7 Кращі способи приймати і калібрувати вниз: Постійна тривога буде божевільний

Що це для нас, дуже неприємне відчуття тривожності? Вимкнено, тривога може. мобілізувати психічні сили тіла подолати небезпечну ситуацію. Якщо є реальна небезпека, відчуття ненажерливості буде надзвичайно корисним і навіть необхідним. Ще одне, коли тривожність стає хронічною або виникає необґрунтовано. Потім нам потрібно позбутися від неї зараз! Сьогодні ми розповімо, як.

Якщо у вас є безсоння, і постійні страхи не дозволяють жити спокійно, читайте наші рекомендації. Ми сподіваємося допомогти вам трохи!

ДепозитФотогалерея

Як заспокоїти і зупинитися
  1. Дихання
    Глибокий діафрагматичний дихання активізує активність парасимппатичної нервової системи і допомагає організму переходити в стан релаксу і спокійності.

ДепозитФотогалерея
  2. Зрозуміти.
    Почуття тривожності - це просто відчуття, як будь-який інший. Ви можете працювати з ним на психологічному рівні: розпізнати його, приймати його, приймати його, і не приймати його. Якщо ви не відчуваєте його, перебування в стадії прийняття. Трекінг тривоги як природна відповідь усуває необхідність боротьби з нею. У боротьбі з собою, з думками заспокоїтиЛюди зазвичай отримують ще більше нервів.

ДепозитФотогалерея

3. Не закручуйте себе.
    Негативні думки тривожні. Тексти пісень, а це означає: Це нічого не сталося, але ви вже хвилювалися. Відомий психічний Келлі Хайленд згадує наступний інцидент в цьому плані: «Для того, що всі симптоми інфаркту підіймали досвідчений психіатрист і сказав йому в спокійному голосі, що все це пройде, він не вмирає, і це було просто мозок, що його хитрує». Насправді хворий заспокоївся і все відійшов. Вимкнено це не серце атаки. й

Це те, що ви можете зробити себе, якщо ви не розумієте, що це просто самостійка. Мозок невдовий.

ДепозитФотогалерея
  4. Аналіз ситуації.
    Іноді об'єктивна оцінка проблеми допомагає вирішити її або принаймні позбутися від емоцій, викликаних ним. Запитайте самі: Чи виправдано моє занепокоєння?

Чи можливо це дійсно буває?

Якщо є проблема, що мій відмова?

Якщо є неприємності, що пригнічує мене?

Чи можу я вижити це?

р.

ДепозитФотогалерея

5. Візуалізація.
    Уявіть позитивний результат. Уявіть його на фотографії: ви щасливі, радіючи іншим. Подумайте про те, що ваша перемога повинна виглядати так і як ви відчуєте, коли ви досягнете цього. Це допоможе вам вірити, що все буде добре і зменшити тривогу для майбутнього.

ДепозитФотогалерея

6. Перемикач.
    Подумайте про майбутній відпочинок, свята, вихідні. Ви можете подивитися на улюблений колір, на красивих фотографіях, дивитися короткі смішні відео. Якщо ви меланхолічні, ефірні масла з улюбленим ароматом допоможуть, просто нанесіть пару крапель на шкіру. І якщо холестик, спробуйте зробити пробіг або очистити будинок.

ДепозитФотогалерея

7. Зробіть свій звичний бізнес.
    Дуже спокійний. Коли ви робите те, що ви будете робити, якщо нічого не турбує вас, ви усвідомлюєте, що життя тримається незалежно від того, що. Перебування в нормальному ритмі життя або зробити те, що приносить задоволення набагато краще, ніж покласти все біля і легень у власні страждання.

ДепозитФотогалерея

Можливо, ви знаєте, які роботи. Як заспокоїти стрес? Досвід роботи з особистим досвідом. Написати коментарях, ми будемо вдячні.

Фото за попереднім записом.