Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Навесні і на початку літа завжди хочеться дізнатися щось нове, наприклад, вирізати овочі не як випадково, але красиво і фактурно. Або зробити їх фігурами у вигляді троянди - як показано в красивих кулінарних альбомах (після всього, скільки ароматних і свіжих вже з'явилися на полицях)!

Як розрізати овочі Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

ДепозитФотогалерея

Саме тому я звернувся до мого довгого друга Ельвіра, який працює в ресторані на більш ніж 15 років, а останні 5 як шеф-кухар, для порад.

Я сказав мені, що навіть якщо у вас тільки помідори і огірки, можна красиво прикрасити Або додайте улюблений салат, щоб всі сім'ї та гості захопили свою майстерність, запитуючи, як ви це робили.

Прикраса столу навіть з огірками і помідорами поодинці легко!

Редакція "Сайт" Пропонує вам деякі розумні трюки, Як красиво і швидко різати овочій Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Lush rose з томатними пелюстками популярний і дуже красивий овочерізкай І вона популярна, тому що вона дуже проста і швидко, поки вона виглядає просто чудово. Крім того, ця троянда дуже зручна!

Підготовка
  1. Для роботи знадобиться гострий ніж, бажано не дуже великий за розміром, щоб його зручно вирізати шкіру; і стиглий, але жорсткий помідор. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

ДепозитФотогалерея

Вимити і очистити від томата. Вирізати шкіру, як ви робите з яблуком. Наріжте тонкий шар в спіралі, слідуючи природній формі томата, намагаючись не сльозити шкіру. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Візьміть кінець спіралі і починайте скручування троянди, розкочуючи шкіру в рулон. Спробуйте не перекручувати його занадто щільно, щоб троянда виглядала м'якою і природною, так як якщо вона була просто розпущена. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Потім поверніть майбутній троянду. 434492 р.

Подаруйте троянду свою остаточну форму і прикрасить її листям будь-якої зелені - петрушки, салат, базилік. Цей квітка, на мій погляд, є найпростішим зробити. Навіть дитина може це зробити. Троянди можуть прикрасити салати, вони дуже добре підходять для м'ясних страв.

Крім того, огірок можна зробити для такого листя троянди. Цей трюк досить простий, фото нижче показує процес створення аркуша. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Саме тому томатна троянда з листям огірків готова.

Роза з огірка Роза можна зробити не тільки з помідорів, але і з огірка. Це робиться з рослинним різак. Є великий вибір. Навіть найпростіший буде робити.

Підготовка
  1. Для того щоб зробити троянду, потрібно нарізати 3-4 тонкими скибочками огірка. Виберіть найсвіжіші огірки, тому троянда буде виглядати більш красиво. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

ДепозитФотогалерея

Змастіть серцевину троянди з одного скибочка. Потім закріплюємо дно зубцем - спрощує роботу. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Тепер загорніть огірок навколо серцевини і виверніть його, як показано на фото. Потім тримайте троянду пальця, візьміть другий скибочку. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

До того ж з іншими пелюстками загортають їх навколо серцевини. Добре, при обробці закріпіть огірок троянду зубочисткою. Подруга шефа розповіла в секреті 3 прийоми, як творчо і красиво вирізати овочі

Також я пропоную вам виглядати 8 ідей для прикраси святкового столу з шикарним вирізом.

Коли свято приходить і ви думаєте про те, як порадувати гостей, пам'ятайте ці яскраві фотографії. Після всього, ріжучий, щоб зробити красиву, дуже простий, і ефект буде приголомшливим.

Як видно, овочевий крій Так, прохолодно і весело! Не забудьте розповісти друзям про них, вони будуть вдячні Вам за це!

Фото за попереднім записом.