18
Ви ще не приготовили м’ясні кулі! У м'ясних кульках тепер і завжди додають кабачки.
Мій друг одружився кілька років тому і перейшов на життя з чоловіком в Греції. Насолодіться кулінарними стравами грецької кухні. Я прийшов до моєї матері і запросив нас відвідати. Я лікувався на різні привіти, але, серед інших речей, моя увага привертала соковита, пишна і така. м'ясні кулій
(Рівне)
Подруга подобаються рецепту, які редактори "Сайт" Повідомляємо вас.
Сквош рецепт закуски Склад
Підготовка
Цей простий закуска кабачків здатний виграти серце навіть найвибагливіших гурманів. М'ясні кулі дуже соковиті і пишні, і смак і аромат просто не залишають байдужими нікому!
Якщо вам подобається цей незвичайний рецепт, обов'язково поділитися ним в коментарях.
(Рівне)
Подруга подобаються рецепту, які редактори "Сайт" Повідомляємо вас.
Сквош рецепт закуски Склад
- 600г фаршу фаршу
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 2 молодий кабачки
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л. томатної пасти
- 3 ст.л. мелених тріщин
- сіль і перець
Підготовка
- Содію кабачки на дрібній тертці, подрібнити цибулину і часник. Змішайте подрібнені овочі з фаршем. Додаємо тріщини, томатну пасту і яйця в суміш. Додайте спеції і сіль, ретельно перемішайте. 53099329
- З отриманої маси утворюють невеликі м'ясні кулі, викладають їх на чашу маслом.
- Поставте на підігрітій духовці, запікайте близько 20-30 хвилин. М'ясні кулі готові!
Цей простий закуска кабачків здатний виграти серце навіть найвибагливіших гурманів. М'ясні кулі дуже соковиті і пишні, і смак і аромат просто не залишають байдужими нікому!
Якщо вам подобається цей незвичайний рецепт, обов'язково поділитися ним в коментарях.