25
5 ситуацій, де не варто вірити діагноз раку: 86% пацієнтів потребують другого обстеження
Сучасна онкологія - це багатоповерхова справа, і щороку виявляються більше випадків страшного захворювання. На щастя, більшість раку діагностуються на ранніх стадіях, тому шанси відновлення набагато більше.
Але, згодні, почути відданий фразу «У вас рак!» і ворог не побажає. Проблемою правильної онкологічної діагностики є ще більш гострим, ніж раніше, і це, на жаль, не є аверсом для використання шахраїв.
Редакція "Сайт" Неприємні випадки, коли потрібно пересуватися на речі. Закрита особа діагностується при раку Тексти пісень, а це означає: І кожен навколо вас втратив свій темп? У такій ситуації не дуже чесні люди, які не завжди навіть залучені до медицини, можуть отримати прибуток від людських тал. У цих 5 випадках не вірять страшний діагноз попереду часу!
Як визначити рак
Про нас Тільки онколог має право зробити фінал Діагностика ракуАле не без допомоги іншим фахівцям. У діагностиці бере участь і гематолог, і гістолог, і, наприклад, нефролог, який може тільки припускати наявність страшного захворювання і відправити на подальше обстеження.
Найчутливіше, щоб взяти відповідальність за своє здоров’я і не слухати всіх (крім лікаря, звичайно). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ви коли-небудь досвідчені медичні шахрайства? Обов'язково зв'яжіться з нами в коментарях.
Але, згодні, почути відданий фразу «У вас рак!» і ворог не побажає. Проблемою правильної онкологічної діагностики є ще більш гострим, ніж раніше, і це, на жаль, не є аверсом для використання шахраїв.
Редакція "Сайт" Неприємні випадки, коли потрібно пересуватися на речі. Закрита особа діагностується при раку Тексти пісень, а це означає: І кожен навколо вас втратив свій темп? У такій ситуації не дуже чесні люди, які не завжди навіть залучені до медицини, можуть отримати прибуток від людських тал. У цих 5 випадках не вірять страшний діагноз попереду часу!
Як визначити рак
- Діагностований телефон
Дуже поширений трюк, який багато нещасливих, часто помирає людей. Fraudsters діють дуже чітко, швидко і переконливо. При навчанні, що людина нещодавно була протестована, їх телефонний номер пробивається в базі даних, і вони закликають до страшних новин: «Ваші тести приходять в нашу клініку». Повідомляємо, що у вас є рак. У такій шоковій ситуації, непристойна на іншій стороні труби втратиє бажання і вміння подумати про себе. Старші люди готові відкликати всі гроші, накопичені за тривалий термін служби і дати йому кур'єру, який буде поспішати протягом декількох хвилин.
Перше, що робити в такій ситуації, щоб повісити і викликати лікаря, пояснити ситуацію і зрозуміти тести. Відчутий працівник здоров'я негайно переконує вас, що немає раку, і ви просто хотіли обдурити.
ДепозитФотогалерея - На тестах і зауважено лабораторію «У вас є рак!»
Діагностика онкологічних захворювань не є 5-хвилинним процесом. Це тривалий і болючий процес, від якого залежить подальше лікування і доля пацієнта. Остаточний діагноз проводиться тільки за результатами гістологічного дослідження. І МРТ, КТ, ендоскопія та пухлинні маркери є лише попередніми діагностичними методами, за результатами яких фахівець не може вимагати наявності онкології.
, Україна
ДепозитФотогалерея - Діагноз був зроблений в приватному полі клініки
На жаль, навіть найбільш рекламодавні приватні клініки часто нечуються. Після того, як пацієнт пропустив тести, він називається і сказав неприємні новини, стверджує, що вони готові позбутися від проблеми, якщо ви починаєте лікування негайно. «Головна справа не затримка», кажуть на іншому боці дроту. Якщо ви сумніваєтеся у встановленій постановці діагнозу, випробуваєте в декількох лабораторіях, поговоріть з онкологом, ви довіряєте, і тільки потім зробіть важливе рішення.
7374840
ДепозитФотогалерея - The fortune коментує
Ми не заперечимо, що психологічне благополуччя є невід’ємною частиною успішного лікування раку. Ви вірите в силу традиційної медицини? На здоров'я використовуйте послуги трав'янистих і лікаторів, тому що головне - вірити з усім серцем в загоєнні.
Але якщо ви були діагностовані деякими зубчастими казками, а через півроку рясно загострили ваше тіло від хвороби, не раком, швидше за все, не було. Художня пропозиція - це фантастична річ!
ДепозитФотогалерея - "Привіт! Ми запустили інноваційне обладнання, яке вивчає мозок.
І це буває. Не так давно мешканці Москви скаржилися про дзвінки шампанів: «Ми запустили нове обладнання, яке ламає навколо вашого регіону і сканує всіх людей». Ви знайшли пухлину..." Я маю на увазі, хто вважає, що? І нещастя вірять і готові сказати прощасливого до останнього пенні, щоб позбутися від страшного недуги.
ДепозитФотогалерея
Про нас Тільки онколог має право зробити фінал Діагностика ракуАле не без допомоги іншим фахівцям. У діагностиці бере участь і гематолог, і гістолог, і, наприклад, нефролог, який може тільки припускати наявність страшного захворювання і відправити на подальше обстеження.
Найчутливіше, щоб взяти відповідальність за своє здоров’я і не слухати всіх (крім лікаря, звичайно). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ви коли-небудь досвідчені медичні шахрайства? Обов'язково зв'яжіться з нами в коментарях.
Золоті рецепти для трав'яної медицини: очищення лімфи в одній дозі
Я не смажити кабачків принципово, я підготую літню закуску вітаміну зі сметаною.