотогалерея

Боротьба з кукурудзою повинна починатися до того, як вони з'являються. Таким чином, не соромтеся використовувати ці дійсно красиві способи і отримати тільки задоволення від вашого красивого і комфортного взуття.

А щоб дізнатися про ці корисні поради, поділитися з ними нашої статті.