16
Дієта для зрілих жінок співачка Валерія
Коли ви подивитеся на співачки Валерія, важко вірити, що ця елегантна і худа жінка як старе 50 років! Вона є матір'ю трьох дітей, і в її роки виглядає просто чудово: тонкий, добре занурений, не грам зайвої ваги і ніяких зморшок. Атакери відразу ж скажуть, що все для запалення з пластиковою хірургією і жорсткі дієти, але зірка сама заперечує ці чутки і стверджує, що йога, раціональне харчування і здоровий спосіб життя допомагає їй підтримувати шикарну форму.
За словами співачки, підійде тіло і гладка шкіра не подарунок природи і не генетики, але результат довгої і важкої роботи на собі. Редакція "Сайт" Він розповість про основні секрети краси найстрашої зірки вітчизняного шоу-бізнесу.
Секрети краси Валерія
Валерія переконана, що не існує особливого секрету для підтримки краси, потрібно лише прийняти комплексний підхід до здоров’я та зовнішнього вигляду, вірити у вашу нездатність і відчувати себе красивим завжди. Не забудьте, що кожна людина має можливість підтримувати молодь, головне – уявити, як ви хочете бачити себе в майбутньому і свідомо рухатися в цьому напрямку.
Якщо ви знайдете цю статтю корисними, поділитися своїми друзями!
За словами співачки, підійде тіло і гладка шкіра не подарунок природи і не генетики, але результат довгої і важкої роботи на собі. Редакція "Сайт" Він розповість про основні секрети краси найстрашої зірки вітчизняного шоу-бізнесу.
Секрети краси Валерія
- «Мій ніжний і молодий зовнішній вигляд не подарунок природи. Щоб добре виглядати, ви повинні покласти багато зусиль: це фізична активність, і суворе дотримання принципів належного харчування. І в цілому я не ревнощий, так що я добре шукаю! – каже співак. Секрет схуднення Валерія Просте: здоровий спосіб життя і улюблена робота.
- Ви можете витрачати багато грошей на поїздки до косметолога, спираючись на гени або вичерпувати себе дієтами, але якщо ви курити і зловживати спиртом, це обов'язково буде впливати на вашу шкіру і здоров'я в цілому. Валерія довго надала спирт, що дозволяє собі періодично тільки склянку гарного червоного вина.
524000 - Ефір після 18:00 є табу для співачки. Увечері Валерія не їсть їжі і вже давно відмовилась вечері. Можливо, ця звичая зірка вважає однією з основних секретів відмінного здоров'я.
- Валерія займає харчування дуже серйозно і вірить, що самодисциплін є запорукою успіху. Співачка вибрала помірне і правильне харчування, усуваючи смажені страви, жирні продукти, копчені продукти, борошно, солодкий, цукор і кава з дієти. дієта Валерія Це не тільки відмова від шкідливих продуктів, але і дотримання суворих правил харчування.
Так, наприклад, зірка радує часто їсти і невеликими порціями (200-250 г), не змішувати вуглеводи з білками, а перед кожним прийомом пити 200 мл води. Крім того, Валерія любить влаштувати швидкі дні: кожен сьомий день тижня співачки напої тільки кефір і чиста вода без газу.
- Холодильний холодильник Valeria завжди має зелені яблука, овочі, сушені мигдаль і не дуже жирний сир (без жиру). Вся їжа співачки варить в мультиварці, періодично парі або грилі, не додаючи олії. «Я більше не можу уявити, що смажена картопля, що плавиться на вершковому маслі! Але як дитина, вона була щасливою, говорить про зірку.
- Для збереження молоді та краси співачки допомагає йога, яка вже багато років практикувала: Я можу сказати з впевненістю, що в 50 я відчуваю себе набагато краще, ніж на мій випуск 17. Йога є універсальною системою вправ, які можуть працювати чудесами: це дає силу, гнучкість і не тільки фізична, але і духовна. Без сумніву сильний хребт є запорукою здоров'я, краси і довготи.
р. - На додаток до йога співачка двічі на тиждень йде в тренажерний зал, працює вранці і навантажує себе фізично, як тільки є безкоштовна хвилина.
- За словами Валерія, спорт є запорукою не тільки гарної фігури, але і для відмінного здоров'я. Фітнес активізує всі процеси в організмі, покращує кровообіг, гормональні рівні і активність мозку. До речі, співачка стверджує, що для відмінної фізичної форми не потрібно вичерпувати себе в тренажерному залі - для полегшення і тонованого тіла достатньої кількості домашніх тренувань на тиждень.
- Але основні поради від Валерія до смішно простих: Жінки, пам'ятайте, що справжня краса в очах чоловіка. Якщо вони сяють теплом і добротою, ви завжди будете захоплені іншими!
р.
Валерія переконана, що не існує особливого секрету для підтримки краси, потрібно лише прийняти комплексний підхід до здоров’я та зовнішнього вигляду, вірити у вашу нездатність і відчувати себе красивим завжди. Не забудьте, що кожна людина має можливість підтримувати молодь, головне – уявити, як ви хочете бачити себе в майбутньому і свідомо рухатися в цьому напрямку.
Якщо ви знайдете цю статтю корисними, поділитися своїми друзями!