36
7 Кращі способи приймати і калібрувати вниз: Постійна тривога буде божевільний
Що це для нас, дуже неприємне відчуття тривожності? Вимкнено, тривога може. мобілізувати психічні сили тіла подолати небезпечну ситуацію. Якщо є реальна небезпека, відчуття ненажерливості буде надзвичайно корисним і навіть необхідним. Ще одне, коли тривожність стає хронічною або виникає необґрунтовано. Потім нам потрібно позбутися від неї зараз! Сьогодні ми розповімо, як.
Якщо у вас є безсоння, і постійні страхи не дозволяють жити спокійно, читайте наші рекомендації. Ми сподіваємося допомогти вам трохи!
ДепозитФотогалерея
Як заспокоїти і зупинитися
Можливо, ви знаєте, які роботи. Як заспокоїти стрес? Досвід роботи з особистим досвідом. Написати коментарях, ми будемо вдячні.
Фото за попереднім записом.
Якщо у вас є безсоння, і постійні страхи не дозволяють жити спокійно, читайте наші рекомендації. Ми сподіваємося допомогти вам трохи!
ДепозитФотогалерея
Як заспокоїти і зупинитися
- Дихання
Глибокий діафрагматичний дихання активізує активність парасимппатичної нервової системи і допомагає організму переходити в стан релаксу і спокійності.
ДепозитФотогалерея - Зрозуміти.
Почуття тривожності - це просто відчуття, як будь-який інший. Ви можете працювати з ним на психологічному рівні: розпізнати його, приймати його, приймати його, і не приймати його. Якщо ви не відчуваєте його, перебування в стадії прийняття. Трекінг тривоги як природна відповідь усуває необхідність боротьби з нею. У боротьбі з собою, з думками заспокоїтиЛюди зазвичай отримують ще більше нервів.
ДепозитФотогалерея - Не закручуйте себе.
Негативні думки тривожні. Тексти пісень, а це означає: Це нічого не сталося, але ви вже хвилювалися. Відомий психічний Келлі Хайленд згадує наступний інцидент в цьому плані: «Для того, що всі симптоми інфаркту підіймали досвідчений психіатрист і сказав йому в спокійному голосі, що все це пройде, він не вмирає, і це було просто мозок, що його хитрує». Насправді хворий заспокоївся і все відійшов. Вимкнено це не серце атаки. й
Це те, що ви можете зробити себе, якщо ви не розумієте, що це просто самостійка. Мозок невдовий.
ДепозитФотогалерея - Аналіз ситуації.
Іноді об'єктивна оцінка проблеми допомагає вирішити її або принаймні позбутися від емоцій, викликаних ним. Запитайте самі: Чи виправдано моє занепокоєння?
Чи можливо це дійсно буває?
Якщо є проблема, що мій відмова?
Якщо є неприємності, що пригнічує мене?
Чи можу я вижити це?
р.
ДепозитФотогалерея - Візуалізація.
Уявіть позитивний результат. Уявіть його на фотографії: ви щасливі, радіючи іншим. Подумайте про те, що ваша перемога повинна виглядати так і як ви відчуєте, коли ви досягнете цього. Це допоможе вам вірити, що все буде добре і зменшити тривогу для майбутнього.
ДепозитФотогалерея - Перемикач.
Подумайте про майбутній відпочинок, свята, вихідні. Ви можете подивитися на улюблений колір, на красивих фотографіях, дивитися короткі смішні відео. Якщо ви меланхолічні, ефірні масла з улюбленим ароматом допоможуть, просто нанесіть пару крапель на шкіру. І якщо холестик, спробуйте зробити пробіг або очистити будинок.
ДепозитФотогалерея - Зробіть свій звичний бізнес.
Дуже спокійний. Коли ви робите те, що ви будете робити, якщо нічого не турбує вас, ви усвідомлюєте, що життя тримається незалежно від того, що. Перебування в нормальному ритмі життя або зробити те, що приносить задоволення набагато краще, ніж покласти все біля і легень у власні страждання.
ДепозитФотогалерея
Можливо, ви знаєте, які роботи. Як заспокоїти стрес? Досвід роботи з особистим досвідом. Написати коментарях, ми будемо вдячні.
Фото за попереднім записом.