21
Як приховати труби в туалеті
Я був недавно. ванна кімната і туалет. У ванній кімнаті є комбінований, і не те, що я планував ремонт - просто почали витікання труб. Вони змінили змішувачі і душову насадку, і всі комунікації, при цьому знищуючи частину плитки і коробок, в яких труби приховані.
Щоб зробити щось глобально. зміна ванної кімнати Я не маю ніяких грошей зараз. Крім того, майстер строго попередив, що у випадку, якщо необхідно залишатися вільним доступом до всіх повідомлень.
Так, так що труби в туалеті не були непристойними, приймаючи пораду мого однокласника, який працює в якості архітектора, я вирішив розібрати їх.
925880
Не завжди зручно закривати труби допоміжними матеріалами. У деяких випадках немає місця для складних конструкцій, або часу для ремонту туалету може бути обмежена. Іноді труби досить достатньо для прикраси. Після всього, коли ми закриваємо зв'язки з розділом, доступ до них складно, що може викликати незручність.
Редакція логотипу "Сайт" Я готовий до вас 11 дивовижних ідей про те, як камуфляжувати туалетні труби без набивання їх.
Я також запропоную вам ознайомитися з 14 ідеями про те, як приховати непоказаний радіатор і одночасно перетворювати інтер'єр.
Проблема з оформленням нагрівальних батарей особливо актуально в дитячих кімнатах і кімнатах, де діти часто грають, а не тільки з естетичних причин, але і тому, що діти багато працюють і можуть вдарити акумулятор.
І в якому б ти перетворені труби У ванній кімнаті? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися з нами в коментарях. І не забудьте розповісти друзям про ці чудові способи, можливо, для когось це дуже актуально!
Щоб зробити щось глобально. зміна ванної кімнати Я не маю ніяких грошей зараз. Крім того, майстер строго попередив, що у випадку, якщо необхідно залишатися вільним доступом до всіх повідомлень.
Так, так що труби в туалеті не були непристойними, приймаючи пораду мого однокласника, який працює в якості архітектора, я вирішив розібрати їх.
925880
Не завжди зручно закривати труби допоміжними матеріалами. У деяких випадках немає місця для складних конструкцій, або часу для ремонту туалету може бути обмежена. Іноді труби досить достатньо для прикраси. Після всього, коли ми закриваємо зв'язки з розділом, доступ до них складно, що може викликати незручність.
Редакція логотипу "Сайт" Я готовий до вас 11 дивовижних ідей про те, як камуфляжувати туалетні труби без набивання їх.
- Найлегший спосіб розбирання - фарбувати труби в туалеті. 671161
- Я дуже люблю ідею сантехніки. Цей дуже корисний фіксатор не тільки закриє труби в туалеті, але і залишає кімнату для очищення виробів. Ця ідея дуже популярна серед власників квартир.
- Ви можете пофарбувати труби не тільки з одним кольором, але, наприклад, зробити фон білого кольору і зробити чорні смуги - ви отримаєте текстуру берези дерево. Зверху можна закріпити штучні листя, і буде красива повноцінна імітація берези. р.
- Однак, обшивка систем опалення або каналізації може слугувати не тільки для поліпшення візуального сприйняття, але і для проведення чисто практичної функції. Наприклад, якщо раніше, Як прикрасити труби у ванній У номері ви знайдете, що в цьому приміщенні немає полиць, тому чому не зробити ці полиці прямо в ящику? Виявляється, що комунікації будуть маскуватими, а практичні переваги будуть.
- Щоб замаскувати труби в туалеті, можна застосувати інший простий варіант - використовувати декоративні пластикові панелі. Вони мають низьку ціну, легко монтуються і з їх допомогою можна камуфляжувати труби на двох рахунках. Тільки тут головне - вибрати потрібний колір і тип панелей.
- Ще одним способом приховати труби в туалеті є використання меблів. Шафа з дверима, що приховує зв'язки і полки для побутових потреб, вішалка на стіні за туалетом. Це забезпечує доступ до всіх повідомлень.
- Шutters або жалюзі є бюджетним варіантом не тільки завдяки вартості використовуваного матеріалу, але і економії простору, його раціонального використання. У невеликій ніші, прихованій від сторонніх очей між рулонними жалюзі і трубами, можна зробити полки. Вони можуть підходити всі засоби для підтримки чистоти в туалеті, а також запасі паперу.
- Ще одна цікава ідея.
- Як видно, що жалюзі легко піднімаються і відкривають всі комунікації, що дуже зручно. Якщо щось раптом починає протікати, то не потрібно розбирати стаціонарну структуру.
- Цей метод буде спалювати для тих, хто орендує житло і хоче створити нормальні умови проживання. Якщо ви раптом повинні переїхати з цієї квартири, ви завжди можете розбити глухий валик.
- Унітаз є одним з найважливіших елементів, які забезпечують комфортне проживання в будинку. Не варто бути комфортним і комфортним, щоб не було проблем з його використанням.
Я також запропоную вам ознайомитися з 14 ідеями про те, як приховати непоказаний радіатор і одночасно перетворювати інтер'єр.
Проблема з оформленням нагрівальних батарей особливо актуально в дитячих кімнатах і кімнатах, де діти часто грають, а не тільки з естетичних причин, але і тому, що діти багато працюють і можуть вдарити акумулятор.
І в якому б ти перетворені труби У ванній кімнаті? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися з нами в коментарях. І не забудьте розповісти друзям про ці чудові способи, можливо, для когось це дуже актуально!
Одяг, якби ви були на французькому Riviera.
Прийміть кохану людину на останню подорож, будь ласка, не робіть це.