Як посолити кришку в плівці

На думку лікарів, 20 г жиру в день не тільки можливо, але і необхідно! Ця рекомендація чоловіків в сім'ї здійснюється безумовно. У нашому холодильнику завжди є щось нове. лацінаНе один, але кілька видів. Батько-в-право і чоловік всмоктує жир на неймовірну швидкість і при цьому прекрасно себе почуває себе.

Довгий час я не можу зробити себе, щоб спробувати кришку. Їжа без термообробки, особливо тваринного походження, небезпечна для мене. Але мою матір'ю вдалося знищити свій харчовий комплекс. Щоб бути чесною, я все одно не їсти свіжим, тільки купили льод. Єдине, що я не можу протистояти тонким гострим скибочкам, засолити особливим способом. сухе-рецепт і витриманий спеціями протягом декількох днів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. солянай І вночі. "Сайт" Покаже вам незвичайний рецепт, який навіть застібається їдалками. Я запевняю вас, навіть нова господиня справляється (Я зумів!), і купуючи магазин шик не підніме руки ще.

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 300г свиняча кришка на шкірі
  • 4 зубчики часнику
  • 0,5 ст. солі
  • 1 ч.л. перець суміш
  • 1 ч.л. км.
  • 4 лаврові листки

Будь-який вид марлі буде робити. лосини Або без неї. Перед приготуванням необхідно підготувати продукт. Відповідно до правил сухої соління, льод не промивається перед сіллю. В іншому випадку це замочений в воді і смак закуски не буде як очікуваний.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Акуратно очищаємо видиме забруднення на шматку сала з сухим рушником і ще ретельно очищаємо шкіру свині ножем. Не потрібно турбуватися про іноземні мікроорганізми, сіль вбиває всі шкідливі бактерії.
  2. У невеликій ємності готують суміш для засолювання. Пропустити часник через прес, додати сіль, спеції і добре перемішати. р.

3. Залийте багато бекону сумішшю солі і спецій. Дуже важливо, щоб сіль покрита. жирий Якщо шматочок великий, можна зробити невеликі надрізи і залити сіль на них.

4. Помістіть два лаврові листки на верхній і нижній частині шматка і загорніть кришку щільно в харчовій плівці, сумці або фольги. Зверху пам'ятайте жир своїми руками знову.

5. Залиште кришку до солі на 6-8 годин при кімнатній температурі, а потім прихуйте в холодильнику. Після 2 днів запашний шип готовий. Жорстке солоне крило Чи можна приймати до двох тижнів, але є достатньо терпіння? Бодибилдерши!

ДепозитФотогалерея

Щоб зробити домашній шипшину смак краще, ніж магазин, один перевірений рецепт недостатньо. Salo - продукт, який краще купити на ринку. І купити якість, обов'язково прочитайте нашу статтю про правила вибору хорошого і м'якого жиру.

Хідники і лікарі давно знеболювали міф про небезпеку льоду. Звичайно, якщо ви їсти їх щодня, це не буде корисною, скоріше навпаки. І здорові люди без проблем з шлунково-кишковим трактом, льод принесе тільки користь.