28
Незвичайний гусячий варення
Найкращий друг матері, Тітка Оля, безпосередньо пов'язаний з давньою благородною родиною Наришкінів. Він був, хто поділився рецептом з нами. царський вареннящо поспадкується в її родині. Однак, з часом рецепт став трохи спрощеним, але смак цього, безумовно, не постраждав!
Кілька століть тому, що в будинку і саду, але кожна самооцінка мала варити варення. І не просто варення, але гусячого варення!
Ягода дуже популярна. І все, що це не тільки дуже смачний, але і надзвичайно корисний. Зміст пектину в агрусу дозволяє цю ягоду видалити шкідливі речовини, зокрема токсини, з організму. Тому агрусу корисні не тільки в свіжому вигляді, але і зробити зимай
Госу ягідник дуже смачний і красивий варення з дивовижним ароматом і ніжним смаком. Він помірно солодкий і трохи кислий.
Редакція "Сайт" Він запрошує Вас побачити чудовий ажурий Справжній магазин вітамінів!
Джам з агрусу на зиму Інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Якщо цього року агрусу дегенерували так, щоб став став став став став, я раджу дізнатися інший спосіб диверсифікації вашого літнього меню або підготувати цю над корисну ягоду на зиму.
Щоб вичавити всі переваги з ягід і не особливо мудро, приготуйте освіжуючий компот «Мохіто» з агрусу. Виготовляючи цей літній і смачний компот нереально швидко, і пити ще швидше! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Госу ягідний варення Дуже корисний при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, серця, нирок, а також для зміцнення імунітету. Тексти пісень, а це означає: І я буду сказати, що я ніколи не їсти більше смачних і солодких, ніж це!
Не забудьте поділитися рецептом з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.
Кілька століть тому, що в будинку і саду, але кожна самооцінка мала варити варення. І не просто варення, але гусячого варення!
Ягода дуже популярна. І все, що це не тільки дуже смачний, але і надзвичайно корисний. Зміст пектину в агрусу дозволяє цю ягоду видалити шкідливі речовини, зокрема токсини, з організму. Тому агрусу корисні не тільки в свіжому вигляді, але і зробити зимай
Госу ягідник дуже смачний і красивий варення з дивовижним ароматом і ніжним смаком. Він помірно солодкий і трохи кислий.
Редакція "Сайт" Він запрошує Вас побачити чудовий ажурий Справжній магазин вітамінів!
Джам з агрусу на зиму Інгредієнти
- 2 кг агрусу зелених сортів (легке нерифе)
- 2 ручні вишні листя
- 5 столи води
- 2кг цукру
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Вам необхідно зробити сироп першим. Для цього залийте задану кількість води в каструлю, промийте і опустіть всі листи там. Доведіть відвар вишні листя до кипіння на вогонь. Варіть на повільному вогні близько 10 хвилин, переконайтеся, що відвар залишився зеленим.
- Тепер переходимо до приготування агрусу. Для цього кожен ягідник необхідно обрізати ножицями хвости на обох кінцях. Потім візьміть шпильку або зубочистку і зробіть на кожній ягоді два або три місця. Це робиться так, щоб ягоди не лопалися під час процесу приготування. 9667026, Україна
- Візьміть листя з бульйону і викладіть деякі з них всередину. Додати цукор в отриманий бульйон. Покласти каструлю на плиту і відварити майбутній сироп, при цьому переконатися, що цукор повністю розчиняється.
- Акуратно залийте гарячу настій ягід агрусу. Зверніть увагу, що перші порції сиропу необхідно залити або лялькою або столовою ложкою, щоб ягоди прогрівалися поступово (якщо сироп відразу заливається з сковороди, ягоди швидше за все лопнуть). Остання порція сиропу можна залити з сковороди.
Габаритний зображення - Застосувати сиропом агрусу залишають настоюватися протягом 5-6 годин.
- Покладіть таз з варенням на плиті і на повільному вогні доведіть її до кипіння, ретельно перемішуючи так, щоб не травмувати ягоди. Зваріть варення ще 3 хвилини і залиште його знову настоюватися протягом 6 годин. Потім повторіть всі ті ж дії знову (варо, а потім залиште на 6 годин, щоб заварити).
- Тепер покладіть відварну частину листя вареної вишні в варильній чаші і варіть майбутній варення ще раз на 3-4 хвилини на повільному вогні. р.
- Так, варення готове. Гарячі варення засипають в попередньо стерилізовані банки і перекручують кришки.
- Цей варення має багато цукру, тому його можна зберігати при кімнатній температурі. Бон привіт!
Якщо цього року агрусу дегенерували так, щоб став став став став став, я раджу дізнатися інший спосіб диверсифікації вашого літнього меню або підготувати цю над корисну ягоду на зиму.
Щоб вичавити всі переваги з ягід і не особливо мудро, приготуйте освіжуючий компот «Мохіто» з агрусу. Виготовляючи цей літній і смачний компот нереально швидко, і пити ще швидше! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Госу ягідний варення Дуже корисний при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, серця, нирок, а також для зміцнення імунітету. Тексти пісень, а це означає: І я буду сказати, що я ніколи не їсти більше смачних і солодких, ніж це!
Не забудьте поділитися рецептом з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.