Чому обрізають джинси в тонкі смуги?

Учора я очистився на балконі і випадково з'явився в сумці старих речей. Всі вони вже не модні, але це патологія, щоб відкинути, так як стан відмінний. Кілька суконь, куртка і три пари джинсів - це речі, які прийдуть до проходу. знайшов нове життяй

В результаті сестра вирішила взяти сукню і куртку, але джинси приклеїли. Як тільки я вирішив відкинути їх, вони відірвали мій дверцят.

Увімкніть його сусідом, який прийшов до запозичення лаврового листа. Нена Петровна розповіла мені про чудотворний спосіб зробити їх. Я запитую всіх моїх друзів, якщо вони десь на далеких полицях. джинсий

Не секрет, що джинсова тканина дуже міцна. І це означає, що вона може служити багато років і ви можете зробити практично все з неї!

І сьогодні видання. "Сайт" У мене є нова і незвичайна ідея для вас. джинсий Я збираюсь на ніч. Натхнення!

1. Просто візьміть всі старі джинси і наріжте їх в тонкі смужки. З цих деталей ви отримаєте щільний полотно для ваших майбутніх проектів.

ДепозитФотогалерея

Вам також буде потрібно праска, клейовий терморебробон і пристрій для приготування косички. р.

Візьміть спеціальний пристрій для виробництва косички і залийте смугу в ній. Ну, якщо у вас немає одного, можна замінити його саморобним пристроєм з щільного паперу. Тонкий термориббон поміщається всередину смуги. А зверху потрібно згладити все добре з гарячою праскою.

На робочій поверхні викладають смуги по діагоналі, а потім закріплюють їх стрічкою.

Краще почати з середини, змащуючи кожну смугу клеєм.

В процесі додайте смуги по черзі і під ткацтвом. Після того, як полотно необхідної площі, можна виготовити з неї те, що потрібно.

Наприклад, можна пришити зручний Кошик з водою.

Виріжте правий прямокутник, потім збираємо його в циліндр і пришийте до нього гойдалку.

4 більше чудових ідей для вас, щоб відзначити!

р.

Ремесла старих джинсів не є новинами для всіх шанувальників ручної роботи. Тим не менш, я пропоную вам ознайомитися з 9 унікальних ідей, які ви, ймовірно, не бачили. Кожен з них гідний виконання!

В цілому для створення плетені можна використовувати будь-яку тканину, таку як лляна, бавовняна і так далі. За допомогою такої коси можна пришити все: від килимів і чохлів до аксесуарів і одягу, головне - освоювати технологію створення полотна самому.

Просто треба бути хворим, бо буде довго створювати смуги. Але результати. Він точно варто!

Покажіть мені про це. красива ідея До моїх друзів, надихаючи важке.