Що корисно для кореня лопуха

Моя відмінна мама також сказала, що кращі ліки вирощуються в саду трави. Протягом століть відвари, настоянки, мазі та будь-які похідні трав використовуються в якості основного. клізмай

Відомий персидський вчений Авієнна вважає, що реальний лікар повинен мати три зброї - слова, рослини і ніж. Ну, в Азія, трав'яна медицина все ще практикується на парі з застосуванням медикаментів.

Користь трав Сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач. свінгериякі позитивно впливають на організм людини. Ці 7 Заводи краще ган Медикаменти

1. Мінуси
    Наші предки вважали, що м'ята пролонгує життя, і назвав її травою довголіття. Основна перевага цієї рослини базується на антисептичних, знеболюючих і антиспасмодних властивостей. Мінет освіжає, відновлює міцність, покращує травлення. Ароматний чай з м'ятою знімає нервову напругу, допомагає розслабитися, знімає депресію і безсоння. Рекомендується пити для застуди, полегшує дихання, ефективний при мігрені.

2. Бугер
    Бурдок є дуже корисною рослиною, її корінь має особливу цінність. Настій від коренів і листя лопуха використовуються при ревматизмі, подагі, остеохондрозі, при лікуванні виразок шлунка, хронічного гастриту, а також різних шкірних захворювань: прищі, лишай, кип'ятіння. Не можна лікувати всі шкірні захворювання, і це дивовижна рослина може! Настій лопуха може вилікувати гепатит. Після двох-трьох місяців лікування немає гепатиту. Кореневі загостри Бурдок пухлини печінки і навіть цироз печінки! Лікує холецистит, захворювання нирок, подрібнює камені в нирках і жовчного міхура.

р.

3. Базиліка
    Відвар листя базиліка відмінно справляється з захворюваннями горла і бронхів, застосовують в якості антипіретичного, покращує роботу нирок. Використання базиліка для чоловіків в його здатності збільшити потенцію. Також рослина містить вітаміни А, С, В2, РП, цукор, каротин, фітонциди. Базилік зміцнює імунітет, допомагає запобігти виникненню раку.

4. чебрець
    Відомі переваги цієї рослини з часів Хіппократи. Тім вважається одним з найбільш цілющих рослин для організму людини. Друга назва – чебрець. Цей ароматний трави покласти в чай не тільки насолоджуватися смаком. При правильному використанні тім може мати лікувальний ефект. Особливо корисний чебрець, який страждає від перепадів тиску.

5. Коріандр (кінза)
    Коріандр покращує травлення, підвищує апетит, використовується при гастриті, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки. Насіння сприяють кращому поглинанню крохмалю та кореневих овочів. Spice використовується для зняття болю в животі і як засіб для метеоризму. Коріандровий напій (2 чайні ложки насіння на склянку окропу) є хорошим засобом для печіння. Також cilantro є відмінним помічником тих, хто хоче втратити зайві кілограми.

6. Розмарин
    Трава з листям голки і рожевими, синіми або фіолетовими квітами, що надходить з середземноморського узбережжя, використовується як приправа до ароматних супів, других страв і соусів. На додаток до кулінарного призначення рослини для лікування захворювань використовується розмарин. І я повинен сказати, наші предки не помилилися, сподіваючись на цілющі якості трави! Розмарин є відмінним помічником для поліпшення пам'яті. У XV столітті ескулапяни рекомендують їсти людям з захворюваннями мозку і порушенням мозку. Сьогодні вчені вважають, що рослина здатна захистити людину від хвороби Альцгеймера, а також рецидивних змін, пов'язаних з психічним зниженням.

7. Проксимус
    Наша бабуся успішно використовується ромашка як антисептичний, м'який антипазмотичний, протизапальний агент. Добре приймати відвар або настій ромашки з спазмами шлунка, метеоризмом, болем при менструації. Зовні, ромашка використовується для миття і полоскання.

Я також раджу дізнатися про 8 лікарських трав, які повинні бути в аптечці кожної жінки, яка піклується про своє здоров'я.

Будь ласка, зауважте, що не можна лікувати трави. Ви повинні бути дуже обережні про дози і не змішувати різні види трав. Також відомо, що у вас немає алергічної реакції на цю рослину. Перед будь-яким лікуванням з травами слід звернутися до лікаря.

Я дізнався більше про властивості кожного з видів корисних трав, вирішив виростити їх на підвіконнях, щоб у мене була свіжа зелень на руці цілий рік.

І тепер, в теплому сезоні я вже висадила насіння цих красивих рослин в саду. За два роки активного використання зеленню і фруктів я можу сміливо сказати, що я нормалізував. імунітет і поліпшення здоров'яй Так для таблеток в аптеці тепер я практично не ходи.

Поділіться корисною статтю з друзями в соцмережах, вони будуть вдячні за неї!