Інструкція по приготуванню курячого перекусу

Цього року я збираюся зробити закуску, що називається Великоднем. "Кокерель Талиці"й Ця смачна страва я вперше спробував на день народження мого друга Ольга і зрозумів, що це саме те, що вам потрібно для будь-якого свята.

«Рустер хвости» куряче філе, фарширована сирною начинкою, а також зеленою цибулею перцем і перцем смугами. Цей закусок закохується в любові з собою з першого шматка! Найкраща частина полягає в тому, що її готують досить швидко, і всі інгредієнти прості і доступні.

The Chicken Snack Сьогодні видання "Сайт" Він розповість про те, як зробити смачну страву. птицяй «Рустерські хвости» люблять насіння, неможливо відірвати від них!

інгредієнти
  • 2 курячі груди
  • 1 болгарський перець
  • 1 ст. майонезу
  • 1 зуб. Кошик
  • 40г голландський сир
  • 25г кріп
  • 50г зелений цибулю
  • 1 ч.л. солі
  • соняшникова олія

Підготовка
  1. Спочатку натирайте сир в дрібній тертці. Наріжте кропу дрібно, подрібніть часник ножем. Щоб приготувати фарширований сир в зручному контейнері, перемішайте ці інгредієнти майонезом.

2. Промийте цибулю і розділіть їх на перо, і зріжте перець тонкими смужками.

3. Наріжте філе невеликими шматочками. Далі потрібно зробити крізь вирізання посередині шматка.

4. Всередині філе шматочки, помістіть перець і зелену цибулю, залийте решту простору за допомогою сирного фаршу.

5. У нагрітій сковороді з соняшниковою олією обсмажте філе з двох сторін до золотистої скоринки.

6. Це, Коктейлі закуски готовий. Бодибилдерши!

Я також запропоную вам ознайомитися з чудовим вибором салатів для яскравого свята Великодня. Він зданий простим і доступним інгредієнтам, але що... Про нас

Цей смачний снек обов'язково не зайде на свій смаксхіднийй Після першого приготування «Рукерські в’язниці» ця страва стане однією з ваших улюблених!

Які страви подаються на святковому столі? Що ви вносите в Великодню кошик? Зв'язатися з нами в коментарях!