Що можна зробити збитою плиткою

Залиште після ремонту. невикористана плитка? Я знаю, як його використовувати! І все подяка моїм другим братом Романа, який прийшов до нас два тижні тому з Ярослава.

Ми практично завершили ремонт, залишається тільки розбиратися і відкинути залишки будівельних матеріалів, які були пошкоджені або просто виявилися зайвими, так як Рума прийшла до нас і категорично заподіяти її. Особливо коли я бачив залишки керамічної плитки.

Він сказав. - Кращий час і показати фантазію, використовуючи матеріал для неправильного призначення. Є як творчість, так і користь в одній пляшці. й

І я слухав. І як не обійти, бо Рома має золоті руки, і під його чітким керівництвом ви дійсно можете зробити багато цікавих речей.

Редакція "Сайт" Я хочу знати про 14. Ідеї використання залишків керамічної плитки і мозаїки. Хто думав!

Виброплитка
  1. Якщо ваш кухонний стіл вже досить shabby, покритий подряпинами і чіпсами, оновити його з існуючою плиткою. Так ви можете продовжити своє життя, а також зробити справжню роботу з столу!

2. Або такий цікавий варіант!

3. З решти красивих візерункових плиток можна зробити приголомшливі стенди або чашки за допомогою трохи лаку і герметика з кожного боку. Однак, якщо запасна плитка монохромна, їх можна змінити за допомогою аркушів різнокольорових і візерункових паперових або наклейок.

4. І, звичайно, ви можете. Підлогай Для облицювання всього поверху залишається плитка, звичайно, недостатньо, але для прикраси невеликої площі досить. Таке декоративне включення до інтер'єру подарує гніздо. Особливо якщо підлогу монохромний, а декоративна вставка плитки виконана з різнокольорових мозаїчних деталей.

5. Якщо у вас є достатня додаткова плитка, спробуйте змінити дизайн знайомих речей. Наприклад, дзеркало в коридорі може бути прикрашений оригінальною кахельною рамою або обрамленою перемикачем.

6. Ще один цікавий варіант облицювання дзеркальної рами з залишками мозаїки.

7. З красивої плитки невеликого формату ви отримаєте зручну і термостійку підставку для гарячої, а з дуже маленької плитки - для мусок.

8. Керамічна плитка також може зробити штучні клумби не тільки більш захищеними від шкідливого впливу природи, але і красиво!

9. Плитка лівоверів Вони використовуються для об'єднання побутових предметів, які мають функціональне навантаження, а не граючи виключно декоративну роль. Тому обов'язково вивчіть цю незвичайну ідею створення заміського крісла від старого конопля і зламаної плитки.

10. І не варто вкладати багато грошей при купівлі дорогих плиток для кухні. Ось просто чудовий варіант кухонного фартуха, який не вимагає багато витрат.

11. А за допомогою 3 керамічної плитки невеликого розміру можна зробити гарну серветку.

12. Або це незвичайний, але дуже стильний світильник. Тільки в цьому випадку вам знадобиться мозаїка.

13. Я радий про ідею ручного фарбування монохромної плитки!

14. А недескриптні глини або пластикові квіткові горщики і вази можуть надати яскравість і привабливість, декорувати їх керамікою. У той же час ви значно збільшите термін служби улюблених горщиків!

Порада Для тих, хто планує ремонтувати або просто мати внутрішню необхідність оновлення будинку, я раджу дізнатися 5 чудових способів прикрасити стіни своїми руками. Іноді необхідно вийти за межі, щоб порадувати своїх очей і здивувати гостей креативними рішеннями.

Зламані керамічні плитки красиві Мистецтвой Для створення декоративних елементів як на дачі, так і в будинку, так і в квартирі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.