Інструкція по приготуванню курячого перекусу

Цього року я збираюся зробити закуску, що називається Великоднем. "Кокерель Талиці"й Ця смачна страва я вперше спробував на день народження мого друга Ольга і зрозумів, що це саме те, що вам потрібно для будь-якого свята.

«Рустер хвости» куряче філе, фарширована сирною начинкою, а також зеленою цибулею перцем і перцем смугами. Цей закусок закохується в любові з собою з першого шматка! Найкраща частина полягає в тому, що її готують досить швидко, і всі інгредієнти прості і доступні.

The Chicken Snack Сьогодні видання "Сайт" Він розповість про те, як зробити смачну страву. птицяй «Рустерські хвости» люблять насіння, неможливо відірвати від них!

інгредієнти
  • 2 курячі груди
  • 1 болгарський перець
  • 1 ст. майонезу
  • 1 зуб. Кошик
  • 40г голландський сир
  • 25г кріп
  • 50г зелений цибулю
  • 1 ч.л. солі
  • соняшникова олія

Підготовка
  1. Спочатку натирайте сир в дрібній тертці. Наріжте кропу дрібно, подрібніть часник ножем. Щоб приготувати фарширований сир в зручному контейнері, перемішайте ці інгредієнти майонезом. Інструкція по приготуванню курячого перекусу

2. Промийте цибулю і розділіть їх на перо, і зріжте перець тонкими смужками. Інструкція по приготуванню курячого перекусу

3. Наріжте філе невеликими шматочками. Далі потрібно зробити крізь вирізання посередині шматка. Інструкція по приготуванню курячого перекусу

4. Всередині філе шматочки, помістіть перець і зелену цибулю, залийте решту простору за допомогою сирного фаршу. Інструкція по приготуванню курячого перекусу

5. У нагрітій сковороді з соняшниковою олією обсмажте філе з двох сторін до золотистої скоринки. Інструкція по приготуванню курячого перекусу

6. Це, Коктейлі закуски готовий. Бодибилдерши! Інструкція по приготуванню курячого перекусу

Я також запропоную вам ознайомитися з чудовим вибором салатів для яскравого свята Великодня. Він зданий простим і доступним інгредієнтам, але що... Про нас

Цей смачний снек обов'язково не зайде на свій смаксхіднийй Після першого приготування «Рукерські в’язниці» ця страва стане однією з ваших улюблених!

Які страви подаються на святковому столі? Що ви вносите в Великодню кошик? Зв'язатися з нами в коментарях!