Чому після п'ятдесяти слід переглянути ваші улюблені ігри

Роки, які не шукали назад, і зараз півстоліття близько? Більшість жінок зустрічають своїх 50-х з страхом, тривалістю і розчаруванням: нереальні мрії подрібнюються важким навантаженням, а відображення в дзеркалі неспокійно повторює, що молодь далеко позаду. Тим не менш, психологи однозначно переконають, що в 50 жінка забирає крок у щасливе життя, головне - переосмислити її погляди і безглуздо виховали непотрібні.

Редакція "Сайт" Я переконаний, що Поради жінкам після 50 років З кожним днем, з великим досвідом життя і мудрістю. Ми попросили щасливу стару жінку те, що подарувати на всіх, хто подолав 50-річну верству. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Порада після 50 років Що робити в дорослому віці
  1. Харчування в дієтології
    Забудьте про монодиет і простежуйте назавжди! Ваш найкращий друг і помічник є здоровим і збалансованим харчуванням, а екстремальні дієти не тільки шкідливі для зрілого тіла, але і просто зіпсують настрій і роблять повсякденне життя, порядок тьмяки.

ДепозитФотогалерея
  2. Фарба сірий
    Якщо ви звикли до фарбування волосся двічі на місяць, будь ласка. Але пам'ятайте, що в будь-якому віці є чарівність, і добре вкрите сіре волосся є родзинкою зрілих леді! Не соромтесь свого віку і срібла волосся. Коли ви навчитеся приймати себе, ви відчуєте справжню щастя.

ДепозитФотогалерея
  3. Помилки
    Більшість людей старшого віку 50 категорично відмовляються визнати своїх помилок, кажучи, що я піклуюся про те, як старий я, так що я хочу. Пам'ятайте, що навчання є легкими, і помилки не є підставою для незручності. Ключ до довголіття лежить в постійному саморозвитку, визнання власних помилок і здорового ставлення до невдачі.

ДепозитФотогалерея
  4. Вимкніть пізніше
    Це вірно сказати, що в молоді ми сповнені енергії і міцності, але позбавлені вільного часу, і в дорослому віці ми подарували час з більш ніж достатньою кількістю, але міцність залишається менше і менше. Тексти пісень, а це означає: Я шкодую, але нічого не знімати. «На пізнішому» прийшла, коли ви ви ви гасите 50-у свічку на святковому торті. Якщо ви хочете, щоб зробити це без мислення!

ДепозитФотогалерея
  5. Поклоніння того, що люди думають про тебе
    У такому зрілому віці час нарешті усвідомити, що ваше життя повинно бути про вас. Як виглядає вона, що робити і хто любить. Відчуйся від дратівливої думки інших і жити в радості!

ДепозитФотогалерея
  6. Визначте себе дітям і онукам
    Здорові стосунки з близькими є запорукою життєрадісного віку, психології та фізичного виховання. Не один заборонений, що підтримує дітей і допомагає онукам, головне – не до їх розпаду. Діти злетять, онуки виростуть, і що залишиться з вас?
    р.

ДепозитФотогалерея
  7. Щоб бути розчарованим в любові
    Після 50 років життя починається! Ви можете зустріти справжню любов на 60 і 70, але зараз вона буде різною: мудрий, толерантний, чесний. Так не відмовлятися і буде свято на вашій вулиці!

ДепозитФотогалерея
  8. Стоп саморозвитку
    Днів на календарний пробіг — не можна зловити, а сенильне дементія кріпиться ближче і ближче. Регулярно ви почуєте, регулярно завантажуйте мозок з новою інформацією, ваше серце з новими враженнями, і ваше тіло з вправами.

ДепозитФотогалерея
  9. Визначте бездіяльність
    Для того, щоб жити цікавим життям, вам не потрібно купати гроші. Звісно, пансіонат не достатньо для всього, але не потрібно прогулятися в парку, читати на траві озерою або запросити ваших улюблених друзів на чашку чаю.
    Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея
  10. Не вдалося
    Що спільного зараз не вдалося. Уважаю, що багато чудових речей з’являться на вас ще 50 років і більше! Приховані резерви лежать дурмант у всіх, головне, щоб мати можливість прокидати їх вчасно. Пам'ятайте: для того, щоб жити довго і безтурботно, потрібно любити себе, насолоджуватися кожним днем і вірити, що це обов'язково принесе щастя і удачі.

ДепозитФотогалерея

І ось Ольга Павловна сама, яка приємно слухати!

про:blank

Діти виросли, будинок обладнаний, відносини з чоловіком стабільний - це час жити для себе! Зрілі роки дають довгоочікуваний свободу і впевненість, що ви можете зробити абсолютно все. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тоді принесуть тільки приємні сюрпризи.

Що таке? Консультування Чи можна це зробити?