Як привезти красу в дворі приватного будинку

Звичайно, овочі з саду смачні, корисні і завжди свіжі, і вам не потрібно запускати в магазин. Але не завжди необхідно висаджувати всі вільні палички. Ви можете встановити невелику ділянку для саду, і використовувати решту простору для іншої мети.

Чому б не ви «згорнути» ваш двір? Зробіть це настільки привабливими і комфортними, що ті, які проходять, також хочуть виглядати на світлі?

Редакція "Сайт" підготовлений 15 садівництвоЩо зробить вас щасливою. Ви не повинні бути дизайнером, щоб зробити це.

Сучасний дизайн двору приватного будинку
  1. Зручне районування території будинку дозволить вам правильно налаштуватися!

2. Стильна ідея, це не так?

3. Маленький. П'ятниця Не вирок. І тут можна вдатися до функціонального і красивого дизайну. Так як розмір ділянки не завжди дозволяє влаштувати терасу для відпочинку або великого альтанка, ви завжди можете створити невеликий відокремлений кут з столом і стільцями під дерево або біля високих кущів, які дають відтінок. На гілках гірлянд, домашні світильники, виготовлені з пляшок і злаків з квітами, які створять ще більше комфорту.

4. Добре, це чудова ідея для облаштування котеджу або заміського будинку. Оскільки ділянка будинку в с. зазвичай набагато більше, ніж місто, ви обов'язково будете мати місце для саду, а під барбекю з альтанкою, де можна комфортно сховатися від скрабного сонця або дощу під час відпочинку.

5. Початок оформлення приватного двору своїми рукамиПодумайте про те, що ваш красивий дворик буде, як ви хочете, щоб бути, врахуйте всі можливості, якщо у вас є діти і домашні тварини, вирішили, чи ви зберете гостей для барбекю...

6. Як вам подобається ідея газонного ліжка? Я думаю, що це дуже креативний і незвичайний!

7. Чудове рішення, особливо для тих, хто має кожен метр землі під контролем.

8. Незалежно від того, як ви влаштували будинок (будівля головної будівлі рекомендується планувати так, щоб не відтінити садову площу), вона ще є центром двору. Пішохідні доріжки, алея доступу, решта будівель садиби прив'язані до неї. Кожна з елементів повинна відповідати головному будинку на сайті, підкреслити її, продемонструвати авторський дизайн найкращим чином, щоб побачити гостей.

р.

9. При оформленні двору необхідно спочатку планувати місце для відпочинку, а потім влаштувати відпочинок території красиво і гармонійно. Для цього добре підходять натуральні матеріали і елементи: вогонь, вода, камені, зелень, квіти і дерева.

10. Зона відпочинку можна розділити на місце проведення часу активної частини сім’ї, сектор літньої кухні та кут відпочинку, релаксації.

11. Це те, що відбувається, якщо фарбувати горщики з флуоресцентною фарбою!

12. Важливо, що дизайн двору приватного будинку виглядає привабливо з усіх боків. Тому попередній проект слід оцінити з різних точок зору: з вікна, з тераси, з балкона, по периметру двору і з вулиці. Габаритний зображення

13. Дизайн двору приватного будинку У с. досить легко виконувати своїми руками, так як старі садові інструменти, колісні борони, квіткові горщики і практично будь-які зношені речі, які можуть перетворюватися в декор, ідеально підходять для створення рустичного стилю.

14. Яка чудова ідея, я точно покажу її чоловікові!

15. Поверніть шматок вільного простору в невеликий розважальний центр: місце для багаття, гриль, стіл і стільці. Подумайте про план проживання. Наприклад, ви можете красиво сплести кам'яний простір, який дозволить вам насолодитися садом цілий рік!

Будь-яка альтанка, навіть найменша, - серце садової ділянки. Тому я пропоную вам ознайомитися з великими ідеями, які допоможуть реалізувати літню мрію: побудувати альтанку в саду своїми руками.

Я дуже люблю ці ідеї, і я вже шукав щось для мого сайту, яке порадує мене багато років. Я сподіваюсь, що деякі з цих варіантів звертаються до вас. Візьміть замітку всіх найкрасивіших, включають в себе фантазію і краще на основі цих порад.

Не забудьте поділитися своїми друзями!