28
Що корисно для кореня лопуха
Моя відмінна мама також сказала, що кращі ліки вирощуються в саду трави. Протягом століть відвари, настоянки, мазі та будь-які похідні трав використовуються в якості основного. клізмай
Відомий персидський вчений Авієнна вважає, що реальний лікар повинен мати три зброї - слова, рослини і ніж. Ну, в Азія, трав'яна медицина все ще практикується на парі з застосуванням медикаментів.
Користь трав Сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач. свінгериякі позитивно впливають на організм людини. Ці 7 Заводи краще ган Медикаменти
Я також раджу дізнатися про 8 лікарських трав, які повинні бути в аптечці кожної жінки, яка піклується про своє здоров'я.
Будь ласка, зауважте, що не можна лікувати трави. Ви повинні бути дуже обережні про дози і не змішувати різні види трав. Також відомо, що у вас немає алергічної реакції на цю рослину. Перед будь-яким лікуванням з травами слід звернутися до лікаря.
Я дізнався більше про властивості кожного з видів корисних трав, вирішив виростити їх на підвіконнях, щоб у мене була свіжа зелень на руці цілий рік.
І тепер, в теплому сезоні я вже висадила насіння цих красивих рослин в саду. За два роки активного використання зеленню і фруктів я можу сміливо сказати, що я нормалізував. імунітет і поліпшення здоров'яй Так для таблеток в аптеці тепер я практично не ходи.
Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах, вони будуть вдячні за неї!
Відомий персидський вчений Авієнна вважає, що реальний лікар повинен мати три зброї - слова, рослини і ніж. Ну, в Азія, трав'яна медицина все ще практикується на парі з застосуванням медикаментів.
Користь трав Сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач. свінгериякі позитивно впливають на організм людини. Ці 7 Заводи краще ган Медикаменти
- Мінуси
Наші предки вважали, що м'ята пролонгує життя, і назвав її травою довголіття. Основна перевага цієї рослини базується на антисептичних, знеболюючих і антиспасмодних властивостей. Мінет освіжає, відновлює міцність, покращує травлення. Ароматний чай з м'ятою знімає нервову напругу, допомагає розслабитися, знімає депресію і безсоння. Рекомендується пити для застуди, полегшує дихання, ефективний при мігрені.
- Бугер
Бурдок є дуже корисною рослиною, її корінь має особливу цінність. Настій від коренів і листя лопуха використовуються при ревматизмі, подагі, остеохондрозі, при лікуванні виразок шлунка, хронічного гастриту, а також різних шкірних захворювань: прищі, лишай, кип'ятіння. Не можна лікувати всі шкірні захворювання, і це дивовижна рослина може! Настій лопуха може вилікувати гепатит. Після двох-трьох місяців лікування немає гепатиту. Кореневі загостри Бурдок пухлини печінки і навіть цироз печінки! Лікує холецистит, захворювання нирок, подрібнює камені в нирках і жовчного міхура.
р. - Базиліка
Відвар листя базиліка відмінно справляється з захворюваннями горла і бронхів, застосовують в якості антипіретичного, покращує роботу нирок. Використання базиліка для чоловіків в його здатності збільшити потенцію. Також рослина містить вітаміни А, С, В2, РП, цукор, каротин, фітонциди. Базилік зміцнює імунітет, допомагає запобігти виникненню раку.
- чебрець
Відомі переваги цієї рослини з часів Хіппократи. Тім вважається одним з найбільш цілющих рослин для організму людини. Друга назва – чебрець. Цей ароматний трави покласти в чай не тільки насолоджуватися смаком. При правильному використанні тім може мати лікувальний ефект. Особливо корисний чебрець, який страждає від перепадів тиску.
- Коріандр (кінза)
Коріандр покращує травлення, підвищує апетит, використовується при гастриті, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки. Насіння сприяють кращому поглинанню крохмалю та кореневих овочів. Spice використовується для зняття болю в животі і як засіб для метеоризму. Коріандровий напій (2 чайні ложки насіння на склянку окропу) є хорошим засобом для печіння. Також cilantro є відмінним помічником тих, хто хоче втратити зайві кілограми.
- Розмарин
Трава з листям голки і рожевими, синіми або фіолетовими квітами, що надходить з середземноморського узбережжя, використовується як приправа до ароматних супів, других страв і соусів. На додаток до кулінарного призначення рослини для лікування захворювань використовується розмарин. І я повинен сказати, наші предки не помилилися, сподіваючись на цілющі якості трави! Розмарин є відмінним помічником для поліпшення пам'яті. У XV столітті ескулапяни рекомендують їсти людям з захворюваннями мозку і порушенням мозку. Сьогодні вчені вважають, що рослина здатна захистити людину від хвороби Альцгеймера, а також рецидивних змін, пов'язаних з психічним зниженням.
- Проксимус
Наша бабуся успішно використовується ромашка як антисептичний, м'який антипазмотичний, протизапальний агент. Добре приймати відвар або настій ромашки з спазмами шлунка, метеоризмом, болем при менструації. Зовні, ромашка використовується для миття і полоскання.
Я також раджу дізнатися про 8 лікарських трав, які повинні бути в аптечці кожної жінки, яка піклується про своє здоров'я.
Будь ласка, зауважте, що не можна лікувати трави. Ви повинні бути дуже обережні про дози і не змішувати різні види трав. Також відомо, що у вас немає алергічної реакції на цю рослину. Перед будь-яким лікуванням з травами слід звернутися до лікаря.
Я дізнався більше про властивості кожного з видів корисних трав, вирішив виростити їх на підвіконнях, щоб у мене була свіжа зелень на руці цілий рік.
І тепер, в теплому сезоні я вже висадила насіння цих красивих рослин в саду. За два роки активного використання зеленню і фруктів я можу сміливо сказати, що я нормалізував. імунітет і поліпшення здоров'яй Так для таблеток в аптеці тепер я практично не ходи.
Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах, вони будуть вдячні за неї!