23
Профілактика простих раку: 7 Так і 13 Ні для життя
Згідно з статистикою, рак є одними з трьох лідерів у кількості смертностей. У першому місці серцево-судинні захворювання, у другому – травми. Норма смерті від раку в світі становить 15%. Згідно з прогнозами ВООЗ, в наступні 20 років, загибель онкологічних захворювань вистачить загибель і надійно наберегти стопу в другому місці.
(доб. 4)
Статистика лякає і переважає: щороку в світі від раку гине близько 5 мільйонів чоловіків і 4 мільйонів жінок. Чи є ліки від цієї чуми? Чи є спосіб захистити себе? Редакція "Сайт" Я вирішив його розібратися.
Щоб захистити себе від захворювання, потрібно розуміти, куди вона надходить. Є багато теорій на цьому. Онкологи вважають, що рак є захворюванням генів, тобто це відбувається через деякі генетичні зміни. Вони можуть бути у спадок від батьків або можуть виникати протягом життя. Це відбувається в результаті поділу клітин або впливу канцерогенних речовин. Вистачить такі речовини в середовищі.
ДепозитФотогалерея
Ми ділимося з вами переліком 7 та 13 без здоров’я. Проста і найдоступніша профілактика раку.
Скажіть ні.
Скажіть так.
Ось короткий список того, що потрібно знати про профілактику раку. Після всього, не складно знайти ці звички місце у вашому повсякденному житті і вашого життя, і після того, як вони можуть врятувати вас від страшного недуги. Слідкуйте за цими порадами і залишатися здоровими!
Чи корисна стаття? Не забудьте поділитися своїми друзями!
(доб. 4)
Статистика лякає і переважає: щороку в світі від раку гине близько 5 мільйонів чоловіків і 4 мільйонів жінок. Чи є ліки від цієї чуми? Чи є спосіб захистити себе? Редакція "Сайт" Я вирішив його розібратися.
Щоб захистити себе від захворювання, потрібно розуміти, куди вона надходить. Є багато теорій на цьому. Онкологи вважають, що рак є захворюванням генів, тобто це відбувається через деякі генетичні зміни. Вони можуть бути у спадок від батьків або можуть виникати протягом життя. Це відбувається в результаті поділу клітин або впливу канцерогенних речовин. Вистачить такі речовини в середовищі.
ДепозитФотогалерея
Ми ділимося з вами переліком 7 та 13 без здоров’я. Проста і найдоступніша профілактика раку.
Скажіть ні.
- Рефінована олія
Не рекомендується обсмажити в рослинній олії, так як при нагріванні і жирних кислот перетворюються в транс жири і викликати розвиток раку. - Молоко.
Молоко містить казіно, які багато вчених звикли до карциногенності. Деякі дослідження доведено, що молоко є причиною багатьох видів раку.
ДепозитФотогалерея - Брошкові кубики
- Сахара в будь-якій формі
Цукор, як виявилося, завдає шкоди не тільки фігурі. Дослідження в різних країнах свідчать про те, що цукор впливає на зростання ракових клітин і провокує їх активацію. Як виявилося, глюкоза робить пухлини більш агресивними. - Солодка сода.
Справа в тому, що в літрі соди близько 32 ложки цукру.
ДепозитФотогалерея - Мікрохвильова піч
Мікрохвильові продукти викликають зростання ракових клітин в шлунку і кишечнику. - Заморожені, не свіжі варені продукти
- Спирт.
ДепозитФотогалерея - Холодильна вода при зберіганні пластикових контейнерів
- Антиперспірантні дезодоранти
- Затягування латунь і лікування таблетки
Дослідження довели, що лати, які вичавлюють груди, призводять до розвитку раку груди. Так краще відмовитися від них і вибрати тільки комфортний і пухкий нижня білизна. Немає нічого сказати про небезпеки управління народами. - Розмова про розбитий мобільний телефон
Небезпеки мобільних телефонів говорили про те, що вони приймають, і це не порожня розмова. Під час розмови є дослідження, що підтверджують шкоду хвиль, які випромінюються під час розмови, і коли телефон розряджається, вони багато разів сильніше. - Гаряча їжа з пластикових пакетів
При нагріванні всі види пластику виділяють близько 50 шкідливих сполук, які провокують рак.
ДепозитФотогалерея
Скажіть так.
- Овочі.
Будь-які овочі корисні, тому що вони містять багато вітамінів, мінералів і клітковини, які допомагають нашій функції організму нормально. Особливу увагу слід приділити томатам, адже не так давно доведено, що у них є протипухлинні властивості. - Мед замість цукру
Можливо, не потрібно подальшого пояснення. Цукор сприяє розвитку раку, а мед – натуральний продукт з багатьма корисними властивостями.
ДепозитФотогалерея - Боби як джерело білка
Серед випадків раку великий відсоток є захворюваннями репродуктивної системи. Вони виникають через гормональний дисбаланс, і кращі захисники в цьому бобовому складі, що містять фітоестрогени. Для профілактики рекомендується використовувати бобові до 3 разів на тиждень. - Теплий, але не гаряча їжа
Занадто гаряча їжа шкідлива для шлунку: вона омолоджує слизову оболонку. - Дві склянки води на порожньому животі
ДепозитФотогалерея - Ракові витрати
Це, звичайно, не панацея, але як профілактика дуже корисно. Є багато рецептів для таких комісій. Візьміть, наприклад, алое, імбир, петрушка, селери і середина ананаса. Подрібнити і перемішати всі інгредієнти в рівних пропорціях, пити на порожньому шлунку. Зробіть звичку пити цей напій щодня. - Морква
Щодня і в кожній формі. Багато лікарів радять використовувати морквяний сік для запобігання різних захворювань. Містить велику кількість вітамінів А, В, С, Д, Е і К, а також кальцію, магнію, заліза, фосфору, сірки та кремнію. Також незамінний при лікуванні раку. Пагоцити вбиває ракові клітини багато разів ефективніше, якщо організм отримує достатню кількість вітамінів і мінералів з моркви соку щодня. р.
ДепозитФотогалерея
Ось короткий список того, що потрібно знати про профілактику раку. Після всього, не складно знайти ці звички місце у вашому повсякденному житті і вашого життя, і після того, як вони можуть врятувати вас від страшного недуги. Слідкуйте за цими порадами і залишатися здоровими!
Чи корисна стаття? Не забудьте поділитися своїми друзями!
Часник води Рецепт від Бабця Gali Puts Мені На Мій Ніжки
Малишева дієта для зрілих жінок після 40! «Я 45, мій обмін сповільнився, жировий відкладений з боків. й