18
Холодні овочеві закуски
Майже кожен любить літо. Хтось для теплих днів і великої кількості сонця, хтось для відпочинку на морі або для поїздок до природи, котеджу, любові до зоряного неба в червні, для можливості носити легкий красивий одяг і смачні ягоди, фрукти і овочі. Кожен має різні причини, і вони всі красиві!
Я люблю літо. сезон баклажанівй І прийшов час! Тепер до пізньої осені свіжі сині ягоди будуть доступні на полицях (так, власне, цей овоч не є овочем на всіх).
1189575
ДепозитФотогалерея
Як смачно варити баклажани Варіації баклажани Так багато, що навіть справжній гурман знайде той, що він буде готовий їсти майже щодня. Баклажан є у високій ціні на східну кухню, він дається кредит європейськими шеф-кухарями.
Редакційна колегія. "Сайт" Він просить вас знайти простий спосіб, як смачно і швидко варити "блакитний" на вечерю. Робиться практично в блендері ока (до речі, його їсть так само швидко).
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Щоб зрозуміти процес приготування краще, див. це відео.
про:blank
Багато господині в наш час розглянуть баклажани занадто місткі: вони чорніють, потім гіркі. Хоча ці проблеми легко уникнути. Ви повинні прочитати ці корисні поради, і краще зберегти їх, тому що вони будуть корисні для вас при створенні смачних і смачних. баклажаний
Корисні поради
Так що при смаженні баклажанів не вбирають багато жиру, спочатку накидають їх окропом.
ДепозитФотогалерея
Баклажан поглинає масло, як губка. Тому краще варити їх в духовці, грилі або обсмажити в каструлі з непригарним покриттям і використовувати мінімум масла. Часто баклажани розрізають по колах і обсмажують. Щоб покласти невеликий бар'єр між вершковим маслом і баклажанами, можна розкачати їх в солоне борошно.
ДепозитФотогалерея
І ось ще один лайфхак для тих, хто любить варити з вершковим маслом або джейом. Спочатку краще залити трохи соняшникової олії, а потім покласти вершки: потім він плавиться і не горить.
ДепозитФотогалерея
Редакційна колегія методів приготування баклажанів не підраховується! Тому я пропоную вам ознайомитися з іншим відмінним рецептом - смаженим баклажаном з часником: вони здивують вас своїм помірно гострим смаком з яскравими нотками лимона.
Я ніколи не бачив простий рецепт, ніж це! Моя сім'я завжди просить мене варити більше. До речі, цей рецепт також корисний тим, хто слідує фігурі і хоче виглядати тонко і красиво.
Поділіться цим рецептом з друзями. літній! Я впевнений, що вони будуть радіти.
Я люблю літо. сезон баклажанівй І прийшов час! Тепер до пізньої осені свіжі сині ягоди будуть доступні на полицях (так, власне, цей овоч не є овочем на всіх).
1189575
ДепозитФотогалерея
Як смачно варити баклажани Варіації баклажани Так багато, що навіть справжній гурман знайде той, що він буде готовий їсти майже щодня. Баклажан є у високій ціні на східну кухню, він дається кредит європейськими шеф-кухарями.
Редакційна колегія. "Сайт" Він просить вас знайти простий спосіб, як смачно і швидко варити "блакитний" на вечерю. Робиться практично в блендері ока (до речі, його їсть так само швидко).
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- баклажани (великий)
- 2 помідори
- 300 г моцарелла (за бажанням)
- 5 ст.л. соняшникової олії
- сіль, перець, базилік за смаком
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Вимити баклажани. Очищають від шкіри баклажанів нарізають по колах близько сантиметрової товщини.
- Посипати і поперчити баклажани, а потім обсмажити в каструлі з соняшниковою олією. Помастити з двох сторін до утворення золотистої скоринки.
- Вимити і подрібнити помідори. Також можна взяти моцарелла нарізати дрібними скибочками. Товщина сиру і помідорів повинна бути близько сантиметра. , Україна
- Тоді є два варіанти! Можна скласти вежу баклажанів, скибочку сиру, а коло помідорів зверху. Швидка і легка холодна закуска за старою болгарською рецептурою.
І можна зробити «посуди баклажанів» за допомогою духовки. У вигляді випічки, змащених маслом, будуємо вежі: коло баклажанів, коло помідорів і скибочку сиру.
Кожна порція прикрашена гілочками базиліка і посипається бальзамічним оцтом. Надішліть все це в духовку і запікайте при температурі 200 градусів за 15-20 хвилин.
Щоб зрозуміти процес приготування краще, див. це відео.
про:blank
Багато господині в наш час розглянуть баклажани занадто місткі: вони чорніють, потім гіркі. Хоча ці проблеми легко уникнути. Ви повинні прочитати ці корисні поради, і краще зберегти їх, тому що вони будуть корисні для вас при створенні смачних і смачних. баклажаний
Корисні поради
- Баклажани містять досить багато соланину - це речовина гіркота. Деякі люди люблять злегка гіркий смак. Але для тих, хто не схожий на цей смак, я раджу покласти нарізані баклажани в солоній воді протягом 20 хвилин. Зникнуть більшість сланини і гіркота.
Так що при смаженні баклажанів не вбирають багато жиру, спочатку накидають їх окропом.
ДепозитФотогалерея
Баклажан поглинає масло, як губка. Тому краще варити їх в духовці, грилі або обсмажити в каструлі з непригарним покриттям і використовувати мінімум масла. Часто баклажани розрізають по колах і обсмажують. Щоб покласти невеликий бар'єр між вершковим маслом і баклажанами, можна розкачати їх в солоне борошно.
ДепозитФотогалерея
І ось ще один лайфхак для тих, хто любить варити з вершковим маслом або джейом. Спочатку краще залити трохи соняшникової олії, а потім покласти вершки: потім він плавиться і не горить.
ДепозитФотогалерея
Редакційна колегія методів приготування баклажанів не підраховується! Тому я пропоную вам ознайомитися з іншим відмінним рецептом - смаженим баклажаном з часником: вони здивують вас своїм помірно гострим смаком з яскравими нотками лимона.
Я ніколи не бачив простий рецепт, ніж це! Моя сім'я завжди просить мене варити більше. До речі, цей рецепт також корисний тим, хто слідує фігурі і хоче виглядати тонко і красиво.
Поділіться цим рецептом з друзями. літній! Я впевнений, що вони будуть радіти.
Як сонячний екліпс в липні буде впливати на представників кожного з знаків зодіаку
Як приготувати котлет омлет