Чим корисний амарант

Як чудовий і таємничий характер! Ви подивитеся на завод, ви думаєте, що це бур'ян, і він виходить... Ширитса, оксамитнік, аксамитнік, тарські гребінці, хвіст кота, лисиця хвіст - назви цього чоловічого в'язання. Можливий для очей будь-якого садівника Квітка Він зберігає найбільший секрет!

Мара – богиня смерті серед давніх слов’ян. Амарант буквально означає «негатив смерті», початковий лист «а» і ім'я жахливих богів утворюють чарівне слово, що натякає на безсмертність.

Амарант був колись основною їжею слов’янських народів. До реформ Петра І, селяни та інші працівники відрізнялися відмінним здоров’ям і тривало Чому Петро заборонив вирощування цієї рослини і виготовляючи хліб з неї? Невідомо про певні, на жаль. Тексти пісень, а це означає: І це життєздатність, що речі виявилося таким чином, люди втратили занадто багато, припинивши їжу амарантом!

ДепозитФотогалерея

Чим більше вчених навчають цю рослину, тим більше дивовижних фактів вони дізнаються. У 30-х роках ХХ ст. були втрачені унікальні якості насіння та амарантової олії. Ми хочемо, щоб дізнатися цей природний лікар знову!

Корисні властивості амаранту
  1. Абсолютно всі частини рослини містять масло, крохмаль, різні вітаміни, мікроелементи, пектин, каротин, лізин, мінеральні солі. У Японії амарант цінується за свій супер склад, як високо як кальмари!
    р.

ДепозитФотогалерея

2. Насіння дивних рослин містять цінне масло. Дуже смачно їсти їх в злегка обсмаженій формі, за смаком вони нагадують кедрові горіхи. Насіння можна додавати в будь-які борошняні вироби, запіканки, коржі.

ДепозитФотогалерея

3. Амарант листя багатий вітаміном С, каротин, флавоноїди, солі кальцію, калію, цинку, марганцю. Вони успішно використовуються для лікування панкреатиту, гастриту, діабету, пухлин, нирок і захворювань печінки. Листя як хребта. Що можна зробити з них? Суп, різні салати, компот, чай, сироп, можна використовувати листя як начинка для торта і млинців. Смачні і здорові страви!

ДепозитФотогалерея

4. Амарантова олія Це джерело квулену, найбільш потужний антиоксидант. Останнім часом вчені знайшли, що квутен міститься в секреті шкіри людини. Амарантове масло чудотворно відновлює шкіру, загоює рани, цей продукт можна використовувати зовнішньо і їсти. Екзема, грибкові захворювання, інфекції шкіри - все це буде вилікувати незрівняне масло.

ДепозитФотогалерея

5. Настій і відвари від амаранту зупиняють кров, лікують печінку і серце, шлунково-кишкові інфекції. Настійні рослини борються з нетриманням у дітей.
  6. Амарантовий сік і тертий зелень можна використовувати як лосьйон, маска для обличчя або бальзам для волосся. Біологічно активні речовини діють вигідно на шкірі, омолоджують, надають волоссю блиск і еластичність. Це те, що він, ...
  7. Борошно амаранту Виготовлений з насіння. Цей продукт не містить клейковини, тому дуже корисні продукти отримують з такого борошна! Борошно амаранту сприяє зниженню цукру в крові, допомагає схуднути, позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту.

ДепозитФотогалерея

ДепозитФотогалерея

Незвичайна рослина! Так багато чого хочу розповісти про це, неможливо підійти всі мої ентузіазму в одну статтю. Якщо Вас цікавить інформація, напишіть коментарі про те, що я хотів би дізнатися більше! Амарант може вирощувати в домашніх умовах, на підвіконнях. Я також збираюся писати про це.

Доброго здоров’я! Пройдіть на корисну інформацію про амаранта далі, ця рослина повністю незбережена вважається шкідливим бур'яном. І ми за справедливість!