14
Комплексні вправи для ніг
Я не можу вести активний спосіб життя. Робота в офісі, тривалий час перебування в сидячому положенні, невелика мобільність. Я думаю, що багато читачів в цій ситуації і зрозуміє мене.
р.
ДепозитФотогалерея
Непросто, але я намагаюся звернути увагу на ноги. Вони поперечинають організм, в якому все взаємопов'язане. Дозування вправ для ніг, не тільки внести м'язи в тон і поліпшити кровообіг в організмі, але і позбутися від затисків і болю в спині і шиї.
Я зробив вибір 5 найефективніших вправ, протестованих особисто. Вони пройшли перевірку часу і практики.
Ви можете дізнатися більше про цю вправу з редакційної колегії. "Сайт" відео.
про:blank
Ці мастурбація Щодня. І так я відчуваю себе великим, без втоми і млявості.
Періодично роблять контрастні ванни для ніг. До них можна додати ефірні масла або ароматні трави. Подбайте про ноги, тримайте їх чистими, живіть їх з любов'ю, і вони будуть вдячні Вам.
ДепозитФотогалерея
Поділитися з іншими про нові способи зняття втоми.
р.
ДепозитФотогалерея
Непросто, але я намагаюся звернути увагу на ноги. Вони поперечинають організм, в якому все взаємопов'язане. Дозування вправ для ніг, не тільки внести м'язи в тон і поліпшити кровообіг в організмі, але і позбутися від затисків і болю в спині і шиї.
Я зробив вибір 5 найефективніших вправ, протестованих особисто. Вони пройшли перевірку часу і практики.
- Товсті теплі
Підігніть прямо. Підігніть пальці і поставте їх на підлогу. Затримайте в цьому положенні протягом трьох секунд. Повторити цю процедуру десять разів. Ви поліпшите кровообіг в ногах, забути про оніміння. Р
ДепозитФотогалерея - Товстий
Прогулянка на кінчику. Зробіть п'ять проходжень, що тривають 20 секунд з розривами півхвилини між ними. Зміцнюють зв'язки і м'язи ніг.
ДепозитФотогалерея - Кругові рухи
Для цієї вправи вам знадобиться мат. Покладіть його на підлогу, покладіть на спину. Підніміть одну ногу вгору, випрямляйте її і запустіть робити кругові рухи ногами, перемістіть годинниковою стрілкою. Виконувати рухи на 10 секунд. Так само кругові рухи роблять середню частину ноги, працюючи з колінним суглобом, а потім скручують всю ногу, не забуваючи тримати її прямо і витягти носок. Візьміть три набори для кожної ноги. Так ви поліпшите рухливість стегон і колінних суглобів і запобіжите відкладення солі в них.
- олівець вправи
Підніміть олівцем з підлоги тільки з пальцями. Підніміть ногу олівцем, він повинен сформувати правий кут. Затримайте свою позицію за 10 секунд. Повторіть рух п'ять разів на кожну ногу в свою чергу. Олівець в цьому випадку дозволяє зафіксувати увагу на діях, які виконуються і підтримувати баланс. Це збільшує ефективність вправ. р.
ДепозитФотогалерея - Теніс м'яч прокат
Ця вправа ви можете робити сидячи під час роботи або читання книги. Покладіть одну ногу на тенісний м'яч і прокочуйте його на поверсі 5 хвилин. До того ж з іншої стопи. Ви отримаєте чудовий масаж ніг, який знімає напругу по всьому тілу.
Ви можете дізнатися більше про цю вправу з редакційної колегії. "Сайт" відео.
про:blank
Ці мастурбація Щодня. І так я відчуваю себе великим, без втоми і млявості.
Періодично роблять контрастні ванни для ніг. До них можна додати ефірні масла або ароматні трави. Подбайте про ноги, тримайте їх чистими, живіть їх з любов'ю, і вони будуть вдячні Вам.
ДепозитФотогалерея
Поділитися з іншими про нові способи зняття втоми.