пальцево-витяжна вправа

У кожному житті людини є різні смуги. Звичайно, я хочу, щоб вони були тільки яскравими і яскравими, але навіть від складних ситуацій завжди є вихід.

Майже місяць тому, мій тато пішов в лікарню з інсультом, два тижні він був в інтенсивному догляді, і зараз більше тижня після того, як він був виведений додому. Учора він зумів сидіти на себе, і ноги його починають трохи. назадй

Останнім часом я перепрочитав та ревізуючу величезну кількість інформації про те, як відновитися від таких складних ситуацій. Однак один з найефективніших методів, запропонованих мені другореабілітологом.

Коли людина має обмежену рухливість в результаті катастрофи, все ще є спрагою для життя, спрагою для руху, і нічого не може змусити його залишатися обмеженим до колісного крісла або ліжка. У цих випадках вони приходять на допомогу. відновленняй Що хочу розповісти вам, шановний читач, це диво.

Цей метод був розроблений сотні років тому від Tibetan lamas, але він був відомий тільки сучасним чоловіком. Редакція "Сайт" Я запрошую вас, щоб дізнатися дивовижну Веденняякі допоможуть повернути молодість і рухливість нігй

Також варто робити цю вправу для профілактики ніг, якщо ви не хочете старіти взяти вас сюрпризом.

ДепозитФотогалерея

Здорові ноги і коліна Різниця між ходьбою і коляскою. Дійсно виконуючи цю вправу допоможе виправити пошкодження, викликані ніг під час життя.

ДепозитФотогалерея

Переплетення пальцями і пальцями в положенні сидячи
  1. Сидіння на стільці або на підлозі. Потягніть ліве коліно, затягніть ногу до себе, а потім оберніть ліву ногу своїми руками.

ДепозитФотогалерея

Сплести пальцями правої руки пальцями лівої стопи. Потягніть кінчики пальців ніг м'язи п'яти в напрямку коліна і покладіть їх в сторони.

Зберігати цю позицію за 1 хвилину, а потім повторити вправу з іншої ноги. Після здійснення звертайте увагу на те, як колір змін стопи через збільшення кровообігу. Якщо ви не можете покласти пальці між пальцями, спробуйте обійняти руки з боку підошви, натискаючи нижню частину долоні на закруглену кісточку під пальцями на підошві. Потягніть пальці до коліна і покладіть їх якомога ширше до бока. р.

Після того, як на тиждень це зробити. нога-струкінг Ви можете одночасно натиснути палець з різними точками рефлекса на великому тоні. У цьому випадку великий палець іншої руки може надати великому пальця додаткового розтягу, витягуючи його ще далі з другого пальця. І поширіть свої маленькі пальці і великі пальці в протилежних напрямках.

Спробуйте збільшити тривалість вправ щодня. За 5 хвилин на добу.

ДепозитФотогалерея

Переплетення пальців і пальців в положенні проне
  1. Поверніть на спину, вклавши складену ковдру або забронюйте під голову. Виконайте обидва коліна і помістіть ноги на підлозі поруч з ногами.

2. Витягніть праве коліно до грудей і притисніть бічну сторону правої стопи в ліву стегно біля коліна. Увімкніть праву ногу з ліворуч.
  3. Сплести пальцями лівої руки пальцями правої стопи, глибоко вставляючи основи пальців в пазухи між пальцями.

4. Зберігаючи таку ткану позицію, витягніть праву п'яту і випряміть пальці до правого коліна.
  5. Щоб скористатися цією можливістю зміцнити стегна, видаліть ліву ногу з підлоги і витягніть ліву коліно до грудей. Правильна рука може підтримувати правий коліно або тримати праву ногу так, щоб вона не ковзала лівого стегна (якщо ви виявите, що важко досягти ваших пальців з рукою, покласти товсту книгу або ролик під лівою стопою і тим самим збільшити висоту опори під голову).

ДепозитФотогалерея

Знижуйте праву ногу і повторіть ті ж вправи з ліворуч.

І не варто забувати, якщо на початковому етапі це вправа призведе до дискомфорту, тому що чим більший біль, з яким пальці розтягують, тим корисніше це вправа буде для вас. Спробуйте пам'ятати щось гарне, що може зробити вас посміхатися, дихати глибоко і повільно, і ви будете приємно здивовані, як швидко біль і жорсткість йти.

Це набагато краще заспокоїти цей м'який біль в ногах, ніж страждати від сильного болю в всьому тілі!

7980Р

ДепозитФотогалерея

Навіть давні китайці помітили, що ноги починаються вперше, а потім весь організм. Адже на ногах концентруються багато нервових закінчень і рефлексних зон.

Тому я пропоную вам кілька корисних рекомендацій, які допоможуть зберегти здоров'я ніг, і з ними молоді і хороший стан всього тіла.

ДепозитФотогалерея

Як бачите, все набагато простіше, ніж це здається. Використовуйте цю вправу як профілактика і в важких випадках, як ефективний метод відновлення.

Застібка пальцями і пальцями допоможе навчитися ходитиЯкщо ви хворієте і вимагаєте себе. Не забудьте, що у вас є 10 пальців на пальцях, і вам потрібно звернути увагу на всіх!

Ми сподіваємося, що це простий вправи допоможе вам зберегти вашу молодь і мобільність довше. Скажіть про це дійсно чудотворний метод для ваших друзів в соціальних мережах, можливо, для деяких з них це дуже актуально зараз!