17
Візьміть капусту голову і вирізати її, а потім ... Секретний гіпсовий посуд!
Моя друг є успішною акторкою, і один раз вона запропонувала грати дочку гірчичного барона. Я не згадую ім'я мого друга в цій статті, як вона досить відома людина, дав її Марія. Маша приготувала для нового образу. Для того, щоб краще звикнути до ролі.
У циганському таборі зустрілася з справжньою гіпсійною бароном, а потім дружиною, з якою Маша незабаром стала друзями. І це був Лайла, який розповів її другу про цю страву, яку я зараз постійно готую на кухні. Тому що це неймовірно смачно і задовільно.
Так, сьогодні видання. "Сайт" Поділитися з вами рецептий Якщо ви спробуєте це один раз, ніхто не буде байдужим! Дуже смачна страва.
(доб. )
Як приготувати голубці з капусти Інгредієнти
р.
Підготовка
Ви дійсно хочете зробити смачну чорницю з листя капусти, але час працює? Ми знаємо, як швидко приготувати листя для голубів, дізнатися!
р.
Є багато рецептів приготування голубів, і кожен з них хороший своїми способами. Що таке? Чорниця Ви знаєте? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
У циганському таборі зустрілася з справжньою гіпсійною бароном, а потім дружиною, з якою Маша незабаром стала друзями. І це був Лайла, який розповів її другу про цю страву, яку я зараз постійно готую на кухні. Тому що це неймовірно смачно і задовільно.
Так, сьогодні видання. "Сайт" Поділитися з вами рецептий Якщо ви спробуєте це один раз, ніхто не буде байдужим! Дуже смачна страва.
(доб. )
Як приготувати голубці з капусти Інгредієнти
- 1кг свинячий фарш
- 100г рис
- 1кг листя капусти
- 4 середніх цибулини
- 1 морква
- 1 томат (за бажанням)
- 1 ст.л. томатної пасти
- 10 ст.л. соняшникової олії для смаження
- 2,5 ч.л. солі
- 2 ст. ложки оцту
- 1 ч.л. чорного мелений перець
- 2 лаврові листки
- зелений
р.
Підготовка
- Спочатку необхідно підготувати капусти для голубців. Для цього варіть капусту, додавши оцет до води. Розбирання вареної голови капусти на листках.
- Тепер переходимо на підготовку. порназоркій 1 кг м'яса середньої жирності дайте через м'ясорубку. Залийте рис з окропом на 10 хвилин, щоб він запарював, потім зливаємо воду.
- У зручному контейнері покласти фарш, рис і додати сіль і перець в суміш.
- Зріжте цибулю, моркву і перець дрібно. Морква краще різати соломкою. Залийте 10 столових ложки соняшникової олії в сковороду і обсмажте моркву цибулею, потім додайте перець і в самому кінці обсмаження - томатну пасту. Завжди перемішайте овочі, щоб вони не спали.
р. - Розділіть обсмажені овочі в 2 половинки, додайте одну частину до м'яти. Подивляйтеся акуратно.
- Тепер переходимо на формування самих голубів. Для цього розкачати капусту лист у вигляді кулачки, наповнивши її м'ясом.
- У другій половині обсмажених овочів додайте 0,5 л води, сіль, перець і кип'ятий тост. Отриманий польовий соус чорниця. Покладіть голубці в шари: шар голубів, шар смаженого соусу, знову шар голубів і так далі до кінця. Подрібнити помідори і зелень зверху голубів. Додати воду і лавровий лист до сковороди.
- Подрібніть голубці на середньому вогні півгодини.
- Блюбер краще подається зі сметаною. Бодибилдерши!
Ви дійсно хочете зробити смачну чорницю з листя капусти, але час працює? Ми знаємо, як швидко приготувати листя для голубів, дізнатися!
р.
Є багато рецептів приготування голубів, і кожен з них хороший своїми способами. Що таке? Чорниця Ви знаєте? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Все добре в модерації: чому молочні продукти можуть негативно вплинути не тільки щитовидної залози
Як березовий камінь може бути корисний садівника