14
Інструкція з приготування італійського бісквіту «Маргарита»
Мій Тітка 5 років тому пішов до Італії, згідно з нею, протягом шести місяців працювати, і в результаті одружений там і залишитися. Ми завжди раді, коли він і його Тітка приходять до нас з Риму.
Тексти пісень, а це означає: І це мій чоловік, який навчив мене і мій мати, щоб випікати. бекономй Італійський бісквіт "Маргарита" любов'ю з першого шматка. Леш, ніжний, м'який і повітряний. Ми готові пити, якщо у них є шматочок цього бісквіту.
Як запекти печиво в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. Італійський бісквіт "Маргарита"й Смак не може бути виражений в словах. У роті розтоплюється літерально!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт смачного, еластичного і пишного рулета бісквітного торта з ніжним вершковим сиром. Виготовлений своїми руками, цей десерт зачарує будь-який варіант магазину!
Випічка за цим рецептом виходить дуже м'який, ніжний і повітряний. Цей бісквіт готують дуже просто і швидко - навіть яйця не потрібно розділити на білки і жовтки. І завжди працює для всіх!
Поділитися дивний З друзями в соцмережах будь-яка господиня буде щаслива мати в своєму кулінарному арсеналі прохолодний спосіб зробити печиво.
Тексти пісень, а це означає: І це мій чоловік, який навчив мене і мій мати, щоб випікати. бекономй Італійський бісквіт "Маргарита" любов'ю з першого шматка. Леш, ніжний, м'який і повітряний. Ми готові пити, якщо у них є шматочок цього бісквіту.
Як запекти печиво в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. Італійський бісквіт "Маргарита"й Смак не може бути виражений в словах. У роті розтоплюється літерально!
інгредієнти
- 100г борошна
- 100г крохмаль
- 4 яйця
- 10-12г розпушувач
- 150г цукру
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 80г вершкове масло
- 1-2 ст.л. цукрового піску
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері ретельно перемішати яйця з цукром і ванільним цукром. Я зазвичай збирай протягом 3,5-4 хвилин. Потім додайте щіпку солі і трохи перемішайте (можна просто вінок).
- У окремій мисці змішайте сіяне борошно, крохмаль і розпушувач. Додайте суху суміш до збитих яєць. Добре перемішати, намагаючись не проповідувати збиті яйця.
- У невеликій глибокій мисці змішайте пару ложок тіста з розтопленим маслом. Дивитися з вінком, а потім додати в основну частину тесту. Це така хитрість для введення двох конструкцій і не просаджувати вершкове тісто. Подивляйте все вінком.
- Візьміть круглу форму для випічки (У мене діаметр 22 сантиметрів) і покрийте дно пергаментним папером. Залийте тісто в форму, а потім вставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовки. Біка бісквіта на 30-35 хвилин. 15967616
- Готовий охолоджений бісквіт посипається цукровою пудрою.
- Це, Маргарита бісквіт готовий. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт смачного, еластичного і пишного рулета бісквітного торта з ніжним вершковим сиром. Виготовлений своїми руками, цей десерт зачарує будь-який варіант магазину!
Випічка за цим рецептом виходить дуже м'який, ніжний і повітряний. Цей бісквіт готують дуже просто і швидко - навіть яйця не потрібно розділити на білки і жовтки. І завжди працює для всіх!
Поділитися дивний З друзями в соцмережах будь-яка господиня буде щаслива мати в своєму кулінарному арсеналі прохолодний спосіб зробити печиво.