Які фрази дають неіратство

Ми всі люди і можемо зробити помилки іноді, що є природним. Тим не менш, є фрази і слова, які роблять гусячі купи. Вони відразу ж зраджують людину, що означає, що вони повинні уникати. Деякі ці помилки так глибоко вбудовуються в нашу підсвідомість, що ми не помітили їх. З цього шляху ми будемо робити це прямо зараз.

Редакція "Сайт" Він каже, напляскване Які фрази повинні бути забуті один раз і назавжди?

Як грамотно говорити
  1. Відмінна функція
    У виступі часто зустрічаються фрази з почервонінням, так звані плононасом. І це один з них. Особливістю є відмінна риса. Одне слово достатньо для виявлення сенсу.

2. У мене є кішка.
    «У мене є батьки/мати/френд/дог...» – Я чую цю фразу частіше, ніж я хотів би. Вам не потрібно сказати. По-перше, це неправильно, і другий, він звучить дивним і незрозумілим. Якщо ви не розумієте, що для вас або будь-якого іншого, то краще сказати: «друга» або «мих батьків». 4250.00 р.

3. Сходження сходів
    Вони піднімаються і піднімаються, важко робити навпаки. Тоді чому вкажіть напрямок? Налаштуйте його, щоб сказати: «Зробіть сходи». Так само з спуском, до речі, немає необхідності сказати, що ви збираєте сходи. Не перевантажуйте мову з непотрібними роз’ясненнями.

4. Найгірший.
    «Ворст» – суперб ступінь прикметника «поганий». Це означає, що цей об'єкт найгірший, і його не потрібно посилити його далі. Це так само, як казка «сухий». Одним словом буде достатньо передати сутність.

5. У вас є місце.
    Ця помилка була пов'язана з преюдії, а не ігноруванням правил. Слово «знизити» нібито несе тюрмовий конотацію, що означає, що не можна сказати так. Але «сісти внизу» невірно, тому що його використовують для того, щоб нащадити, зігнути коліна. Що таке, кажучи: «внизу», ви прийміть людину до квату. Це незручно, тому краще забути про упередження і правильно говорити.

6. Велика половина.
    Ви, ймовірно, чули цю фразу перед тим, як логічно неправильно. Половинки - це дві рівні частини одного цілого. Не можна більше або менше половини, вони рівні. Якщо це великий, це частина його.

7. Зателефонуйте.
    У повсякденному житті фраза зустрічається досить часто, але там не належить. Написати групу, номер телефону, але не особа. Ви можете сказати, "Я оберіть номер, але він звучить дивним. Краще всього сказати, що ви зателефонуєте.

8. Спільна співпраця
    Співпраця є спільною діяльністю. Таким чином, фраза «спільна співпраця» звучить надмірно, прикметник явно зайвий.

Тепер ви знаєте, як грамотно говорити! Тепер вам просто потрібно пам'ятати ці фрази і ніколи не скажеш їх.

Ми часто пишемо матеріали, які допомагають нам стати кращими і не робити помилок. Наприклад, нещодавно ми розслідуємо найбільш часті і неприпустимо помилки мови.

Раніше ми пояснили, як правильно використовувати слова і уникати надмірності мови. Це буде корисно, якщо ви дійсно хочете дізнатися правильно!

І ми зробили вибір слів про їжу, в яких краще не робити помилки. Обов'язково погляньте!

Які фрази анулюють тебе? Якщо у вас є що-небудь додати, перейдіть до коментарів.