16
Як варити пиріжки в духовці
Кілька років тому в Одесі було сімейне свято. Ми приїхали до маленького затишного ресторану, не замислювалися про замовлення на тривалий час, тому що ми були безсонні голодні. На замовлення: картопля, шпаклівки і салат. Незвичайне ім'я не приділяв уваги, таке невелике. А потім приніс нам ці котлети...
Ми були здивовані, тому що вони виглядали незвичайно. І вони були названі ковтати гніздо. Я припинив робити регулярні котлети. Тепер просто цей рецепт!
Редакція "Сайт" Поділитися цим особливим рецептом з вами і розповісти вам, як зробити соковитий каструлій
Найпопулярніші продукти
Підготовка
Смачні духові котлети Привіт! Це дивовижна закуска для всіх випадків. А з начинкою можна експериментувати, в будь-якому випадку це смачно. Я тільки зварився з сиром, грибами і навіть кабачками. Поведи мене, з цими котлетами ви забудете про сковорідку і класичні котлети!
Я подаємо труси з салатом. До цих смачних плоских хлібів, свіжого і легкого салату Cole Slow відмінно підійде.
Ми також пропонуємо вам рецепт відмінних легких закусок зі сквошу зі сметаною. Не потрібно нічого смажити!
І обов'язково спробуйте хрусткий і соковитий закусок томатів.
Чи є у вас рецепт підпису для котла? Поділитися ним в коментарях.
Ми були здивовані, тому що вони виглядали незвичайно. І вони були названі ковтати гніздо. Я припинив робити регулярні котлети. Тепер просто цей рецепт!
Редакція "Сайт" Поділитися цим особливим рецептом з вами і розповісти вам, як зробити соковитий каструлій
Найпопулярніші продукти
- 500г м'ясо
- 3 скибочки лофа
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 1 помідор
- 1 болгарський перець
- 100г твердий сир
- 3 зубчики часнику
- Малкa
- майонез
- кетчуп
- сіль і перець
Підготовка
- Давайте почнемо з приготування фаршу. Для цих порцій я зазвичай бере свинину або яловичину. Отже, до м'яса додати сіль, перець і улюблені спеції.
- Потім подрібніть часник і кріпіть, додайте їх до фаршу. Секрет неперевершеного смаку. Тепер ретельно перемішати. Р
- Замочити хліб в молоці або воді. Потім віджимають рідину добре і додаємо лофт в фарш. Добре перемішати.
- Потім додайте яйця, добре перемішайте і збийте фарш.
- Потім утворюють деякі дрібні коржі. Покладіть їх на вершкову сковороду.
- Тепер начинка. Зріжте цибулю, помідори, перець і сир на тонкі скибочки. Поставте його все на м'ясні коржі в такому порядку: кетчуп, цибуля, майонез, помідор, майонез знову, сир. Коло перцю викладають навколо начинки, злегка притискаючи всередину. Тепер кладемо в духовку 30 хвилин.
Смачні духові котлети Привіт! Це дивовижна закуска для всіх випадків. А з начинкою можна експериментувати, в будь-якому випадку це смачно. Я тільки зварився з сиром, грибами і навіть кабачками. Поведи мене, з цими котлетами ви забудете про сковорідку і класичні котлети!
Я подаємо труси з салатом. До цих смачних плоских хлібів, свіжого і легкого салату Cole Slow відмінно підійде.
Ми також пропонуємо вам рецепт відмінних легких закусок зі сквошу зі сметаною. Не потрібно нічого смажити!
І обов'язково спробуйте хрусткий і соковитий закусок томатів.
Чи є у вас рецепт підпису для котла? Поділитися ним в коментарях.