21
Варіанти для ефектного пюре
Ви не повинні прочитати сотні кулінарних книг, щоб дізнатися. Як зробити пюрей Ці знання написані в нашому субколексі, десь між борщами та розсіяними яйцями. Молоко, вершкове масло і яєчний жовток врятують навіть найнадійніших і безсмачні картоплі, головне не пересолити.
Найкраща бокова страва пюре, і це не обговорюється. Але варена картопля так втомлюється на будні дні, що не хочеться варити їх на свято. Звісно, в даний час немає насолоди, тому що ви хочете бюджету і смачно. Тому, не дайте ніжний і м'який пюре, потрібно красиво подавати його!
Сьогодні "Сайт" Я покажу вам деякі з найбільш незвичайних варіацій вареної картоплі. Навіть найвибагливіші читачі здивують! Ми підготували 12 ідей про те, як послужити пюре, щоб вони стали коронним блюдом на святковому столі.
ДепозитФотогалерея
Незвичайні способи послужити пюре
Для того щоб картопляні страви були смачними і здоровими, картопля необхідно правильно підібрати. Не пропустіть своє здоров’я!
І якщо час виходить, є трохи хитрості, як варити картоплю в однорідному вигляді в пару хвилин. Необхідно залити вимитими бульбами водою, щільно загорнути ємність харчовою плівкою і розмістити її в мікрохвильовці. Варити на максимальній потужності 5-7 хвилин, час залежить від розмірів картоплі.
Що таке? картопля Любов в сім'ї? На жаль, є щось цікаве, напишіть нам рецепт у коментарях! І показати друзям незвичайні варіанти подачі пюре, натисніть кнопку Поділитися на Facebook.
Найкраща бокова страва пюре, і це не обговорюється. Але варена картопля так втомлюється на будні дні, що не хочеться варити їх на свято. Звісно, в даний час немає насолоди, тому що ви хочете бюджету і смачно. Тому, не дайте ніжний і м'який пюре, потрібно красиво подавати його!
Сьогодні "Сайт" Я покажу вам деякі з найбільш незвичайних варіацій вареної картоплі. Навіть найвибагливіші читачі здивують! Ми підготували 12 ідей про те, як послужити пюре, щоб вони стали коронним блюдом на святковому столі.
ДепозитФотогалерея
Незвичайні способи послужити пюре
- Найпростіший і найоригінальніший спосіб полягає в тому, щоб викласти плавлені піраміди за допомогою кондитерського шприца. 528480Р
- Покладіть пюре на фарш з овочами і запікайте блюдо протягом декількох хвилин в духовці. 451382 р.
- Покрийте невелику частину м'ясних страв з порцією ніжного гарніру.
- Чудова ідея «йце вершки» з картоплі!
- Ніякий здогадувати, що в шарованих трубах може бути смачним пюре.
- Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Додайте шар сметани між картоплею, щоб підкреслити смак страви.
- Спробуйте картопляну партію теж!
- Зроблені картопляні поросят будуть оскаржені дорослим і дітям. Щоб зберегти блюдо за формою, додайте твердий сир до картоплі. Всередині можна покласти обсмажений фарш з цибулею і овочами.
- Зробіть кольорову гарнір, додаючи до пюре сік моркви, хребта або буряка. А можна розбирати зайвий смак з спеціями і ароматними травами. р.
- Кольорові картопляні кулі прикрасить будь-яке свято!
- Ще один варіант запіканий в духовці картопляними пірамідами. Р
- Чудові картопляні груші!
Для того щоб картопляні страви були смачними і здоровими, картопля необхідно правильно підібрати. Не пропустіть своє здоров’я!
І якщо час виходить, є трохи хитрості, як варити картоплю в однорідному вигляді в пару хвилин. Необхідно залити вимитими бульбами водою, щільно загорнути ємність харчовою плівкою і розмістити її в мікрохвильовці. Варити на максимальній потужності 5-7 хвилин, час залежить від розмірів картоплі.
Що таке? картопля Любов в сім'ї? На жаль, є щось цікаве, напишіть нам рецепт у коментарях! І показати друзям незвичайні варіанти подачі пюре, натисніть кнопку Поділитися на Facebook.
Це вишні в цьому році, тому я вирішив зробити їх смачним нарядом.
Молочні горіхи поліпшать здоров'я протягом багатьох років!