Ресторанна страва для мережних людей, таких як мене.

Який кулінарний шедевр здивувати родичів, якщо омлет і сендвічі на сніданок втомилися, а в холодильнику тільки літні ягоди? Ми ділимося з вами ідеєю ефектного сніданку хліба, полуниці та сиру, спосіб подачі якого неодмінно здивує вас. Французький тост З полуницею є найкраща ідея для смачного, здорового і дуже літнього сніданку!

Надзвичайно смачний сніданок з "Сайт" Вони не можуть допомогти, але як це. Ніжний, ароматний і так швидко приготувати, вони краще, ніж будь-які злаки з молоком піднімуть сплячі діти з ліжка - сім'я відходить до улюбленого аромату, ледь відкривають очі!

Швидкий і смачний сніданк інгредієнти
  • тост
  • 200 г полуниці
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. молока
  • 100г вершковий сир або сир
  • 1 ст.л. цукрового піску
  • 70г цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • свінгери

Підготовка
  1. Зробіть трохи тостного крему першим. Змішайте вершковий сир з цукровою пудрою, ретельно втирайте інгредієнти королою.
    Ресторанна страва для мережних людей, таких як мене. р.

2. У окремій страві змішайте цукор і корицю.

3. Вимийте полуницю і виріжте їх невеликими шматочками.

4. Збити яйця з молоком в окремій чаші.

5. Далі готуємо хліб. Зніміть скоринки з хліба для тасти, потім прокочуйте кожну скибочку валиком.

6. Помариньте кожен шматок хліба з сирним кремом на одній стороні, і покладіть полуницю зверху. Акуратно розкачати кожну скибочку хліба з начинкою в рулон, але не переборщити з полуницею, інакше тост просто буде розсипатися.

7. На нагрітій сковороді заливають невелику кількість рослинного масла або кладуть скибочку вершки.

8. Кожен тост занурюється в яйце, збитий молоком і прокладений на сковороді. Посмажити ароматний сніданок з усіх боків до золотистої скоринки.

9. Візьміть гарячий тост з сковороди і посипте в корицю цукру.
    847472

10. Французький тост готовий йти. Залишилося прикрасити заготовку страву з гілкою м'яти, залити медом або сиропом і негайно подавати до столу.

Для того щоб не плутати під час приготування сніданку, подивіться візуальний рецепт відео за ароматним тостом. Бон привіт!

про:blank

Як ви можете побачити, не один вівсяний! Літо - найкращий час для кулінарних експериментів, а смачний сніданок сезонних ягід стане чудовим стартом до літнього дня. Тасти, приготовані таким незвичайним способом, виходять дуже ніжним і ароматним. Але ми попереджаємо: відразу ж готуємо подвійну порцію, тому що з'являються серцеві тости, керуючись тільки смажити.

Які рецепти для простих і незвичайних сезонних сніданків? Будь ласка, зв'яжіться з нами в коментарях.