14
7 речей, які ви не повинні зробити після купання лікарі втомилися пояснювати ...
Похід на ванну – довга слов’янська традиція. Ви можете запарити, який корисний для здоров'я, миття та просто мати хороший час в приємній компанії.
Негативні наслідки переходу в ванну можуть бути тільки якщо ви не знаєте, як правильно поводитися в даній закладі здоров'я і очищення.
, доб. 117
Ванна кімната
Індикатор нормального здоров'я після лазні повинен бути навіть рожевий колір шкіри. Якщо на тілі з'явилися червоні плями, то потепління відбулося і порушується мікроциркуляція крові. Важливо стежити за температурним режимом і слідувати всім правилам ванн, щоб перебування в парі приносить тільки переваги.
Негативні наслідки переходу в ванну можуть бути тільки якщо ви не знаєте, як правильно поводитися в даній закладі здоров'я і очищення.
, доб. 117
Ванна кімната
- 3-4 години до і 2 годин після відвідування лазні не рекомендується вживати м'ясо і рибу. При високій температурі в кишечнику активізується процес секреції соку і бродіння, протеїни в ньому починають просто обертати. Через дилатовані судини токсини швидко розподіляють по всьому тілу, отруюючи весь організм. Щоб уникнути інтоксикації, краще їсти вуглеводи на день ванни. Наприклад, картопля, гречана, овочевий піл. , Україна
ДепозитФотогалерея - З потомою людина втрачає велику кількість мінералів і рідин. Щоб уникнути зневоднення, запаси його необхідно поповнювати. Для цих цілей домашня квасоля або капуста бринза стане справжньою слиною. Настій шипшини, грейпфрут або апельсиновий свіжі компенсують втрату вітаміну С.
ДепозитФотогалерея - Не можна перегрівати в бані. Занадто висока температура сповільнює потовиділення. Мета перебування в лазні полягає в очищенні організму через сольові потові залози токсинів, а не сушіння або кипіння. Якщо ви відчуваєте температуру, краще залишити парову кімнату або знизити температуру.
ДепозитФотогалерея - Під паром судини всього тіла і голови розширюються. Якщо відразу після виходу парної кімнати стрибати в шрифт або залити холодну воду, судини звужуть і вся кров протікає до голови. Тому голова повинна бути покрита повстяною кришкою, або почати з її охолодження контрастних процедур.
ДепозитФотогалерея - Краще охолонути поступово. Після лазні візьміть теплі душові кабіни, оберніть себе в халаті і посидайте в попередньо-бані, щоб потовидіти не зупинялися протягом декількох годин. Ванна кімната Створено спеціально для цього. , Україна
ДепозитФотогалерея - Пити спирт в лазні і протягом 3-4 годин після нього небажано. Спирт розширює судини, пара розширює їх ще більше. Через це навантаження на серце значно збільшується. А особливо слабкий не може стояти його. Купання з відпочинком і терасою Часто продають алкогольні напої. Будьте обережні, щоб купити і приймати їх тільки після охолодження.
ДепозитФотогалерея - З тих же причин ви не зможете відразу полюбити після лазні. В іншому випадку не далеко від інфаркту і гіпертонічної кризи.
ДепозитФотогалерея
Індикатор нормального здоров'я після лазні повинен бути навіть рожевий колір шкіри. Якщо на тілі з'явилися червоні плями, то потепління відбулося і порушується мікроциркуляція крові. Важливо стежити за температурним режимом і слідувати всім правилам ванн, щоб перебування в парі приносить тільки переваги.
Deodorant для ніг "Літо" своїми руками від 4 компонентів
Ми втратили найкрасивішу роль у світі! Ірина Пегова поділилася авторською дієтою.