19
Як відтворити стару за принципом Коко Шанель
Літо в повному гойдалці! І це означає, що час прогулятися різними красивими місцями, що блукають новими стильними нарядами, і, звичайно, насолоджуватися цими теплими днями.
А ви не повинні купувати нові речі для цього, особливо якщо ваші фінанси зараз співають романтики. Ви можете зробити це своїми руками. Зроби Новини
Кожен представник представницького сексу точно знайомий з ситуацією, коли немає нічого носити, хоча шафи просто обрамлені одягом. Чому? Цілодобовий аудитЗайдіть на всі ваші літні речі замість покупки нового одягу і викинути старі.
Ви забираєте ті, які ви втомилися; нудні і неускладнені або любі, але потребують трохи перероблення або прикраси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Редакція старого одягу "Сайт" Я хочу, щоб ви були натхненні цими 12. ідеї виготовлення старих речейй Ми щиро сподіваємося, що ми можемо надихнути вас до власних творчих експериментів!
Недавно, на соцмережах я прийшов через гарну дівчину золотими руками і непристойна уява, яка надихнула мене до реконструювати мій старий гардероб. Що це мотивує людей змінити речі. Назва дівчини - квітень, і тепер вона модний блогер і модний дизайнер.
Я пропоную вам побачити її цікаві зміни. Я раджу!
Як ви можете побачити, трохи магія і не витрачаючи на неї багато грошей, ви можете подарувати речі другий життя!
Не забудьте охопити ці чудові ідеї! Після того, як зараз є час, щоб переглянути свій вже існуючий гардероб, вибрати те, що потрібно оновлення, а потім розібратися і фантазувати, як вони можуть бути перероблені, роблячи їх стильними, незвичайними і красивими.
І не забувайте. Натхнені Ваші друзі будуть вдячні за це.
А ви не повинні купувати нові речі для цього, особливо якщо ваші фінанси зараз співають романтики. Ви можете зробити це своїми руками. Зроби Новини
Кожен представник представницького сексу точно знайомий з ситуацією, коли немає нічого носити, хоча шафи просто обрамлені одягом. Чому? Цілодобовий аудитЗайдіть на всі ваші літні речі замість покупки нового одягу і викинути старі.
Ви забираєте ті, які ви втомилися; нудні і неускладнені або любі, але потребують трохи перероблення або прикраси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Редакція старого одягу "Сайт" Я хочу, щоб ви були натхненні цими 12. ідеї виготовлення старих речейй Ми щиро сподіваємося, що ми можемо надихнути вас до власних творчих експериментів!
- Тільки одна або дві старі чоловічі сорочки, трохи натхнення, трохи терпіння і ексклюзивні блузи готові!
- Ось як стара футболка і шматочок красива мережка може перетворитися в модну і дуже жіночну річ! А мереживо може бути з будь-якого. Принаймні від старої скатертини, як в цьому прикладі.
- Автор декору цієї куртки вирішив прикрасити одяг за допомогою гудзиків. Дуже незвичайне рішення для любителів старовинного стилю в одязі.
- З звичайної футболки, навіть на великій фігурі, можна зробити футболку-блюз, додавши шовк або тонку бавовняну до рукавів і мумію.
- Для любителів боху! Це чудовий макіяж, це не так?
- Ще одна цікава ідея використовує старовинну білу футболку і шматочок мережива.
- З чоловічої сорочки - оригінальна спідниця, яку можна пришити на півгодини.
- Я вже мріяв про таку сукню на літо!
- Сорочки чоловічі зазвичай досить довгі, тому стара джинсова сорочка може бути виконана в приголомшливо стильному одязі.
- Бого знову! Це те, що ви можете зробити, коли ваша улюблена сорочка занадто коротка.
- Якщо ви занадто багато зв'язків вдома, це ідея для вас.
- І нарешті, мій улюблений ремесла. У такому стилі ви обов'язково станете центром уваги!
Недавно, на соцмережах я прийшов через гарну дівчину золотими руками і непристойна уява, яка надихнула мене до реконструювати мій старий гардероб. Що це мотивує людей змінити речі. Назва дівчини - квітень, і тепер вона модний блогер і модний дизайнер.
Я пропоную вам побачити її цікаві зміни. Я раджу!
Як ви можете побачити, трохи магія і не витрачаючи на неї багато грошей, ви можете подарувати речі другий життя!
Не забудьте охопити ці чудові ідеї! Після того, як зараз є час, щоб переглянути свій вже існуючий гардероб, вибрати те, що потрібно оновлення, а потім розібратися і фантазувати, як вони можуть бути перероблені, роблячи їх стильними, незвичайними і красивими.
І не забувайте. Натхнені Ваші друзі будуть вдячні за це.