Що робити з старими відроями на дачі

водоспад в країні – це мрія, яка неможлива для багатьох. Насправді це дуже легко. Реальний. водоспад в саду своїми руками Ви можете зробити це у вихідні або навіть у вихідні. Все залежить від вашого бажання і творчості!

Редакція "Сайт" Я хочу бачити 11 дивовижних. Варіанти водоспадів і ставів для наданняНе складно зробити своїми руками. Мумюрур води виступає заспокійливим і допомагає повністю розслабитися!

Якщо ви хочете подарувати старі речі ще один шанс, ці ідеї для вас! Насолоджуйтеся сонячними променями, які поєднуються з друзями.

1. Водні сади Це перше, що потрібно звернути увагу, якщо ви думаєте про оновлення вашого дачного містечка. Водоспади мають приємний спокійний ефект і крім створення атмосфери спокійної і гармонії може влаштувати освіжаючий простір в саду, допомагаючи вижити особливо гарячі дні літа.

2. Садові фонтани можна зробити в різних стилях і з різних матеріалів. Найчастіше на дачній ділянці створюються невеликі декоративні фонтани.

3. Я збуджу ідею використання чайників як зливів. Добре, що це не конструктивні елементи дренажної системи? Половина, ніс - будь-який дорогий вигляд! Просто зберіть шість або сім старих залізних об'єктів з ваших сусідів і родичів і підвішайте їх під одним, нахиливши їх злегка. Це все – можна сміливо насолоджуватися громіром води, заливаючи з одного контейнера на інший. Красивий!

4. Якщо у вас невеликий сад і ви завжди мріяли про ставку, можна зробити його невеликими за різними способами. Мікропони, як правило, виготовляються в пластикових або скляних контейнерах, так як вони не є корозійними як металеві контейнери. Для цього можна використовувати старі судини. Тим не менш, переконайтеся, що немає шкоди. Якщо вони існують, залийте їх силіконовим герметиком або епоксидом.

5. А можна зробити фонтан для саду навіть від старого фортепіано! Звичайно, не кожен може реалізувати таку ідею, але результат явно варто докладати зусиль.

6. Щоб зробити фонтан більшим, можна використовувати відро, контейнери або дерев'яні бочки.

7. Навіть колісна стрілка, яка залишається над будівництвом, може служити резервуаром для ставок!

8. Дуже проста ідея для виконання. Я думаю, що я буду використовувати його!

9. Стара непотрібна ванна, вкопана в землю, пофарбована зсередини і покрита грязьовиком, створить ефект повністю природного водойми. Його краю бетонуються, бажано з очевидними спотвореннями форми, які додадуть ефектні зміни глибини. Рослини, світильники та фонтани можна додавати за смаком.

10. Кожен садівник мріє про встановлення на своїй ділянці ставокй Після того, як ставок є індикатором дизайну мистецтва і майстерності власника. Незалежно від того, чи є площа невеликою або немає можливості будувати повномасштабний ставок, сьогодні ця ідея досить фантастична.

11. А не витрачаючи гроші на дорогі фонтани, чому б не спробувати зробити свій власний? Це прекрасний і незвичайний водоспад, це не так?

Краса саморобних структур полягає в тому, що вони не вимагають великих інвестицій. Крім того, оригінальні і естетичні елементи часто реалізуються з виробів ручної роботи, які ви довго розглядали ярус. У процесі старі колоди, носять шини, пластикові пляшки. Після того, як деякі з цих матеріалів обов'язково будуть знайдені у вашій пансіоні в країні!

Тому я пропоную вам ознайомитися з 11 ідеями про те, як красиво прикрасити сад за допомогою підручних засобів. Дякую за ці ідеї, котедж більше не буде виглядати нудно!

Я впевнений, що якщо кожна людина починає оточити себе з речами, які приносять йому задоволення і миру, наші думки будуть яскравішими, і наш настрій поліпшить багато разів!

Ну, за себе, я зробив тверде рішення для побудови такого незвичайного водоспаду в країні, матеріал для якого служитиме старий залізний побутовий предмети, які накопичилися в моєму барі. Я сподіваюся, що ви цінуєте ці креативні ідеї.

Поділитися красиві Розкажіть їх з друзями!