Як зробити печиво з прошарового тіста

Я побував один раз. Вона заварила ароматний чай і кладуть пластину шарованих печива на стіл. На перший погляд, нічого незвичайного, простого саморобного печива, але після його намагатися, я зрозумів, що я підтримав цю делікацію. Делікатний вершковий смак і аромат ванілі відразу захопили свою солодку душу зуба.

І коли я запитав мого друга за рецептом, я любив цей cookie ще більше. Просто три інгредієнти і 15 хвилин для всього – ідеальне поєднання для домашньої випічки. "Сайт" Поділитися з вами звичайнийй

Печиво від шарованого тіста Інгредієнти
  • 500 г листового тіста
  • 0,5 конденсованих банок
  • 250г вершки або сметана
  • фургон

Підготовка
  1. Для цього печива беремо готове манжетне тісто з магазину, тому що значно економить час. Візьміть тісто з морозильної камери, залиште його для розморожування трохи, після чого розгортаємо листи і нарізаємо невеликими квадратами.

2. Помістіть квадрати на сковороді і встановіть для запікання в духовці, нагріті до 180 градусів за 15 хвилин. Дивитися в духовці, звичайно, але не потрібно випікати більше 15 хвилин, щоб печиво не спали.

3. Під час запікання пуховиків час приготування крему для них. Сметана або жирний крем збийте на пишність, потім додайте конденсований і добре перемішайте. Ви можете додати ванільний або кориці для смаку, якщо вам подобається.

4. Зняти квадрати з духовки, перенести в окрему ємність і залити вершки. Дуже ретельно перемішати, щоб крем рівномірно розподілився по всій печінці.

Залиште його на годину, щоб замочити печінку. Після цього можна подавати до столу.

Листкове тісто з конденсованим Це ідеальне поєднання для мене. А потім є вершки, які додадуть свій смак. Результат не є cookie, але казка. Смаки краще, ніж деякі торти!

Чи не вболівальник купів? У нас є супер-прості рецепт для домашнього тіста, який готують без зайвих полос.

Листкове тісто - це реальна wand-rescue для господині! Нещодавно ми ділимося з вами 5 рецептів добрих, які можна зробити з листового тіста.

А також розповів, як зробити це невагоме тісто смачними тортами.