12
Як зробити печиво з прошарового тіста
Я побував один раз. Вона заварила ароматний чай і кладуть пластину шарованих печива на стіл. На перший погляд, нічого незвичайного, простого саморобного печива, але після його намагатися, я зрозумів, що я підтримав цю делікацію. Делікатний вершковий смак і аромат ванілі відразу захопили свою солодку душу зуба.
І коли я запитав мого друга за рецептом, я любив цей cookie ще більше. Просто три інгредієнти і 15 хвилин для всього – ідеальне поєднання для домашньої випічки. "Сайт" Поділитися з вами звичайнийй
Печиво від шарованого тіста Інгредієнти
Підготовка
Листкове тісто з конденсованим Це ідеальне поєднання для мене. А потім є вершки, які додадуть свій смак. Результат не є cookie, але казка. Смаки краще, ніж деякі торти!
Чи не вболівальник купів? У нас є супер-прості рецепт для домашнього тіста, який готують без зайвих полос.
Листкове тісто - це реальна wand-rescue для господині! Нещодавно ми ділимося з вами 5 рецептів добрих, які можна зробити з листового тіста.
А також розповів, як зробити це невагоме тісто смачними тортами.
І коли я запитав мого друга за рецептом, я любив цей cookie ще більше. Просто три інгредієнти і 15 хвилин для всього – ідеальне поєднання для домашньої випічки. "Сайт" Поділитися з вами звичайнийй
Печиво від шарованого тіста Інгредієнти
- 500 г листового тіста
- 0,5 конденсованих банок
- 250г вершки або сметана
- фургон
Підготовка
- Для цього печива беремо готове манжетне тісто з магазину, тому що значно економить час. Візьміть тісто з морозильної камери, залиште його для розморожування трохи, після чого розгортаємо листи і нарізаємо невеликими квадратами.
- Помістіть квадрати на сковороді і встановіть для запікання в духовці, нагріті до 180 градусів за 15 хвилин. Дивитися в духовці, звичайно, але не потрібно випікати більше 15 хвилин, щоб печиво не спали.
- Під час запікання пуховиків час приготування крему для них. Сметана або жирний крем збийте на пишність, потім додайте конденсований і добре перемішайте. Ви можете додати ванільний або кориці для смаку, якщо вам подобається.
- Зняти квадрати з духовки, перенести в окрему ємність і залити вершки. Дуже ретельно перемішати, щоб крем рівномірно розподілився по всій печінці.
Залиште його на годину, щоб замочити печінку. Після цього можна подавати до столу.
Листкове тісто з конденсованим Це ідеальне поєднання для мене. А потім є вершки, які додадуть свій смак. Результат не є cookie, але казка. Смаки краще, ніж деякі торти!
Чи не вболівальник купів? У нас є супер-прості рецепт для домашнього тіста, який готують без зайвих полос.
Листкове тісто - це реальна wand-rescue для господині! Нещодавно ми ділимося з вами 5 рецептів добрих, які можна зробити з листового тіста.
А також розповів, як зробити це невагоме тісто смачними тортами.