Збиток соняшникової олії

Я завжди вірю, що оливкова олія є однією з найсвіжіших продуктів. І незважаючи на те, що він досить дорогий, вона використовувала його як для заправки салатів, так і для приготування їжі. приготування їжій Але, виявилося, що такий продукт тваринного походження, як кришка, легко рубати ніс оливковою олією.

Те, що кришка може бути більш корисною, ніж оливкова олія, встановлених англійських вчених з Університету Де Монфорт. Проведено низку досліджень щодо рослинно-масляний на тілі людини.

Дослідники стверджують, що хоча переваги такого продукту добре відомі, варіння з маслами, такими як оливкова, кукурудза і соняшник шкідлива для здоров'я. І ось чому.

Р

Редакція "Сайт" Я приготував для Вас корисну інформацію, яка буде корисною, якщо ви дотримуєтеся здорового способу життя. Не втрачайте свого крісла!

Вчені прийшли до висновку, що рослинне масло вкрай корисно тільки в сирій формі. При смаженні такий продукт випускає альдегіди - речовини, які несприятливо впливають на наше тіло.

Автори дослідження дав яскравий приклад: вони стверджують, що риба, приготована рослинною олією (сунівер, кукурудза, оливкова) містить 200 разів більше альдегідів, ніж стандарти безпеки.

Вживання токсичних альдегідів або занурення цих отруйних сполук призводить до підвищеного ризику. ризик раку і різні захворювання серця.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Англійські дослідники кажуть, що краще використовувати Lard або масло для приготування їжі.

Цей висновок підтримується результатами 20-річного дослідження на складі хімічних речовин, які випускаються при нагріві різних дієтичних жирів.

Свинячий льод містить мононенасичені жирні сполуки, які не виділяють токсичні речовини при нагріванні.

Жир містить поліненасичену арахідонову кислоту, яка має ряд корисних властивостей: позитивний вплив на мозок, нирки, серце, а також знімає шкідливий холестерин з крові.

Крім того, в складі великої кількості вітамінів А, Д, Е, а також каротину. Цей підшкірний жир допомагає підтримувати імунітет і покращує загальний тон тіла, особливо в холодну пору року.

Редакційна колегія
Багато людей знають, що не можна спекотна їжа в сковороді, яка раніше смажена за допомогою олії. Вчені говорять про те, що їжа перегрівається в старій олії, отримує шкідливі речовини, які виникають в результаті декомпозиції жирних кислот. Деякі з них виходять з пари, але більшість з них все ще залишаються в їжі. Ці альдегіди викликають злоякісні пухлини, а також хвороби Альцгеймера та Паркінсона.

З цієї причини англійські вчені радять використовувати для посуду, які забезпечують обробку при високих температурах, льоді і беконі.

Як ви відчуваєте про приготування гарячої їжі на кришці? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях, а також розповісти друзям про це на вашій сторінці в соціальних мережах.