Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

Дача - місце не тільки для відпочинку, насолоджуючись природою або корисною фізичною діяльністю, але і для творчості. Власники власної частини землі завжди прагнути до того, щоб обдурити її якомога простіше, довести шматочок себе. Хтось купує дорогий декор для дачі, і хтось будує себе, але при цьому витрачає багато грошей на матеріали.

Я був недавно щасливий, щоб подивитися на мій сусід, відомий народний майстри, кілька чудових ідеї садівництвай Вони не складно зробити своїми руками з предметів, які багато вважать сміття.

Краса саморобних виробів полягає в тому, що вони не вимагають великих інвестицій. Крім того, часто часто зустрічаються оригінальні і естетичні елементи Вони виготовлені з ручної роботиЩо ви довго розглядаєте ярус. У процесі старі колоди, носять шини, пластикові пляшки. Після того, як деякі з цих матеріалів обов'язково будуть знайдені у вашій пансіоні в країні!

Орнаменти для дачі своїми руками "Сайт" Я запрошую вас подивитися на 11 ідей. Як красиво прикрасити сад За допомогою підручних засобів. Дякую за ці ідеї, котедж більше не виглядає нудно!

1. Найпростіше рішення - виготовлення декоративних елементів з каменів. Ви можете викласти буквально все: від декоративних парканів для клумб до фігур тварин або казкових істот. Крім того, камені не можна просто викласти певним чином, але і пофарбувати їх персистентними акриловими фарбами.

2. Але це красива клумба мій сусід зробив за допомогою старої шини і декількох пластикових пляшок, пофарбованих акриловими фарбами. Це чудове рішення, це не так?

р.

3. І якщо ви хочете заповнювати сад птахами, потрібно подбати про те, що птахи хочуть бути на вашому сайті. Краще робити без пластикових пляшок як годівниці і зробити повноцінний будинок, бажано з дерева. Але ви також можете створити оригінальний елемент з матеріалів, таких як сушені гарбуз або старі страви.

4. Зробити це можна. садівництво Або цементний розчин. Наприклад, ви можете створити дамбу, як це. Для виготовлення потрібно знайти форму у вигляді півкулі - це може бути, наприклад, футбольний кулька розрізається навпіл. Помістіть в внутрішню поверхню формового поліетилену і залийте всередині цементного розчину. Після того, як він замерзає, зробіть заготовку майбутньої скульптури і покладіть на її поверхню невелику або олівцеву муфту з клопа, її крила і плямисті кола.

Для прикраси дамби можна використовувати різнобарвну мозаїку зрізають з звичайної керамічної плитки. Така мозаїка приклеюється кахельним клеєм, а проміжки між окремими частинами протирають затиранням відповідного кольору.

5. А деякі майстри управляти створення незвичайних алей і від ковпачок соди або винних пробок.

6. Ще одна чарівна ідея декоративних каменів для любителів полуниці.

7. Не хвилюйтеся про екологічну репутацію пластикових пляшок. Як прикраса в саду, вони будуть служити ідеально. Пластиковий досить міцний, міцний матеріал і пропонує різноманітні випадки використання, незважаючи на його зовнішній непривабливість.

р.

8. І ось красиві квітучий з старого журналу.

9. Які сади півраміс? Я думаю, що це ідея просто красива!

10. Де поставити старі шини автомобіля? Не проблема, кладемо їх в сад. Завдяки простому маніпуляції шини перетворюються на дуже естетичну, а іноді корисні продукти, які прикрасить будь-який сайт. 742239

11. А ось ще два варіанти виробів, які створять незвичайно затишну атмосферу в саду для приємного відпочинку на відкритому повітрі.

Пропоную Вам ознайомитися з 23 дивовижними рішеннями для виготовлення вуличних меблів з дерева. Я завжди хотів.

Створення свінгериНе боятися фантазувати і втілити ваші сміливі ідеї, щоб ваша яскрава і багатогранна особистість буде відображена в просторах саду!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.