18
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / rpskiУкраїнська中文(台灣)
Спробуйте принаймні один раз. Грузіяй Не можна зупинитися – це любов до життя! У сім'ї це блюдо завжди означає свято, навіть на будні дні.
Грузія картопля-чей Вони стануть чудовим доповненням до вечері: замість хліба до супу або борщу. Моя родина любить споживати їх теплою, змивається прохолодним молоком.
3617674
Смачні торти інгредієнти
Підготовка
Якщо використовувати сир замість сиру сулугуні, краще засолити начинку трохи більше. Переконайтеся, що тісто повітряний, як подушка. Тому закопувати руки в рослинному маслі так, щоб тісто не прилипало при перемішуванні - так не забито борошном. Торти, зроблені за цим принципом, відмінні!
Грузинський торт можна з різноманітними начинками: квасоля, м'ясо, зелень і яйця.
Я сподіваюся, що вам подобається. наповнювач Я люблю цю страву. Спробуйте зробити його в домашніх умовах, адже інгредієнти прості і будуть знайдені на вашій кухні. Поділіться статтю на сторінці та залиште коментар!
Грузія картопля-чей Вони стануть чудовим доповненням до вечері: замість хліба до супу або борщу. Моя родина любить споживати їх теплою, змивається прохолодним молоком.
3617674
Смачні торти інгредієнти
- 500 мл молока або води
- 1 кг картоплі
- 2 цибулини
- 650 г сиру сулугуні або сиру сиру
- 2 ст.л. рослинного масла
- 50г вершкове масло
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 10 г сухих дріжджів
Підготовка
- У теплому молоці додайте сіль, цукор і дріжджі. Подивитися і чекати піни, щоб сформувати.
- Додати борошно в суміш, перемішати тісто. Тісто вийде липкою, тому в кінці замісу змочіть руки рослинною олією і продовжить заміс до тих пір, поки маса відокремлюється від стінок посуду.
- Зніміть тісто з чаші, змащуйте стіни рослинною олією і викладіть тісто назад. Поставте чашу на 40 хвилин в тепле місце.
- Після цього знову перемішайте тісто і залиште, щоб знову піднятися.
- В той час як тісто підійде, робимо начинку: варити картоплю, зробити пюре, додати до неї дрібно нарізані цибулю і тертим сиром. Summon, добре перемішати і розділити начинку на 3 ідентичних частин.
- Готове тісто було також поділено на 3 частини і кожен закочений на круглий торт.
- У центрі кола помістіть кульку начинки, з'єднайте краю тесту у вигляді мішка.
- Залийте робочу поверхню борошном, акуратно розкачати торт з валиком або руками. Обміріть тісто виделкою в декількох місцях, щоб вийшов повітря.
- Тепла духовка до 180°C. Помістіть тістечка на паперовій сковороді і запікайте їх до тих пір, поки вони не повертають коричневими.
- Змастити готові тістечка з вершковим маслом, дати мені трохи і послужити столик. Бодибилдерши!
Якщо використовувати сир замість сиру сулугуні, краще засолити начинку трохи більше. Переконайтеся, що тісто повітряний, як подушка. Тому закопувати руки в рослинному маслі так, щоб тісто не прилипало при перемішуванні - так не забито борошном. Торти, зроблені за цим принципом, відмінні!
Грузинський торт можна з різноманітними начинками: квасоля, м'ясо, зелень і яйця.
Я сподіваюся, що вам подобається. наповнювач Я люблю цю страву. Спробуйте зробити його в домашніх умовах, адже інгредієнти прості і будуть знайдені на вашій кухні. Поділіться статтю на сторінці та залиште коментар!