Корисна дієта Meghan Markle! Однак вона їсть таким чином практично завжди, тому вона виглядає ідеально.

Це сталося: Принц Гаррі, наймолодший син князя Уельсу та Принцеси Діана, заміжна актриса Меган Маркл. Про обраного члена королівської сім'ї ЗМІ вже написав все, що вони могли б дізнатися: її фон, родичі, екс-людії, кар'єри та навіть риси характеру.

О, хороший Меган! Інформація, яка з'явилася про неї в ЗМІ, тільки в руках краси. Всі точки правого вибору князя Гаррі: це дійсно дівчина з непристойною репутацією, хорошим вихованням, освітою та манерами, які не соромляться селитися в Віндзорському замку і зробити одну з офіційних представників Великобританії на міжнародному рівні.

Корисна дієта Meghan Markle! Однак вона їсть таким чином практично завжди, тому вона виглядає ідеально.

Її краса захоплюється не менше ніж красою дружини князя Вільяма. І звичайно вони роблять. Meghan Markle і Kate Middletonй Якщо ми вже знаємо про те, як Катерина тримає себе у формі, то трохи відомо про секрети краси Мегана. Давайте спробуємо розкрити принаймні деякі з них.

В Америці Меган Маркл був затребуваною акторкою, професією та Голлівудськими стандартами, що вимагають її виглядати після себе, тому вона завжди добре виглядала.

Але одне – це робота та інше. Принц Гаррі, дівчина особливо ретельно почала лікувати свій раціон і навчання. На весілля вона виглядала красиво.

Меган – вегетаріанська. Її сніданок, наприклад, виглядає так: зелений сік, тост з авокадо, пудинг з насінням шия. Вона воліє готувати з органічними продуктами і суперпродуктами.

Меган Маркл подарував спирту, напої тільки мінеральну воду і трав'яні чаї. Комплексні вуглеводи давно зникли з раціону, замінюють їх фруктами, овочами, квіноа і леновим супом.

І це не все. При правильному харчуванні вона поєднує регулярну йога і медитація. Меган був застрахований до них матір'ю, який колись працював інструктором йога.

«Ця практика в моїй крові», - сказав Меган в інтерв'ю. - Йога дає мені багато. Зроблює мене гнучкими, підвищує міцність м'язів, піднімає настрій. Після йоги вона стає легше для мене, щоб зосередитися на важливих речей. Він дає мені спокій і зміцнює сон. й

Корисна дієта Meghan Markle! Однак вона їсть таким чином практично завжди, тому вона виглядає ідеально. (доб. 2)

Меган вибрав вікняса, сучасна варіація класичної люки йога: «Я люблю інтенсивність війні». Я особливо люблю це в темній кімнаті зі свічками. Пара тренінгів на тиждень – це те, що я не можу обійтися без.

Корисна дієта Meghan Markle! Однак вона їсть таким чином практично завжди, тому вона виглядає ідеально. р.

Не без тренування в тренажерному залі. Інтенсивний курс базується на програмі, складеному тренером та хорраратором Крайг МакІ. Включає динамічне навчання в шість разів на тиждень, поєднує кардіо та фітнес.

Все це перетворило Меган Маркл в красу, що навіть князь сам не міг пройти. У день весілля з Гаррі, Меган чудово виглядав, що чудова пара.

Корисна дієта Meghan Markle! Однак вона їсть таким чином практично завжди, тому вона виглядає ідеально. р.

7166042р.

Я пишаю дочку Меган Маркл батькоНе вдалося відвідати церемонію через проблеми здоров’я. З усіх родичів Меган підтримував тільки маму, Дорії Рагланд, той, хто втілював в її любов до спорту. Але на складі князівської сім'ї кожен дав їй теплий прийом, особливо Королева Єлизавети II.

Як виглядає наречена принцеси Гаррі?