Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

Дача - місце не тільки для відпочинку, насолоджуючись природою або корисною фізичною діяльністю, але і для творчості. Власники власної частини землі завжди прагнути до того, щоб обдурити її якомога простіше, довести шматочок себе. Хтось купує дорогий декор для дачі, і хтось будує себе, але при цьому витрачає багато грошей на матеріали.

Я був недавно щасливий, щоб подивитися на мій сусід, відомий народний майстри, кілька чудових ідеї садівництвай Вони не складно зробити своїми руками з предметів, які багато вважать сміття.

Краса саморобних виробів полягає в тому, що вони не вимагають великих інвестицій. Крім того, часто часто зустрічаються оригінальні і естетичні елементи Вони виготовлені з ручної роботиЩо ви довго розглядаєте ярус. У процесі старі колоди, носять шини, пластикові пляшки. Після того, як деякі з цих матеріалів обов'язково будуть знайдені у вашій пансіоні в країні!

Орнаменти для дачі своїми руками "Сайт" Я запрошую вас подивитися на 11 ідей. Як красиво прикрасити сад За допомогою підручних засобів. Дякую за ці ідеї, котедж більше не виглядає нудно!

1. Найпростіше рішення - виготовлення декоративних елементів з каменів. Ви можете викласти буквально все: від декоративних парканів для клумб до фігур тварин або казкових істот. Крім того, камені не можна просто викласти певним чином, але і пофарбувати їх персистентними акриловими фарбами.

2. Але це красива клумба мій сусід зробив за допомогою старої шини і декількох пластикових пляшок, пофарбованих акриловими фарбами. Це чудове рішення, це не так?

Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками р.

3. І якщо ви хочете заповнювати сад птахами, потрібно подбати про те, що птахи хочуть бути на вашому сайті. Краще робити без пластикових пляшок як годівниці і зробити повноцінний будинок, бажано з дерева. Але ви також можете створити оригінальний елемент з матеріалів, таких як сушені гарбуз або старі страви.

4. Зробити це можна. садівництво Або цементний розчин. Наприклад, ви можете створити дамбу, як це. Для виготовлення потрібно знайти форму у вигляді півкулі - це може бути, наприклад, футбольний кулька розрізається навпіл. Помістіть в внутрішню поверхню формового поліетилену і залийте всередині цементного розчину. Після того, як він замерзає, зробіть заготовку майбутньої скульптури і покладіть на її поверхню невелику або олівцеву муфту з клопа, її крила і плямисті кола.

Для прикраси дамби можна використовувати різнобарвну мозаїку зрізають з звичайної керамічної плитки. Така мозаїка приклеюється кахельним клеєм, а проміжки між окремими частинами протирають затиранням відповідного кольору.

5. А деякі майстри управляти створення незвичайних алей і від ковпачок соди або винних пробок. Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

6. Ще одна чарівна ідея декоративних каменів для любителів полуниці. Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

7. Не хвилюйтеся про екологічну репутацію пластикових пляшок. Як прикраса в саду, вони будуть служити ідеально. Пластиковий досить міцний, міцний матеріал і пропонує різноманітні випадки використання, незважаючи на його зовнішній непривабливість.

Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками р.

8. І ось красиві квітучий з старого журналу. Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

9. Які сади півраміс? Я думаю, що це ідея просто красива! Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

10. Де поставити старі шини автомобіля? Не проблема, кладемо їх в сад. Завдяки простому маніпуляції шини перетворюються на дуже естетичну, а іноді корисні продукти, які прикрасить будь-який сайт. 742239

11. А ось ще два варіанти виробів, які створять незвичайно затишну атмосферу в саду для приємного відпочинку на відкритому повітрі. Оздоблення вашого улюбленого саду пластиковими пляшками

Пропоную Вам ознайомитися з 23 дивовижними рішеннями для виготовлення вуличних меблів з дерева. Я завжди хотів.

Створення свінгериНе боятися фантазувати і втілити ваші сміливі ідеї, щоб ваша яскрава і багатогранна особистість буде відображена в просторах саду!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.