Чому це не пізно в Італії на сорок

Багато людей думають, що 40 або 50 - фінальна зупинка, що життя не зміниться в будь-який спосіб і буде спокійно протікати до віку і пенсії. І це лякає багато, тому що перспективи, в цілому, досить розмиті. Але ви завжди можете змінити все! У житті драматичних змін завжди є можливість перетворювати все назовні і бути щасливими.

р.

І новинна кімната. "Сайт" Я хочу поділитися з вами сюжетом Олени Цеккіні, який довів, що тільки в 40 житті, і навіть починає, коли ви хочете.

Олена розповіла про свою історію на своєму сайті, щоб поділитися всіма подіями, які відбувалися до неї і довести до всіх, що це ніколи не пізно, щоб розпочати життя з нуля. У віці 45 років ця жінка змінила своє життя. одружений Вона переїхала в Італія. І все звучить так просто, але щоб визначитися з таким кроком, безумовно, непросто.

Олена згадує: «Діти, у віці 45 років, змінити країну, мову, залишити навіть дорослим, але єдиний син, о як непросто». Але виявилося, що це здавалося б незламний крок був єдиним правим варіантом. І що сказати, жінка ніколи не пошкодила її.

ДепозитФотогалерея Жінка виглядала в її житті абсолютно по-різному. Особливо коли мова йде про вік. Італійці не думають про вік. Вони зазвичай лікують життя трохи простіше, ніж ми робимо. Я повинен сказати, що тривалість життя в Італії довший, італійці знову відступають. У будь-якому віці хороший спеціаліст.

Ось чому вони не чекають на пенсію, щоб почати жити. Люди живуть тут і зараз і роблять те, що вони хочуть зробити. Якщо ви не станете професіоналом, ви будете насолоджуватися ним. Ви хочете їздити на мотоцикл? Італійці будуть хати, навіть якщо вони за ними сто років.

р.

ДепозитФотогалерея

Олена каже: «Не вдалося стати професійним співаком, вони будуть співати у вільний час ввечері.» Одне з моїх друзів, інженер, який довгий перетинав 70-річної верстви, тому заварює джазові композиції в четверах в одному з барів, які приходять з сусіднього міста, щоб послухати його. Люди живуть в повній силі без обмежень. й

І вони мають зовсім інше ставлення до роботи. Для нас робота часто життя, але не для італійців. Вони працюють для того, щоб мати достатню кількість життя. Італійці не будуть працювати в будь-який час або в вихідні дні. Дуже важливо провести час з друзями і сім'єю. Вечеря з родиною є найцінніше, що може бути.

Олена приділяє особливу увагу тому, як живуть жінки в нашій країні і в Італії. У нас є жінка, яка все про догляд за іншими, після пенсії вона намагається допомогти дітям, малюкам онуків, і навіть піти в дачу, щоб підняти будь-який хороший там. В Італії дуже відрізняється.

4345123

ДепозитФотогалерея Олена говорить: італійські жінки, чарівні онуки, ніколи не сидять з ними. З радістю візьміть дитину, але тільки за пару годин для гри, прогулянки, їсти морозиво разом. Вона має дуже різні плани: кава з друзями, покупками, перукарем, яка йде не рідше одного разу на тиждень. Іноді просто мити голову і класти волосся. А щотижнева п'ятниця з друзями в улюбленому ресторані.

Вони живуть для себе, але не забувати про свою сім'ю. Я думаю, що це єдиний спосіб. Жива для себе, виконайте свої плани і мрії, адже життя одна і вона проходить швидко.

У будь-якому випадку, італійці дивляться на життя простіше, вони не мають письмового стереотипу у своїй голові «що буде думати про мене, якщо я це зробити». Італійська жінка може дозволити собі піти в бар наодинці ввечері, не наповнивши її голову тим, що хтось буде виглядати по-справжньому.

ДепозитФотогалерея

Жінки відчувають себе набагато більш впевненими, Вони носять одяг, який вони люблять, навіть якщо вони не є «безцінним». Хто піклується? Вони не думають про свій вік. Ну, хто сказав, що коли ви крок над певним знаком, ви більше не можете зробити те, що ви хочете? Якщо ви хочете танцювати, просто танець. Це вид, який проводиться італійцями.

Є ще одне, щоб дізнатися з італійців: вони обсесовані здоров'ям. Можливо, це те, чому вони живуть так довго і зберігають чіткий розум до старого віку. 90 років тому Натуральна продукція, що працює вранці, на велосипеді, прогулянка - це щоденний набір будь-якої італійської кухні.

У той же час італійці ніколи не заперечують себе їжею, вони добре люблять і їсти багато. Єлена говорить: Італійська кухня є найбільш смачною в світі. Тепер я знаю секрет, щоб їсти дивовижну італійську пасту і не отримувати жиру. Я з Вами зв'яжеться. На обід і ніколи не на вечерю.

І постійну реєстрацію лікаря. У нас є люди, які йдуть в лікарню, тільки якщо це абсолютно неможливе, і в Італії вони приймають тести кожні півроку. Просто переконайтеся, що все океї. Це нормальний спосіб піклуватися про себе і здоров'я. Ільності тільки ускладнює життя. Чому це?

ДепозитФотогалерея

Ми не намагаємося порівняти і сказати, що ми погані, і є виключно добре. Звісно, ці люди просто мають щось для вивчення. А Єлена зокрема. Вона вирішила змінити своє життя і зараз повністю щаслива. Можливо, вам потрібно визначити частіше на божевільних діях, щоб зробити те, що ви давно мріяли. Забудьте про це і з радістю!