33
Десять фраз, які ніколи не літають з рота любляча бабуся
Кожен бабуся думає, що вона робить все, що вона може зробити своїх онуків щасливими. Але на жаль, дуже часто погляди бабусі на виховання дитини не збігаються з баченням батьків.
р.
ДепозитФотогалерея
Як стати улюбленим з ваших онуків і не зіпсувати відносини? По-перше, пам'ятайте, що 10 зупинок фраз, які добре бабуся ніколи не скажуть.
Бабця слова
Найцінніше бабуся Він може дати своїм онукам – це тепло, увагу і любов, що супроводжуватиме дитину протягом усього життя. І варто подякувати їй від серця.
«Грандема приїжджає до нас». Правильно будувати відносини між дорослими і батьками, допоможуть прості поради Д. Комаровського.
9 Нотів, які зроблять вас хорошими батьківськими психологами, рекомендуємо почати з себе. Доброго дня.
р.
ДепозитФотогалерея
Як стати улюбленим з ваших онуків і не зіпсувати відносини? По-перше, пам'ятайте, що 10 зупинок фраз, які добре бабуся ніколи не скажуть.
Бабця слова
- Які сукні діти люблять це?
Або, «Чи ви зносите, що на вулиці?» Ми розуміємо, що це найкращий намір! Але якщо ваші онуки одягаються так, то ви повинні прийняти його. Після того, як ви не ваша дитина, будь-який бабуся має набагато менше прав на виховання дітей, ніж їх народження мати. І так, можливо, ви просто трохи позаду сучасної моди?
ДепозитФотогалерея - Чи не навчають вас вдома?
Є набір навичок, які, згідно з бабусями, повинні мати всі онуки. Але діти не ідеальні, і раптом виходить, що улюблений бабуся не знає, як прасувати одяг або чистити картоплю. Це слово, яке відмовляється дітей. По-перше, вона впливає на батьків і дітей, як правило, стоять за мамою і дадами. По-друге, слово, яке навчається... Це як собака до команди порту.
Габаритний зображення - Що виростити дитину?
По-перше, чому «що» і не «хто»? І по-друге, навіть якщо ви сказали, "Чому дитина буде рости?" - все ще боляче! Не сумнівайтесь, що «не є добре». І якщо бабуся не впевнений про майбутнє свого онука, то хто?
ДепозитФотогалерея - Сьогодні немає такої речі.
Ці слова звучать як прихована критика. Звісно! Для того, щоб бути не відеоігри, таблетки, або роботи, але це не означає, що сучасна дитина повинна грати з дерев'яними іграшками.
- Мій син сусіда п'ять місяців.
Це чудово, якщо діти інших людей попереду темпів розвитку. Але ви не повинні пройти його на своїх онуках. Всі діти індивідуальні і розвиваючі різні. І так, такі заяви торкаються будь-якої матері! - Я старший, тому я знаю краще.
Поведи мене, ці слова більш ймовірно подразнюють ваших дітей і онуків, але не поваги! Звісно, величезний досвід життя може бути корисним. Але використовуючи цю фразу, ви буквально принижуєте людину, як ніби приховавши її другий сенс: «Ви ще не вирощували!»
ДепозитФотогалерея - Ви шукаєте батька.
Або маму. Або сестра, друга корзина niece, вона не має значення. Ви не можете порівняти його з недійсним родичем. Будь-які негативні порівняння слід виключити. - Я не найкращий бабуся, але...
Ви не повинні запитати ваших дітей, щоб переконувати вас інакше і дати вам компліменти. Не порівняйте себе на інший бабуся. Прийміть те, що у дитини два бабуся, і намагайтеся подарувати йому тепло і турботу.
- Вона була дуже гарною. Де ви йдете?
І тепер Кікімора є безболісно! По суті, діти хвилюються про їх зовнішній вигляд, і такі фрази можуть легко накладати комплекс неповноцінності! - Я все для вас.
Чому? Немає, хто хоче ці жертви! Жити для себе. І проведіть час, коли спілкування дійсно весело для онуків і вас.
ДепозитФотогалерея
Найцінніше бабуся Він може дати своїм онукам – це тепло, увагу і любов, що супроводжуватиме дитину протягом усього життя. І варто подякувати їй від серця.
«Грандема приїжджає до нас». Правильно будувати відносини між дорослими і батьками, допоможуть прості поради Д. Комаровського.
9 Нотів, які зроблять вас хорошими батьківськими психологами, рекомендуємо почати з себе. Доброго дня.