Королівська полуниця рецепт

До сезону полуниці пропускають, час варити всі сорти добрих від неї. Хочу поділитися з вами найкращим рецептом я знаю полуниці.

Моя родина дуже любить роялого вугілля, завжди дивиться на початок фруктового сезону, знаючи, що я зіпсує їх ароматними випічками свіжими ягодами. Я думаю, що десерти з фруктів більш корисні, ніж звичайні, для яких я віддаю їх.

Шарлотт з полуниці Інгредієнти
  • 4 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. випічки соди
  • 1 ст.л. полуниці
  • 1,5 ст.л. желатину в гранулах
  • 2 ст.л. жиру вершки
  • сік лимона
  • 0,5 кг маскарпоне (або вершкового сиру)
  • 700г полуниця

Шарлотт з полуницею рецепт Це не найпростіший, але якщо вам подобається приготування їжі, це для вас. Трохи терпіння і трохи часу - і ви здивуєте всіх з дуже вишуканим десертом.

Підготовка
  1. Відокремити білки з жовтків. Збити білки з 1/3 склянкою цукру, потім перемішати отриману суміш з жовтками. Додайте соду і борошно в яєчну масу, перемішайте тісто.

2. Поставте тісто на пергаментно-паперову сковороду. Випікайте протягом 10 хвилин в попередньо розігрітій до 200 ° С духовці. Переконайтеся, що кора не висохне, інакше буде складно розкачати її в рулетку.

3. Оздоблений бісквітний торт поширюють половину полуниці джемом і рулоном. Коли він охолоджує, розрізати його на 18 ідентичних штук.

4. Вимийте, висушіть і виріжте навпіл кожну полуничну ягоду.

5. Замочити желатин в холодній воді. Коли набухає, перемішуємо її трьома ложками жирного крему або просто води, нагріваємо суміш на плиті до повного розчинення желатину, постійно помішуючи.

6. Зробіть вершки: збийте вершки і сир маскарпоне з рештою цукром, сік лимона і розчиніть желатин.

7. Отримати творчий етап. Шматочки рулону викладають з боків і низу знімної форми. Потім заповнюємо його половиною крему. Покладіть половину зрізаної полуниці на вершки і залийте її рештою крему зверху. Верхній шар повинен бути полуниці знову. Коли ви робите, поставте в холодильник на 3 години.

8. Перед подачею полів, charlotte з нагрітим полуничним варенням.

Ресторанний десерт Швейцарія схожа на мій королівський charlotte. Вони можуть смакувати краще, ніж наші. Тому що наша полуниця найсолодша. Я сказав, що родичами, які часто подорожують за кордон.

Спробуйте і зробіть лікування таким чином. Я раджу також зробити німецьку полуницю, в поєднанні з вершковим десертом. Написати коментарю, якщо вам подобається рецепт!