Будьте готові: в тиждень ви повинні отримати одяг для меншого розміру

«Літо вже в повному гойдалці, і ви ніколи не встигли схуднути!» – Я сказав собі, одягаючи купальник, куплений в кінці минулого року. І розуміючи, що я був на морі протягом двох тижнів, я почав шукати швидко, але безболісно для мого тіла метод схуднення.

Я не люблю дієти, але це ще одне. І все, що допомагає очистити шлунок, зняти токсини і накопичувати токсичні речовини в організмі, і звичайно, сприяє швидкому зниженню ваги.

Крім того, кефірМи можемо самі зателефонувати одержувачу!

Яка дівчина не мріє всього 3 днів, щоб стати простіше на 3 кілограми? Цей ефект обіцяє знамениту дієту на кефірі і буряках серед тих, хто втратить вагу. Є кілька варіантів цієї системи живлення, вони призначені для 3 або 7 днів. Однак, перш ніж почати схуднути за допомогою молочних продуктів і буряків, потрібно зрозуміти, чому наше тіло втрачає вагу так швидко.

Чи знаєте ви, що збалансовані дієти в основному містять кефір? І це не дивно! Сирий продукт має мінімальний вміст калорій, крім того, він багатий білками, які беруть участь у будівництві всіх клітин нашого організму, вітамінів, які мають позитивний вплив на здоров'я, пробіотиків, які нормалізують мікрофлору кишечника.

Кефір просто ідеальний. лосини, але тільки якщо це не головне, але додаткова складова дієти.

Однак варто відзначити, що незважаючи на всі свої переваги, надмірне споживання кефіру може спровокувати дуже неприємні наслідки! У кефір-бекет Цей продукт діє як проносний, так і в парі з буряками, його ефект збільшує кілька разів.

р.

ДепозитФотогалерея

І якщо ми говоримо про буряки, то його помірне використання дуже корисно для тіла. Хочу попередити, що буряки мають помітний проносний і сечогінний ефект.

Важливо пам'ятати, що як буряк, так і кефір покращують перистальтику кишечника, тому підготувати для того, що ви не можете далеко від туалету. Тому багато дієтологів радять час цим способом втратити вагу на вихідні або відпочинок.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Я приготував красиву для вас. дієта кефіруВін дивує ваше тіло. Втратити до кілограма на добу!

ДепозитФотогалерея

Вам потрібно.
  • 1-1,5 літрів кефіру
  • 1кг буряк
  • 1.5 л мінеральної води

Додаток
  1. Щоб приготувати цей напій, варені буряки необхідно засипати в блендері разом з кефіром до однорідної консистенції.
  2. Займіть цей напій 3-7 днів, не забудьте пити мінеральну воду.

ДепозитФотогалерея

Вже триденний шейк, який надасть кефірну дієту з буряками, допоможе схуднути від 4 до 7 кг. Як ви бачите, це дієта допомагає. сповільненнязменшити об'єм живота і зменшити тиск (це відбувається через використання буряків і його сік).

Крім того, одна з переваг раціону є наявністю базових продуктів - вони на полицях цілий рік.

На додаток до всіх вищевказаних переваг, дієта кефір-бекета має ряд протипоказань. Не можна сидіти з діабетом, а також з підвищеною кислотністю шлункового соку. Не можна використовувати цей метод схуднення і при наявності великих каменів в жовчних протоках, при нирковій недостатності, а також при алергії на компоненти дієти і при схильності до діарея.

В результаті дієти буде залежати від початкової позначки ваги і здатності організму схуднути.

Я також запропоную вам ознайомитися з спеціальною скандинавською дієтою, яка вражає весь світ не тільки своєю ефективністю, але і з її екстремальною простотою. І найкраща частина полягає в тому, що ви не захочете або жити протягом тижнів на склянці води!

р.

ДепозитФотогалерея

Подрібнити висить боки? Спробуйте. кефір Пити цей напій за 3-7 днів. Я впевнений, що на тиждень ви повинні піти покупки для речей менше!

Ви хочете, щоб наша корисна стаття? Не забудьте поділитися з друзями в соцмережах.